–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate menedzsment szoftver

Regisztráljon még ma az affiliate menedzsment szoftverre

A kifinomult affiliate menedzsment szoftverrel percek alatt elindíthatja affiliate programját.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 ügyfélszolgálat    
network_animation
industry_woman_bg
network_header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
microphone icon

Affiliate menedzsment

Társult vállalkozáskezelő szoftver a versenyelőny érdekében

Kezelje affiliate kampányait szinte erőfeszítés nélkül, és összpontosítson vállalkozására. A Post Affiliate Pro a legjobb nyomkövetési eredményeket nyújtja, és biztosítja, hogy soha ne maradjon le egy eladásról. Annak érdekében, hogy mindig a legtöbbet hozhassa ki affiliate programjaiból, szoftverünk fejlett nyomkövetési módszereket, valamint tartalék nyomkövetési módszereket valósít meg. Engedje meg, hogy integráljuk jelenlegi e-kereskedelmi üzletét a Post Affiliate Pro szolgáltatással. Regisztráljon még ma egy ingyenes próbaverzióra, és javítsa ajánláskezelését!

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
Coworkers doing business
microphone icon.svg

Átfogó

Mi is az a társult vállalkozás menedzsment?

Az affiliate menedzsment szoftver segít a társult kampányok nyomon követésében és a társult partnerek kezelésében a nyereségesség maximalizálása, az értékesítés növelése és a promóciók ellenőrzése érdekében.

A Post Affiliate Pro olyan kezelési lehetőségek széles skáláját kínálja, mint a konverziókövetés, többszintű marketing egyéni jutalékok, egyéni integrációk és alapos valós idejű jelentések, mindezt egy helyen. Használjon hatékony funkciókat, például közvetlen linkelést, automatizálást és kuponkódokat e-kereskedelmi vállalkozása számára még ma.

Ezen túlmenően számos funkció személyre szabható, így az élmény a lehető legzökkenőmentesebb lesz. A Post Affiliate Pro egy könnyen használható, intuitív és méretezhető affiliate menedzsment megoldás bármilyen méretű vállalkozás számára.

microphone icon.svg

Előnyök

Miért válassza a társvállalati marketingszoftvert a társult kampányokhoz?

A menedzsment szoftver lehetőséget kínál arra, hogy jelentős mértékben növelje bevételeit további alkalmazottak alkalmazása nélkül. Az új termékek népszerűsítése és marketingkampányok felépítése könnyen elvégezhető, miközben a meglévő bevételtermelő munkája folytatódik.

A Post Affiliate Pro az egyik legjobb affiliate menedzsment megoldás a piacon. Mind a kereskedő, mind a leányvállalatok különféle funkciókat használhatnak kampányaik igényei szerint.

A promóciós eszközök, a konverziókövetés, a különböző típusú jutalékstruktúrák, az ajánlási programok, a privát kampánykezelés és az átfogó jelentések biztosítják a sikeres társult program felépítéséhez szükséges eszközöket.

Az intuitív kezelőfelület és a méretezhetőség a Post Affiliate Pro-t az egyik legjobb társplatformmá teszi az online vállalkozások számára világszerte. Fedezze fel minden funkcióját még ma!

Post Affiliate Pro
affiliate menedzsment szoftver

Az intuitív kereskedői és társvállalati irányítópult segítségével leegyszerűsítheti a társult programjainak kezelését a különböző marketingcsatornákon keresztül.

Kampányok kezelése

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jutalékok követése

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Hatékony jelentések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Previous
Next
Fraud Protection

Hasznos

Affiliate menedzsment szoftver , amely változást hoz

Tudjuk, hogy néha nincs ideje mindent megtalálni a marketingstratégiája számára. Ez az oka annak, hogy a Post affiliate pro számos promóciós eszközt kínál kampányaihoz.

Szalaghirdetési eszközök, intelligens linkek, e-mail sablonok, kuponkódok, integrációk, és még egy affiliate akadémia is karnyújtásnyira vannak, amelyek segítenek elérni a társult marketing céljait.

Customer service reporting
Issue git 4
microphone icon

Irányítsa az utat

Élvezze a társvállalatok menedzsmentjének lehetőségekkel rendelkező szoftverét

Az affiliate menedzsment az affiliate marketing kampányok kezeléséből, nyomon követéséből és felépítéséből áll.

Ez a SaaS-megoldás nem korlátozza a társult vállalkozások számát, a társult vállalkozások hivatkozási stílusait, az e-mail sablonokat, a részletes jelentéseket vagy a promóciós anyagokat.

A Post Affiliate Pro méretezhető, és a fejlett affiliate funkciókat szem előtt tartva készült.

Speciális felügyeleti funkciók a csúcson maradáshoz

A Post Affiliate Pro egyszerű funkciókat kínál, amelyek óriási hatással vannak kampánya és marketing teljesítményére.

pin icon

Kövesse nyomon a kattintásokat és a trendeket hely szerint. Döntse el saját maga, hol működnek a legjobban kampányai, és hol kell módosítania stratégiáját.

icon dolar

Konfiguráljon korlátlan számú társult linkstílust a társult vállalkozások értékesítésének nyomon követéséhez. A promóciók az Ön irányítása alatt állnak. Nincs több jogosulatlan hirdetés.

icon photo

A trendek sok pénzt kereshetnek a vállalkozásoknak. Ha folyamatosan nyomon követi a felkapott stratégiákat vagy módszereket, akkor megelőzheti a versenytársakat.

puzzle icon

A Post Affiliate Pro csalás elleni készletével segíthetünk megvédeni a társult vállalkozások regisztrációjával kapcsolatos csalásokat, értékesítési csalásokat és kattintással kapcsolatos csalásokat.

Tech support illustration
Tracking Methods

Valós idejű követés

Jutalékkezelés egyetlen platformon

Nem számít, mennyit költ a Post Affiliate Pro-ra, korlátlan számú kampányt hozhat létre, és különféle kampányokat követhet nyomon e-kereskedelmi webhelyén.
 
Válasszon a különféle jutalék lehetőségek közül, vagy használjon olyan fejlett funkciókat, mint a jutalék elosztása, amely jutalmazza azokat a leányvállalatokat, akik részt vettek egy adott értékesítésben.
 
Szabja testre a jutalékstruktúrát igényeinek megfelelően, és válassza ki, hogy melyik leányvállalat kapja a legtöbb kompenzációt.
SubID-Ad Channels Tracking

Parent affiliates

Többszintű marketing lehetőségek társult vállalkozások számára

A Post Affiliate Pro nem csak az affiliate kereskedők számára teszi lehetővé, hogy pénzt keressenek, hanem az affiliate partnerei számára is. A leányvállalatok toborozhatnak saját al-leányvállalatokat, és szülő-leányvállalatokká válhatnak bizonyos kampányokhoz.

Az intuitív műszerfalon belül a kereskedők jutalékokat határozhatnak meg teljesítményük vagy a megfelelő partnerfán belüli elhelyezkedésük alapján. A robusztus jelentéskészítés lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy azonosítsák legjobb leányvállalataikat, és újraszámolják a jutalékot a hiányzó leányvállalatok esetében.

Ez a marketing módszer arra motiválja partnereit, hogy keményebben dolgozzanak a promóciókon, és több leányvállalatot találjanak az Ön e-kereskedelmi vállalkozása számára.

developers illustration

A felhő alapú szoftverek előnyei

Affiliate menedzsment egyszerűen

A Post Affiliate Pro használatával nagyszerű áttekintést kaphat leányvállalatai teljesítményéről (a kiválasztott tervek alapján) az intuitív és mégis hatékony felületen keresztül. Az affiliate kifizetések lehetővé teszik, hogy gyorsan megnézze, mely tagok teljesítenek a legjobban, és ennek megfelelően jutalmazzák őket.

Költséghatékony affiliate szoftver

Felhőalapú affiliate menedzsment szoftverünkkel megfizethető megoldást kínálunk minden típusú vállalat számára, a magánszemélyektől a kis- és középvállalkozásokon át a nagyvállalatokig. Csak átlátható díjakat alkalmazunk, és nem számítunk fel semmi váratlan díjat. A rendszeres időközönként hozzáadott új funkciókkal továbbra is relevánsak maradunk, és arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.

Fiókja egy percen belül készen áll

A legjobb affiliate menedzsment szoftver kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell vennie, például a funkciókat, az integrációkat, a telepítést és a rendelkezésre állást. A Post Affiliate fiók létrehozása azonban csak néhány egyszerű lépést igényel, ha úgy dönt, hogy kihasználja a speciális funkciók előnyeit.

microphone icon.svg

Mobil

Ingyenes mobilalkalmazások

Az ingyenes Post Affiliate Pro alkalmazással korlátlan affiliate-kezelést kaphat telefonján. Fenntartja a kapcsolatot leányvállalataival, és bárhonnan kezelheti társult programját.

Értesítéseket kaphat valós időben új leányvállalatairól, például forgalomról, statisztikákról és push értesítésekről. Bármikor és bárhol jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a leányvállalatokat. A felület ingyenes a kereskedők és a leányvállalatok számára.

mobiles

Cloud árak és csomagok

A Post Affiliate Pro a legjobb affiliate menedzsment rendszer. 2022-ben a legtöbbet megtekintett és legjobbra értékelt társvállalat-kezelő szoftver. Kezdje a 14 napos ingyenes próbaverzió megfizethető árával, és frissítse és fizessen, ahogy használja. Nincs szerződés, nincs beállítási díj, bármikor lemondhatja.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Pro Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
Díjcsomag neve

Network

Kész affiliate hálózati szoftver Korlátlan számú leányvállalat Korlátlan számú kereskedő

599$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Jó kezekben lesz!​

Tudja, hogy mi a közös a Nike-ban, a Cloudways-ben, a ProtonVPN-ben, a Time Doctor-ban, a Webnode-ban és a FLYUIA-ban? Jól gondolta… a Post Affiliate Pro!

Try it now for free Hitelkártya nem szükséges

GYIK

Mi az az affiliate menedzsment szoftver?

Az affiliate menedzsment szoftver olyan szoftver, amely segít az affiliate kampányok kezelésében, nyomon követi a kuponokat és jelentéseket az affiliate vállalkozások linkjeiről származó jutalék-kiváltó műveletekről.

Mi a legjobb taktika az értékesítéshez és a konverzióhoz?

Az értékesítések és konverziók egyik legjobb marketing taktikája az ajánlási marketing vagy a szájról szájra történő marketing.

Mennyi ideig tartanak a sütik?

Általában 30 nap. Ez azt jelenti, hogy ha valaki rákattint az Ön társult linkjére, jutalékot kap, ha a kattintást követő 30 napon belül vásárol.

Ki dönti el, hogy mit tegyen közzé egy leányvállalat webhelyén?

Míg a leányvállalatok irányítják az általuk megosztott információkat, be kell tartaniuk az affiliate kereskedőkkel kötött megállapodásaik feltételeit.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása