Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Menedzsment

Kezdje el társprogramunk szoftverével még ma

A megfelelő affiliate program szoftverrel percek alatt elindíthatja affiliate kampányait. Kezelje társult kampányait szinte erőfeszítés nélkül és összpontosítson vállalkozására. Engedje meg, hogy integráljuk jelenlegi e-kereskedelmi üzletét a Post Affiliate Pro programmal.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 ügyfélszolgálat    
Kezdje el a 14 napos ingyenes próbaverziót Hívás lefoglalása
network_animation
industry_woman_bg
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
microphone icon

Társprogram szoftver

Társvállalati programszoftver

Használja a piacon elérhető legjobb affiliate szoftvert a társult program elindításához. Néhány perc alatt ingyenesen kipróbálhatja a Post Affiliate Pro-t 14 napig. Könnyen nyomon követheti kampányait, és összpontosítson vállalkozására. Integrálhatjuk meglévő e-kereskedelmi webhelyét a Post Affiliate Pro programmal.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
Issue git 4
microphone icon.svg

Lehetőségek

Mi az a társprogram szoftver?

Az affiliate program szoftvere olyan szoftver, amely nyomon követést és jelentést biztosít a jutalékot kiváltó műveletekről, mint például az értékesítések, regisztrációk és a affiliate vállalkozások linkjeiről származó kattintások. A Post Affiliate Pro célja, hogy méretezhető legyen, és az Ön vállalkozásával együtt növekedjen.

microphone icon.svg

Lehetőségek

Élvezze az affiliate szoftvert korlátok nélkül

A Post Affiliate Pro fantasztikus funkciókkal rendelkezik, mint például a térképfedő jelentés, amely megmutatja, mely országokban sikeresebbek az affiliate programjai, és fordítva. Ha olyan mutatókat használ, mint a földrajzi célzás, akkor nem vesztegeti az időt a potenciális ügyfelek keresésére.

integration service important note
Issue git 1. 2
microphone icon.svg

Annyi erő

Erőteljes és funkciókban gazdag szoftver

Partnerprogramjának működtetéséhez a Post Affiliate Pro csúcsminőségű affiliate vállalkozáskövető szoftvert használ. Rengeteg funkciót kap ebben a csomagban, például hatékony nyomkövető rendszert, különböző típusú jutalékokat, promóciós anyagokat és átfogó jelentéseket. Annak érdekében, hogy az élmény a lehető legzökkenőmentesebb és élvezetes legyen, a funkciók széles skálája áll rendelkezésre. Az egyszerűen telepíthető, intuitív és méretezhető Post Affiliate Pro a megfelelő megoldás vállalkozása számára.

Ismerje meg a Post Affiliate Pro-t – a legjobb partnerprogram-megoldást

Intuitív irányítópultunk testreszabható automatizálási lehetőségekkel, részletes jelentésekkel és még sok mással rendelkezik.

Jutalékok

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kampányok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jelentések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Previous slide
Next slide

Az affiliate program előnyei

man icon

Szinte minden iparágnak, üzletágnak vagy országnak vannak leányvállalatai és partnerei. Ha értékes kapcsolatokat létesít, új piacokat fedezhet fel, és új piacokra juthat be.

chart icon

Partnermarketing erőfeszítései magasabb szintű hivatkozási forgalmat eredményeznek webhelye számára, ha bővíti és diverzifikálja azokat. Az organikus forgalom és a konverziós arány növekedését is tapasztalhatja.

icon dolar

További bevételre tehet szert, és beazonosíthatja bevételi forrásait az affiliate-nyomkövető szoftver használatával. Egy virágzó hálózat kiépítése időt és képességet igényel.

icon_chart.svg

Az online látogatók egyre jobban megismerik Önt és online áruházát, ahogy hírneve folyamatosan nő. A termékeit reklámozó vagy áttekintő leányvállalatokkal való együttműködés megsokszorozza ezeket a hatásokat.

microphone icon.svg

Mobil

Ingyenes mobilalkalmazások

Töltse le az ingyenes Post Affiliate Pro alkalmazást. Maradjon kapcsolatban leányvállalataival, és kezelje társult programját akár az irodán kívül is.

Nézze meg a forgalmat, a statisztikákat, és kapjon push értesítéseket új leányvállalatairól valós időben. Jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a társult vállalkozásokat útközben. A felület elérhető a kereskedők és a leányvállalatok számára.

mobiles
microphone icon.svg

Kereskedő

Az ár megfelelő

A Post Affiliate Pro a legtöbbet értékelt és az első helyen értékelt affiliate marketingszoftver 2023-ben. Kezdje egy 14 napos ingyenes próbaverzióval, és frissítsen és fizessen, ahogy tetszik. Nincs szerződés, nincs beállítási díj, bármikor lemondhatja.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Mi az affiliate marketing szoftver?

  Az affiliate marketing szoftver nyomon követi és jelentéseket készít a jutalékot kiváltó műveletekről (eladások, regisztrációk vagy kattintások) az affiliate vállalkozások linkjeiről.

 • Mi az ajánlási marketing?

  Az ajánlási marketing arra a folyamatra utal, amikor egy személy ajánl egy terméket, és ennek eredményeként a referens megvásárolja azt a terméket.

 • Mennyit keresnek a leányvállalatok?

  A társult marketing szakemberek általában napi 0 és 100 dollár közötti bevételt keresnek. A top 10%-ban lévő partner marketingesek több mint 1000 dollárt keresnek havonta.

 • Hogyan kapnak fizetést a partnerek?

  Az affiliate marketing szakemberek fizetést kapnak, ha egy egyedi affiliate linken keresztül egy terméket vagy szolgáltatást ajánlanak követőiknek. Miután egy követő megvásárolja a terméket a linken keresztül, az affiliate marketing szakértő jutalékot kap az eladásért.

Related Articles to Társprogram szoftver
Az automatizálás az, ami megkülönbözteti az újoncokat és a veteránokat. Tudja meg, miért.

További automatizálási lehetőségek

Az automatizálás az, ami megkülönbözteti az újoncokat és a veteránokat. Tudja meg, miért.

The text discusses the terms and policies of the Post Affiliate Pro service, including their privacy and cookie policies. It also mentions the process of setting up an account and accessing the dashboard. The website uses cookies and offers a personal call to learn more about the benefits of the service.

Zarina Tungushbayeva

Zarina Tungushbayeva és a Post Affiliate Pro jellemzői és funkciói, beleértve az affiliate kapcsolatokat és az affiliate menedzser önéletrajzát. Ingyenes próbaverzió és kapcsolatfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésre. A webhely használatáról szóló sütik használatát említi, valamint egy linket a sütikre vonatkozó adatvédelmi irányelvhez. A Post Affiliate Pro számos funkciót kínál, beleértve az integrációs módszereket és a mobil alkalmazásokat. A vállalat széles körű affiliate kapcsolatokat kínál, és lehetőséget biztosít a kapcsolatfelvételre az ügyfelekkel.

Post Affiliate Pro directory serves as a comprehensive list of affiliate programs for companies including email, live chat, call support, and social media.

Agado Affiliate Program

Az affiliate program egyszintű jutalékot kínál havi kifizetéssel és Paypal opcióval. A Post Affiliate Pro szoftvert használja a program.

Can't find the support contact information? Check out LiveAgent directories and get in touch with the support you're seeking.

Affiliate program könyvtár

Can't find the support contact information? Check out LiveAgent directories and get in touch with the support you're seeking.

Ismerje meg a SWISS FX Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

SWISS FX Partnerprogram

Az egyszintű és többszintű marketing közötti különbségekről, valamint a jutalék mértékéről és kifizetési módokról szóló információk. A Post Affiliate Pro affiliate szoftvert ajánlják a programhoz.

Ismerje meg a Ling Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Ling Partnerprogram

A Ling Partnerprogram egy CPS típusú affiliate program, amely extra bevételt kínál az oktatási szolgáltatások területén. A program részletesen taglalja az elfogadott országokat, forgalmi forrásokat, jutalékstruktúrát, kifizetési módokat és az affiliate szoftvert. Az affiliate program kampányokra, promóciós anyagokra és jutalékokra is kitér.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial