Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Affiliate marketing szoftver

Hatékonyan reklámozzon minden típusú terméket, és érjen el sikereket az affiliate marketingben a Post Affiliate Pro segítségével.

heroBanner img marketing
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Affiliate követő szoftver

Kezdje el a Post Affiliate Pro használatát

Az affiliate marketing programok pofon egyszerűek a Post Affiliate Pro segítségével. Használja ki affiliate marketing szoftvereink előnyeit, és indítsa el partnerprogramjait. Adjon el online vagy fizikai termékeket affiliate linkeken keresztül, hozzon létre egy nagyszerű affiliate marketing stratégiát, vagy fokozza partnermarketing erőfeszítéseit kreatív promóciós anyagokkal. Az Ön kényelme érdekében minden megtalálható egyetlen affiliate platformon.

 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light
Affiliate követés

Mi az affiliate marketing szoftver?

Az affiliate marketing szoftver olyan szoftvertípus, amely segít a vállalkozásoknak a partnerek kezelésében, hogy termékeiket tartalmukon keresztül reklámozzák, és ajánlásokat adjanak közönségüknek. Az affiliate marketing szakemberek minden típusa affiliate marketing szoftvert használ számos feladat elvégzésére, mint például az affiliate vállalkozások kezelése, a kuponkódok kezelése, az e-mail marketing és még sok más egyetlen platformon.

What is affiliate marketing?​
Quality affiliate marketing tools​ by Post Affiliate Pro
Legjobb funkciók

Minőségi affiliate marketing eszközök

A Post Affiliate Pro segíthet jobb partnerprogramok felépítésében, segít az affiliate termékek értékesítésében, és segít a reklámozásban keresőbarát eszközök segítségével. Gazdag és változatos szolgáltatáskészletünk minden típusú partner marketing szakember számára előnyös. Használja ki a könnyen használható eszközöket a partnermarketing-kampányok kezeléséhez, az affiliate vállalkozáskezelési eszközökhöz, a konverziókövetéshez és még sok máshoz egyetlen intuitív felületen.

Szoftver előnyök

Íme, mit kap affiliate marketing szoftverünkkel

Partnermarketing platformunk alapfelszereltsége a nagyszerű funkciók, de a Post Affiliate Pro segítségével sokkal többet is elérhet. Ez az egyik legjobb megoldás az affiliate marketing számára, megbízható eszközökkel az affiliate értékesítéshez, ajánlási programokhoz, affiliate kampányokhoz és marketingcsatornák kezeléséhez. Elképesztő, 24 órás, ingyenes, rendszeres frissítéseket, szupergyors beállítást és megvalósítást és még sok mást is kínálunk.

Affiliate marketing software benefits
Affiliate marketing software benefits
Sokoldalú funkciók és rugalmasság
Jobb SEO rangsor
Egyszerű, gyors és ingyenes beállítás
Ingyenes 24 órás ügyfélszolgálat
100%-os stabilitás és követés
Felhőszoftver ingyenes frissítésekkel
170+ kész integráció
A legjobb értékelésű affiliate marketing szoftver

A megfelelő affiliate marketing szoftver
kereskedők és affiliate vállalkozások számára

Kampány menedzsment

Könnyű partnerkampányok

Építsen fel partnerkampányokat saját preferenciái szerint, válasszon a különböző affiliate linktípusok közül, és kezelje az affiliate vállalkozás bevételeit az egyéni jutalék opcióknak köszönhetően. A konverziós arány jelentéseknek és az affiliate vállalkozások nyomon követési megoldásainak köszönhetően megtudhatja, mitől ragyog az affiliate programja. A Post Affiliate Pro egyszerűen mindent kínál, amire szüksége van egy lenyűgöző affiliate program felépítéséhez.

Effortless affiliate campaigns​ with Post Affiliate Pro
Flexible affiliate commissions​ with Post Affiliate Pro
Affiliate jutalékok

Rugalmas affiliate jutalékok

A Post Affiliate Pro segíthet jobb partnerprogramok felépítésében, segít a partnertermékek értékesítésében, és segít a reklámozásban keresőbarát eszközök segítségével. Gazdag és változatos szolgáltatáskészletünk minden típusú partnermarketing-szakember számára előnyös. Használja ki a könnyen használható eszközöket a partnermarketing-kampányok kezeléséhez, az affiliate vállalkozás-kezelési eszközökhöz, a konverziókövetéshez és még sok máshoz egyetlen intuitív felületen.

Többszintű marketing

Könnyű többszintű marketing

Amikor a partnerek találnak valakit, aki szintén hajlandó partnermarketing-termékeket eladni, érdemes felvenni őket, és egyesíteni kell erőiket. A Post Affiliate Pro többszintű jutalékokkal megkönnyíti az affiliate partnerségek és értékesítések nyomon követését. A partenrek felvehetnek más partnereket, és üzleti partnereket kereshetnek marketing erőfeszítéseik fokozása érdekében.

Easy multi-level marketing​ by Post Affiliate Pro
Creative promotional materials by Post Affiliate Pro
Promóciós anyagok

Kreatív promóciós anyagok

Partnermarketing szoftverünk a testreszabható márkaépítési funkcióknak, például a képes szalaghirdetéseknek és linkeknek köszönhetően bármilyen típusú affiliate marketing területen segíthet a termékek népszerűsítésében. Közvetlenül az affiliate vállalat irányítópultján válasszon a képes bannerek, HTML szalaghirdetések, linkszalagok, szöveges hivatkozások és egyebek közül, és mindig válassza ki a megfelelő promóciós anyagot a megfelelő alkalomhoz.

Jelentések és elemzések

Valós idejű jelentéskészítés

Legyen tájékozott ajánlási programjairól és affiliate partnerei előrehaladásáról. Szerezzen valós idejű jelentéseket a Post Affiliate Pro segítségével, és kövesse nyomon a fontos adatokat. Ismerje meg, kik a legjelentősebb partnerek, kövesse nyomon az online felhasználókat, nézze meg, mely promóciós anyagok rendelkeznek a legjobb sikeraránnyal, vagy nézzen trendjelentéseket. A Post Affiliate Pro minden lépésről tájékoztatja Önt.

Real-time reporting​ with Post Affiliate Pro
Precise affiliate tracking with Post Affiliate Pro
Követési funkciók

Pontos partnerkövetés

Affiliate marketing szoftverünk egy többcélú megoldás, amely affiliate-követő szoftverként is használható. Az affiliate-követést a legfejlettebb követési módszerek, valamint a tartalék követési módszerek lefedik, hogy mindig pontos eredményeket kapjon. Kezdje el a Post Affiliate Pro szolgáltatást, és kövesse nyomon a cookie-kat, a linkeket, a partnereket és egyebeket az affiliate vállalkozásában.

Fedezze fel a Post Affiliate Pro alapvető funkcióit

Vessen egy pillantást a testreszabható irányítópultunkon elérhető funkciók széles választékára.

Tekintse meg, hogyan működik a Post Affiliate Pro

00:00/01:30

Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software | Post Affiliate Pro01:31Youtube video: Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software
Post Affiliate Pro
Könnyű megvalósítás

Könnyű beállítás és megvalósítás

Nézze meg a videót, és nézze meg, hogyan működnek funkcióink a gyakorlatban. Szerezze be a Post Affiliate Pro szolgáltatást még ma, és megtudja, milyen egyszerű az affiliate marketing funkcióink széles skálájával való kezdés.

Okok, miért érdemes kezdeni a
partnermarketinggel

Intuitív irányítópultunk testreszabható automatizálási lehetőségekkel, részletes jelentésekkel és még sok mással rendelkezik.

Hatékony marketing

Sodródjon az árral

Csatlakozzon a hatékony és sikeres értékesítés világához az affiliate marketinggel. A mai vállalkozások többsége olyan partnereket vesz igénybe, akik a legjobb vásárlásokat ajánlják az Ön ügyfélkörének. Az affiliate marketing ereje ugyanúgy működik, mint a szájhagyomány, és ezért nagyobb ügyfélelégedettségi rátát eredményez. Kezdje el még ma, és javítsa marketingjét.

 • Növelje eladásait egy népszerű marketingtípussal
 • Szerezzen elismerést és növelje az ügyfelek elégedettségét
Affiliate marketing software

A márkák 80%-ának

van partnerprogramja

A márkák több mint 80%-a partnerprogramok használatára támaszkodik a marketingértékesítés növelése és a bevétel növelése érdekében

Egységes eredmények

Csatlakozzon a siker hullámához

A jövő fényesnek tűnik az affiliate marketing számára. Mivel nagyon sok vállalkozás támaszkodik rá, mint az egyik fő értékesítési forrására, a kiadók arra számítanak, hogy ez a siker a jövőben is változatlan marad. Kezdje el hatékonyan értékesíteni, és gondoskodjon arról, hogy ez a jövőben is így maradjon. Vegyen egy szeletet az akcióból, és kezdje el a Post Affiliate Pro alkalmazást, hogy beindítsa affiliate marketing stratégiáját.

 • Biztosítson jövőbeli bevételt affiliate marketinggel
 • Maradjon biztonságban egy bevált marketingstratégiával
Affiliate marketing software

A kiadók 86%-a

azt várja, hogy affiliate marketingje konzisztens maradjon

A kiadók nagy többsége az affiliate marketing következetes eredményeiben és sikerében bízik

Nagyobb értékesítés

Növelje értékesítési sikerét

Az affiliate marketing bevált és hatékony módja az eladások növelésének. Az influencerekben bízó emberek nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőlük. Világszerte az ügyfelek legalább fele befolyásos személyektől és partnerektől kér tanácsot, amikor vásárlási döntésekről van szó. Kezdje el az értékesítést megbízható partnerek segítségével, és növelje esélyeit hűséges ügyfélbázis kialakítására.

 • Kezdje el az értékesítést megbízható partnerekkel
 • Építsen hűséges ügyfélbázist, és növelje az ismételt vásárlások számát
Affiliate marketing software

A digitális felhasználók 50%-a

azt mondja, hogy megbízik az influencerekben

Az ügyfelek legalább fele megbízik a partnerekben, hogy a lehető legjobb vásárlást kapja pénzéért

Olvassa el, mit gondolnak az ügyfelek rólunk

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
Kereskedő

Fedezze fel csomagjainkat

Frissen létrehozott Post Affiliate Pro fiókjának e-kereskedelmi webhelyével való integrálása csak egy kis része a teljes csomagnak.

pro_pricing icon.svg

Affiliate Program

Pro

A legjobb egy egyszerű partnerprogram létrehozásához vállalkozása számára.

129$hónap

Ultimate

Ideális egy bonyolultabb partnerprogram létrehozásához.

Legnépszerűbb

249$hónap

network_pricing icon.svg

Affiliate Hálózat

Halozat

Magánszemélyek számára, akik partner hálózatot szeretnének építeni.

599$hónap

Related Articles to Affiliate marketing software

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial