–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Ajánlások

Ügyfeleink
mondják a legjobban

Tudja meg, miért mi vagyunk az első számú társult menedzsment rendszer a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 ügyfélszolgálat    
 • ✓ Bankkártya nem szükséges    
 • ✓ Bármikor lemondhatja

Különösen lenyűgözött bennünket a mindig kivételes technikai támogatás.

RebelBetting, Simon Renstrom
industry_woman_bg
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

500M

Kifizetett jutalékok

123

Felhasználói országok

100M

Leányvállalatok
 • Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  karen-peterson

  Ezek az emberek 24 órás élő csevegést kínálnak nagyon képzett technikusokkal, valamint telefonos támogatást olyan esetekben, amikor egyszerűen nem tudom megmagyarázni a kérdéseimet írásban. Rendkívül türelmesek és alaposak, és bízom bennük, hogy segítsenek minden olyan helyzetben, amivel a társult programom létrehozása során találkozom.

  Nem tudom elégszer elmondani, milyen elképesztő volt a támogatásuk, amikor hozzáfogtam ehhez a nagy lépéshez. Az affiliate marketing nyomkövető szoftverük még mindig megdöbbentő számomra, hogy milyen egyszerű vele a munka. Teljes szívből ajánlom őket.

  +
 • Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  brian-greenberg

  Megnéztem és kipróbáltam számos társult szoftver szolgáltatást, és a Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására. Több műveletet is be tudtam állítani különböző fizetési összegeknél, hogy kifizessem a társult vállalkozásokat a webhelyünkön meghatározott célok megvalósításáért. A SEO link előnyeinek lehetőségei pedig erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.

  +
 • Rick Slot

  Slotozilla

  rick-slot

  Szakmai pályafutásom során a leghosszabb ideig két kivételes B2B-segélynyújtás történt, és örömmel jelenthetem, hogy a Post Affiliate Pro mindkettővel, szoftverével és támogatásával is felkerült a listára. Úgy tűnik, a Post Affiliate Pro-nak van egy modellje, amit küldetésnek vagy jövőképnek nevezhetünk, és ehhez ragaszkodnak.

  Egy modell, amely működik, és emlékezetben marad a számtalan boldog partner és ügyfél elméjében, akikkel a minőségügyi egység együttműködik. Ezek a srácok valamit rendkívül jól csinálnak. Ennek megtalálása és betartása továbbra is gyorsan felemeli vállalkozásukat váratlan magasságokba.

  Élveztem a Post Affiliate Pro szolgáltatáson keresztüli kapcsolt hálózatunkkal való együttműködést. Kutatásaim alapján az egyik legjobb partnervállalkozás-követő szoftvernek találtam, és szívesen terjesztem tovább az ajánlásaimat.

  +
 • Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  chris-mastergeorge

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.

  +
 • Asle Skarpengland

  Findex

  asle-skarpengland

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és Live Agent szolgáltatásait. Ezek a termékek segítettek felépíteni üzletünket, egyszerűen azért, mert annyira megbízhatóak és rugalmasak. Akár több országban és nyelven is támogatjuk az ügyfeleket. A támogatás az, ahol a Quality Unit valóban ragyog: Ultragyors válasz és releváns segítség. Reméljük, hogy versenytársaink soha nem szereznek tudomást a Quality Unit termékeiről.

  +
 • Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  eli-pedelty

  A Quality Unit az egyik legsegítőkészebb és leginkább hozzáértő támogató csapattal rendelkezik az interneten. A 4 éves főállású online marketingem során csak néhány online vállalkozással találkoztam, ahol úgy éreztem, hogy az online támogatás 100%-ban a termékeik sikerének szentelték. Az online vállalkozások rövid listája a Google Analytics, a Microsoft AdCenter és a Quality Unit.

  A Quality Unit ügyfélszolgálati csapata 6 napon keresztül segített egy olyan kódolási probléma megoldásában, amely közvetlenül a webhelyemhez kapcsolódott. Ez a konkrét probléma hátráltatta a társult programom elindítását, és bár a minőségi egységtől vásárolt Post Affiliate Pro szoftver tökéletesen működött, a támogatási csapatuk egy hétig minden nap időt szakított arra, hogy segítsen megoldani a problémát.

  Tapasztalataim szerint a Post Affiliate Pro megvásárlása partnervállalkozás-kezelő szoftverünkként legjobb döntés, amit a partnerprogramunk előkészítése és elindítása során hoztam. Minősített partnermenedzserként erősen javaslom, hogy a Post Affiliate Pro-t válasszák kezelőszoftverként mindazok, akik méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezik. Mivel Ön nem csak egy csúcsminőségű felügyeleti szoftvert kap, hanem éjjel-nappal ügyeleti támogatást is kap, amely nagyon egyszerűvé teszi a szoftver telepítését és használatát.

  +

Különösen lenyűgözött bennünket a
mindig kivételes műszaki támogatás.

RebelBetting, Simon Renstrom
 • Iris Mack

  MathQED

  iris mack

  A különféle partnervállalkozás-követő szoftverplatformok alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro alkalmazását választottuk. Miért? Nos, úgy gondoljuk, hogy a Post Affiliate Pro szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes kulcsfontosságú funkciót, amelyre a MathQED társult program futtatásához szükségünk van. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre. A MathQED csapata nagyon izgatott, hogy a Post Affiliate Pro nyomkövető szoftvert használja a MathQED Partnerprogram bővítésére!

  +
 • Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Andrei Knight

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” ellenőrzőlista végigvezeti az összes lépésen, az „élő csevegés” gomb pedig csak egy kattintásnyira van, ha segítségre lenne szüksége az út során. A támogatás páratlan, gyors válaszidővel és valóban hasznos válaszokkal. Még utána is jártak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az indulásunk rendben zajlott-e, és hogy megtudják, tudnak-e további segítséget nyújtani.

  Wow – egy igazi 5 csillagos szolgáltatást nyújtó cég, amilyenre a saját cégünkben is törekszünk. Köszönöm.

  +
 • Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Henk Jan Bergevoet

  A Quality Unit-tal nagy öröm a munka, az élő támogatás kiváló, és mindig igyekeznek segíteni és megtalálni a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Aktívak vagyunk a nyaralók bérbeadásában, és a Post Affiliate Pro-t, valamint az élő támogató szoftvert (LiveAgent) használjuk, és ez teljesen nagyszerű. Intelligens affiliate marketing szoftver, amely segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.

  Köszönöm szépen a kiváló fejlesztést.

  +
 • Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  Philipp Zurawski copy

  A Post Affiliate Pro már a telepítés előtt meggyőzött minket egy kiváló és gyors támogatással. Végül úgy döntöttünk, hogy a „Letölthető licencek” modellt alkalmazzuk. A szükséges program perceken belül felkerült szervereinkre. Tapasztalataink szerint a beállítási és konfigurációs lehetőségek nem hagynak teljesítetlen kívánságokat. Abban a valószínűtlen esetben, ha megteszik, a PAP kiegészítő bővítményeinek és bővítményeinek kiterjedt portfóliója kényelmesen elérhető.

  Nehézségek esetén a PAP támogatás gyorsan az Ön oldalán áll. Egyszer, amikor problémáink akadtak az üzleti partnereink kifizetésével (hibás szerverbeállítás miatt), néhány órán belül nagyon szakszerű és egyértelmű választ kaptunk. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) a PAP-ot használjuk, és fenntartások nélkül ajánlhatjuk.

  +
 • Steven Aitchison

  CYTguides

  Steven Aitchison

  Már 1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedéséhez. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Bármilyen problémám vagy kérdésem volt, 2 percen belül választ kaptam az élő chaten. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

  +
 • Timothy Weichman

  Life of Learning Foundation

  Timothy Weichman copy

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásai és kialakítása kiemelkedő. És a 24x7x365-ös támogatásuk is kiváló. Több mint 10 évig ügyfelei voltunk az egyik legnagyobb affiliate szoftver szolgáltatónak. Most, hogy áttértünk a Post Affiliate Pro-ra, ütjük a fejünket a falba, hogy nem tettük ezt meg hamarabb. Ha a kezdetektől fogva a Post Affiliate Pro alkalmazást választottuk volna, licencköltségeink több mint 90%-át megtakarítottuk volna. Micsoda hihetetlen érték. Köszönjük Post Affiliate Pro!

  +
Related Articles to Ajánlások
A Post Affiliate Pro számos biztonsági funkciót hozott létre annak érdekében, hogy ügyfeleink adatai mindig védve legyenek. További információ a Post Affiliate Pro biztonságáról itt.

Biztonsági adatvédelmi szabályzat

A cégek és marketingszakemberek bízzák adataikat a Post Affiliate Pro-ra, és a biztonsági funkcikcióik garantálják az ügyfelek, alkalmazottak és üzleti adatok védelmét. Az adataik titkosított kapcsolaton keresztül futnak, és az adatközpontban szigorú fizikai és hálózati biztonsági intézkedések vannak érvényben. A biztonsági csapat folyamatosan frissíti a rendszert, és harmadik féllel együttműködnek alkalmanként hálózati sebezhetőség vizsgálatokra.

Egyeztessen egy személyre szabott, privát bemutató hívást a Post Affiliate Pro csapatával, és haladó tippeket kaphat az intelligens partner szoftver üzleti eseteihez való használatához.

Hívás lefoglalása

A Post Affiliate Pro előnyeit bemutató hívás lefoglalására kérnek, ahol a csapat tagja segítséget nyújt az üzleti célok elérésében a szoftver használatával. A termék működését és az árakkal, szolgáltatásokkal, integrációkkal és funkciókkal kapcsolatos kérdéseket is megválaszolják. Az ügyfélközpontúság kiemelten fontos a cég szemléletében.

Az online felhasználói jelentés valós időben mutatja, hogy ki van bejelentkezve a rendszerébe. A társult látogatóit a térképen is megkeresheti.

Online felhasználói jelentés

A Post Affiliate Pro rendszer több kategóriában elérhető, beleértve az Ultimate és a Network verziót is. Az Online Felhasználói Jelentés valós időben mutatja meg, hogy ki van bejelentkezve a rendszerbe, és hasznos információkat szolgáltat a cég kereskedőiről. A Map Overlay funkcióval együtt 25 mérföldes pontossággal megfigyelhető a felhasználók helye, amely információkat hasznosíthatja az e-marketing stratégia kialakításában. A regisztrációval elfogadom az ÁSZF és az Adatvédelmi irányelveket.

Az affiliate marketing szoftver a legegyszerűbb módja annak, hogy többletbevételt szerezzen partnerkapcsolatokon keresztül. Kezdje el még ma.

Jobb társvállalati marketing szoftver a jobb eredmények érdekében

Az affiliate marketing szoftver a legegyszerűbb módja annak, hogy többletbevételt szerezzen partnerkapcsolatokon keresztül. Kezdje el még ma.

A Post Affiliate Pro ideális megoldás WordPress projektjeihez. Néhány perc alatt telepítsen nyomkövetési szkriptet webhelyére, és generáljon többletbevételt.

Partnerszoftvert keres a WordPresshez?

A Post Affiliate Pro program segítségével integrálható partnerek a WordPresshez, és elősegítheti a WordPress partner szoftverekkel történő eladásnövelést. A regisztráció INGYENES, és magába foglal egy 14 napos próbaidőszakot Bankkártya megadása nélkül. Válassza ki a nevét Post Affiliate Pro aldomainjének, és állítsa be saját partnerprogramját percek alatt.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása