Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Jelentések a Post Affiliate Pro-ban

A Post Affiliate Pro kiterjedt jelentéskészítési funkcióival nyomon követheti affiliate marketing tevékenységeit.

 • ✓ Nincs beállítási díj
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7
 • ✓ Bankkártya megadása nem szükséges
 • ✓ Bármikor lemondhatja
heroBanner img reports
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Jelentések

Pontos jelentések a kampányokról

A Post Affiliate Pro kiterjedt jelentéskészítő funkcióinak köszönhetően minden fontosat nyomon követ. Mérje meg minden affiliate vállalkozás és affiliate program teljesítményét egy helyen. Próbálja ki ingyen még ma, és nézze meg, milyen érzés a Post Affiliate Pro nagyszerű eszközkészletével dolgozni.

 
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light
Reports analytics by Post Affiliate Pro
Affiliate jelentések

Mik azok a jelentések az affiliate szoftverekben?

Ön és vállalkozása kikerül a fókuszból, és nem tud rájönni, hogy miért? A Post Affiliate Pro jelentéskészítési funkcióival rendelkező affiliate szoftver segíthet némi perspektívát vinni a marketingbe. A jelentések segíthetnek megtudni, kik a legjelentősebb partnerek, hogyan teljesítenek a szalaghirdetések, vagy mely kampányok a legsikeresebbek. Használja ezeket a fontos adatokat az iterációhoz és mindenkori fejlesztéshez.

 
Nyomon követési előnyök

Sokkal többről van szó, mint csupán jelentésekről

A Post Affiliate Pro eszközkészlet sokkal többet kínál, mint pusztán jelentések, ez egy teljes funkcionalitású affiliate szoftver, amely segíthet az affiliate marketing gyakorlatilag minden területén fejlődni. Ez azonban nem minden, amit kap, és még számos előnyben részesülhet. Mi vagyunk az egyik legjobbra értékelt affiliate szoftver megoldás a piacon. Fedezze fel az előnyöket, és nézze meg, miért a Post Affiliate Pro a megfelelő választás.

 
Tracking benefits
Sokoldalú funkciók és rugalmasság
Továbbfejlesztett SEO rangsor
Egyszerű, gyors és ingyenes beállítás
Ingyenes 24 órás ügyfélszolgálat
100%-os stabilitás és követés
Felhőszoftver ingyenes frissítésekkel
170+ kész integráció
Legjobbra értékelt affiliate szoftver

Milyen előnyei vannak a jelentéseknek a partnerprogramban?

star

Legyen tájékozott

A Post Affiliate Pro affiliate vállalkozás- és kampányjelentései mindig rendelkezésre állnak, így bármikor ellenőrizhet minden fontosat.

 
Precise tracking features icon

Kövessen nyomon hatékonyan

Kövesse nyomon kampányait, affiliate vállalkozásait és még sok mást, hogy tájékozódjon a teljesítményről. Használjon releváns adatokat vállalkozása támogatására.

 
Checklist icon

Kövesse nyomon a marketing anyagokat

Használjon promóciós anyagokat a Post Affiliate Pro alkalmazásban, és kövesse nyomon azok teljesítményét és sikerességi arányát kampányaiban.

Commissions fraud detection icon

Kövesse nyomon a jutalékokat

Minden jutalék információ ott van, ahol szüksége van rá, a Post Affiliate Pro alkalmazásban, ahol bármikor könnyedén hozzáférhet.

Milyen típusú jelentéseket tud kezelni a Post Affiliate Pro?

Kampány sikere

Kampányjelentések

A Post Affiliate Pro egyik legfontosabb jelentéskészítési funkciója a kampányjelentések. Lehetővé teszik teljesítménye, de partnerei és promóciós anyagok teljesítményének mérését is. Használja ezeket a jelentéseket, hogy pillanatok alatt meghatározza kampányai, partnerei és marketingtevékenységeinek erősségeit és gyengeségeit.

 
Campaign reports by Post Affiliate Pro
Direct links tracking in Post Affiliate Pro
Földrajzi adatok

Térképfedő

Kíváncsi arra, hogy mely országokban a legnépszerűbbek a partnerprogramjai? A térképfedő egy nagyszerű Post Affiliate Pro funkció, amely pontosan megmutatja, hol éri el a legtöbb sikert kampányaival. Használja a célterületek lokalizálására, és bármikor maximalizálja az affiliate kampányokból származó bevételét.

 
Trendek információi

Trendjelentések

A trendjelentések olyan jelentés típusok, amelyek minden affiliate programhoz nélkülözhetetlenek. Megtekintheti a létfontosságú adatokat, és megtudhatja, mennyire sikeresek a programjai. A Trend jelentések segítségével információkat kaphat a megjelenítésekről, kattintásokról, konverziókról, értékesítésekről és még sok másról. Használhat szűrőket és összehasonlításokat.

 
Trend reports by Post Affiliate Pro
audit_log
Tevékenységtörténet

Ellenőrzési napló

A Post Affiliate Pro ellenőrzési naplója nyomon követi minden egyes tranzakciót, változást és tevékenységet, amely az affiliate marketingben történik. Nagyfokú biztonságot és elszámoltathatóságot hoz, mert segít nyomon követni a változásokat és meghatározni az értük való felelősséget. Bármikor megtekintheti az egyes kereskedők és affiliate vállalkozások tevékenységeit.

 

Vessen egy pillantást affiliate vállalkozással kapcsolatos jelentéseink működésére

Vessen egy pillantást a Post Affiliate Pro alkalmazás példáira, és nézze meg, milyen egyszerű a releváns adatok megfelelő időben történő beszerzése.

Okok, miért érdemes kezdenie affiliate marketinggel

Pénzügyi egészség

A jelentések segíthetnek pénzt keresni

A jelentések nélkülözhetetlen pénzt takarítanak meg minden partner és kereskedő számára. Ez azért van így, mert segíthetnek feltárni, hol keresnek pénzt, és hol nem. A jelentések javíthatják a pénzkezelést, a jutalékkezelést, és segítenek nyomon követni a kifizetéseket, így mindig naprakészen maradhat vállalkozása pénzügyi helyzetével.

 
 • Kövesse nyomon a pénzforgalmát
 • Tudja meg, hol keres vagy veszít pénzt
 
Jelentések

A kereskedők 60%-a

többet keres, ha a megfelelő partnerekbe fektet be

Kövesse nyomon a partnerek teljesítményét jelentésekkel, és ismerje fel, kik a legjobban teljesítők.

 

Kampány menedzsment

Kezelje kampányait jelentésekkel

A jelentések minden affiliate marketing kampány létfontosságú részének számítanak, mert segítenek nyomon követni sikerét. Ahelyett, hogy önállóan keresné meg az adatokat, egyszerűen megtekintheti a jelentéseket, és mindent megtalál, amire szüksége van egy kényelmes helyen. Pénzt takaríthat meg minden alkalommal a megfelelő típusú jelentéssel.

 • Hatékonyan kezelheti kampányait
 • Minden adat egy kényelmes helyen elérhető
 
Jelentések

Az affiliate megjelenítők 83%-a

affiliate szoftveren keresztül szerez új partnereket

Szerezzen információkat az összes partnerről és tekintse meg teljesítményüket az irányítópulton található praktikus jelentésekkel.

 

Időmegtakarítás

A jelentések időt takaríthatnak meg

Egy kampány vagy egy hálózat önálló kezelése nehéznek bizonyulhat megfelelő eszközök nélkül. A jelentések nagyszerű időt takarítanak meg, mert nem kell külön-külön nyomon követnie minden kampányt, affiliate vállalkozást vagy jutalékot. Egyszerűen megnyithatja jelentéseit, és egy helyen megtalálhatja az összes releváns adatot, ahelyett, hogy hétköznapi keresésekkel pazarolná az időt.

 
 • Takarítson meg időt, és összpontosítson a fontosra
 • Takarítson meg időt a hétköznapi jelentési feladatokon
 
Jelentések

A kereskedők 94%-a

két vagy több affiliate programhoz csatlakozik

Legyen naprakész a fejlődésével kapcsolatban, akár kereskedő, akár affiliate, a jelentéskészítési funkcióinkkal.

 

Tekintse meg, mit mondanak ügyfeleink

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
Tisztességes árak

Kiváló jelentéskészítés és tisztességes árak

Teljes funkcionalitású affiliate megoldásunk segíthet a jelentésekben és még sok másban. Tekintse meg csomagjainkat, vagy kezdje el az ingyenes próbaidőszakot még ma, és tapasztalja meg az előnyeit.

 
pro_pricing icon.svg

Affiliate Program

Pro

A legjobb egy egyszerű affiliate program létrehozásához vállalkozása számára.

 

129$hónap

 

Ultimate

Ideális egy bonyolultabb partnerprogram létrehozásához.

Legnépszerűbb

249$hónap

network_pricing icon.svg

Affiliate Hálózat

Halozat

Magánszemélyek számára, akik affiliate hálózatot szeretnének építeni.

 

599$hónap

Related Articles to Jelentések

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial