–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Legyen affiliate marketing
szuperhős

Szerezzen be egy affiliate programot az affiliate vállalkozások kezelésére
vagy affiliate hálózat a kereskedők és leányvállalatok kezelésére.

logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg

Mi az az affiliate marketing?

Az affiliate marketing egy olyan hirdetés típus, ahol a vállalatok jutalékot fizetnek harmadik fél hirdetőinek termékeik reklámozásáért. Ezeket a hirdetőket leányvállalatoknak nevezzük, és az ideális célpiacról generálnak forgalmat a cégek számára.

program_icon

Affiliate Program

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate Program

A társult programok ideális, teljes funkcionalitású megoldások mind a kereskedők, mind a leányvállalatok számára. Készítse el egyéni társult marketing terveit, élvezze a korlátlan számú leányvállalat kezelését, vagy használja a társult marketing funkciókat promócióhoz és linkek létrehozásához.

AffiliateProgram
Affiliate network
network_icon

Affiliate Hálózat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate Hálózat

Hozza létre és kezdje el kezelni saját affiliate marketinges hálózatát. Legyen a kereskedők és leányvállalatok közvetítője a prémium hálózatkezelési szolgáltatásainkhoz való hozzáféréssel. Használjon nagyszámú integrációt, kezelje a jutalékokat stb.

Mi játszik szerepet az affiliate
marketingben?

merchant_icon

Kereskedő

Vállalkozások vagy magánszemélyek kereskedőkké válhatnak, társult programokat indíthatnak, és jutalékot oszthatnak meg a leányvállalatokkal minden sikeres eladás után.

affiliate_icon

Affiliate

A leányvállalatok világszerte népszerűsíthetik a különböző vállalkozások termékeit, és társult vállalkozási jutalékot kaphatnak minden sikeres értékesítésért az affiliate linkeken keresztül.

consumer_icon

Fogyasztó

A fogyasztók a leányvállalatok által ajánlott termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolnak, amelyek által gyakran megfizethetőbb árak érhetők el az affiliate linkeken vagy a leányvállalati kódokon keresztül.

affiliate_network_icon

Affiliate Hálózat

Az affiliate marketing hálózatok közvetítők a leányvállalatok és kereskedők számára – kezelik a kapcsolatokat, védik a jutalékstruktúrákat, és biztonságos teret biztosítanak.

Hívás lefoglalása

Lépjen kapcsolatba velünk, és megbeszéljük, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára. Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, és csapatunk egyik tagja a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

mockup schedule a demo 1.png
Mit fog megtudni a hívás során
 • Hogyan érheti el üzleti céljait a Post Affiliate Pro segítségével – akár javítja az ügyfelek elégedettségét, akár több értékesítést generál.
 • Hogyan működik a Post Affiliate Pro. Bemutatjuk a terméket, hogy képet kapjon arról, hogyan működik a szoftverünkkel.
 • Válaszok az árakkal, a szolgáltatással, az integrációkkal és a funkciókkal kapcsolatos kérdésekre.
 
“Minden vásárlóhoz forduljon azzal a gondolattal, hogy segítsen neki egy probléma megoldásában vagy egy cél elérésében, ne pedig egy termék vagy szolgáltatás értékesítésével.” – Brian Tracy

Andrej Saxon
Sales manager
benefits_img_section
star

Előnyök

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Az affiliate marketing előnyei

Az affiliate marketing egyik legnagyobb előnye, hogy a hagyományos szájreklám marketingre emlékeztet. A vállalkozásoknak nem kell jutalékot fizetniük, hacsak nem szereznek vevőt, míg az affiliate marketing szakemberek mindig megkapják a pénzüket a sikeres ajánlásokért.

award

Post Affiliate Pro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hogyan kereshet
affiliate marketinggel?

Az affiliate marketing szakemberek tartalmukon keresztül reklámozzák a termékeket, például blogbejegyzéseket, közösségi média bejegyzéseket stb. Ha a látogató affiliate linken keresztül vásárol egy terméket, a vállalkozás pénzt keres, míg az affiliate vállalkozás jutalékot kap. Lehetővé teszi, hogy passzív pénzt keressen alvás közben vagy utazás közben.

Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software | Post Affiliate Pro01:31Youtube video: Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software
Post Affiliate Pro

Kereskedő

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Hogyan segítheti Önt a Post Affiliate Pro az
affiliate marketing erőfeszítéseiben?

Kezelje mindazt, amire szüksége van – társult hálózatok, átalánydíjas jutalékok, társult vállalkozások kifizetései,
affiliate kódok és egyebek.

 

chart icon

Affiliate Követés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate Követés

A Post Affiliate Pro olyan társult vállalkozáskövető szoftverként szolgálhat, amely kombinálja a fejlett nyomkövetési típusokat, hogy minden helyzetben a lehető legjobb eredményeket hozza létre. Használja ki az elérhető legerősebb nyomon követést, kapjon támogatást a tartalék nyomkövetési módszerekből, vagy akár kövesse nyomon az offline eladásokat a kuponokból.

Post Affiliate Pro tracking
affiliate marketing
board icon

Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate marketing

Legyen sikeres az affiliate marketinggel már ma. Használja ki a Post Affiliate Pro marketing funkcióit, és válassza ki, amire szüksége van testreszabható, fejlett promóciós eszközeink és vizuális hirdetési anyagaink közül. Népszerűsítse vállalkozását az alkalomra megfelelő anyagokkal a társult vállalat irányítópultjáról, és növelje a társult vállalkozás bevételét.

icon_management

Menedzsment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate menedzsment

A Post Affiliate Pro kiváló eszközeivel a társult vállalkozások kezelése egyszerű. Kövesse nyomon a partnerek teljesítményét – kövesse nyomon a minősített potenciális ügyfeleket, tekintse meg a jelentéseket és a konverziós arányokat, vagy kövesse nyomon az elköteleződéseket. Használja ki a megosztott jutalékokat vagy teljesítményjutalmakat, és biztosítson zökkenőmentes társult vállalkozási élményt társult partnereinek.

affiliate_management
automation_img
icon_automation

Automatizálás​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Automatizálás

A Post Affiliate Pro számos automatizálást kínál, hogy a társult program kezelése fájdalommentes legyen. Segítsen magának megszabadulni az ismétlődő feladatoktól, és összpontosítson azokra, amelyek valóban figyelmet igényelnek. Használjon automatikus partnerkövetést, automatizálja jutalmazási rendszerét és havi kifizetéseit, vagy kapjon automatikus jelentéseket exkluzív eszközeink segítségével.

reports icon

Jelentések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jelentések

A létfontosságú jelentésekhez, statisztikákhoz és egyéb információkhoz való hozzáférés elengedhetetlen. A Post Affiliate Pro adatjelentéseket tud nyújtani az ügyfelek országinformációiról, a legjobban teljesítő leányvállalatokról, a marketingkampányokról és még sok másról. Használja exkluzív eszközeinket a létfontosságú információk összegyűjtésére, és ennek megfelelően alakítsa ki affiliate marketing stratégiáját.

reports_img

Nézzen körbe
szakértőnkkel

00:00/05:06

Welcome to the tour of Post Affiliate Pro | Post Affiliate Pro08:04Youtube video: Welcome to the tour of Post Affiliate Pro
Post Affiliate Pro
academy_icon

Akadémia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A Post Affiliate Pro bemutatása

Szeretné körbejárni affiliate marketing szoftverünket? Ebben a videóban szakértőnk, Jeff elmagyarázza Önnek mindazt, amit a Post Affiliate Pro szolgáltatásai kínálnak, és hogyan használhatja azokat különböző helyzetekben. Vessen egy pillantást rá, és megtudja, mi teszi a Post Affiliate Pro-t az egyik legjobb affiliate marketing szoftver megoldásává.

 • További információk a Post Affiliate Pro funkcióiról
 • Tudja meg, kik profitálhatnak társult szoftverünkből
Kereskedő

Fedezze fel csomagjainkat

Válasszon három árazási tervünk közül, és kezdjen el keresni a rendelkezésére álló megfelelő eszközökkel és funkciókkal. Tekintse meg terveinket, és kezdje meg ingyenes próbaverzióját még ma!

pro_pricing icon.svg

PartnerProgram

Pro

A legjobb egy egyszerű partnerprogram létrehozásához vállalkozása számára.

129$havonta

Ultimate

Ideális egy bonyolultabb partnerprogram létrehozásához.

Legnépszerűbb

249$havonta

network_pricing icon.svg

Affiliate Hálózat

Network

Magánszemélyek számára, akik affiliate hálózatot szeretnének építeni.

599$havonta

Jó kezekben lesz!​

Tudja, hogy mi a közös a Nike-ban, a Cloudways-ben, a ProtonVPN-ben, a Time Doctor-ban, a Webnode-ban és a FLYUIA-ban? Jól gondolta… a Post Affiliate Pro!

Try it now for free Bankkártya megadása nem szükséges
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp
Related Articles to Nézzen körbe
Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, miért kell elismernie a affiliate teljesítményét, és hogyan teheti ezt hatékonyan.

A hatékony affiliate elismerése

The article discusses affiliate marketing and the role of affiliate networks in facilitating partnerships between publishers and merchants. It offers tips on crafting effective communication with partners and suggests templates for subject lines and content. The concept of residual income in affiliate marketing is also highlighted, as well as the different forms of affiliate marketing and revenue models. The Post Affiliate Pro is recommended as an alternative to AffiliateWP, as it provides efficient solutions for affiliate programs.

Ismerje meg a Superionherbs Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Superionherbs Partnerprogram

Az affiliate program lehetőséget kínál extra bevételhez a kiskereskedelemben. Fontos ellenőrizni az elfogadott országokat és a kampányszabályokat. A jutalékok az eladások alapján történnek, fix struktúrával és minimális kifizetési összeggel.

Társ vs Affiliate – ismerje meg a különbséget. Tudjon meg többet az affiliate marketingről az affiliate marketing program elindításához.

Társ vs Affiliate

The article discusses affiliate marketing, ways to distribute such as broadcast, web, search and print, and effective communication with partners. Private campaigns and commission increases are effective strategies for motivating affiliate partners. The Post Affiliate Pro is recommended for affiliate program solutions. The article also discusses residual income, revenue models, and affiliate agreements. The Nyomkövető system is a reporting tool for campaign information and customer insights. The importance of clear communication and offering resources to affiliates is highlighted. The article ends with links to company information, pricing, and support options.

Ismerje meg az Adscouch Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Adscouch Partnerprogram

The article provides an overview of Adscouch's affiliate program. It discusses the program's industry, types of products, and promotional materials available. It also covers the program's commission structure, payment methods, and accepted traffic sources. The article concludes with an invitation to sign up for a 14-day free trial of the program.

Ismerje meg a LOOKFANTASTIC Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

LOOKFANTASTIC Partnerprogram

The text discusses the features, pricing, integrations, and alternatives for the Post Affiliate Pro service. It also covers support, a knowledge base, member areas, change logs, and performance monitoring. The company offers information about itself, awards, customer reviews, and partner and reseller programs. The website includes learning resources, a blog, templates, and an academy. The text concludes by detailing the installation process for the Post Affiliate Pro service and the use of cookies on the website.

Ismerje meg az ADX Master Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

ADX Master Partnerprogram

The ADX Master Partnerprogram is a digital marketing affiliate program offering text and banner ads, with specific campaign rules for each country, accepted traffic sources, and cookie duration. The program offers single-level commissions based on generated sales and a fixed payment structure with a minimum payout. The Affice affiliate software is used to manage the program. Sign up for a 14-day free trial to start building your own affiliate program.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása