–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate nyomkövető szoftver

Jobb affiliate nyomkövető szoftverre van szüksége?

Növelje eladásait jobb affiliate nyomkövető szoftverrel. Kezdje el a Post Affiliate Pro szolgáltatást még ma!

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
industry_woman_bg
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Affiliate nyomkövető szoftver a pontos eredményekért

Szerezze meg a legjobb és legpontosabb nyomkövetési eredményeket a Post Affiliate Pro segítségével, és soha ne hagyjon ki egy ajánlást se. Szoftverünk többféle fejlett nyomkövetési módszert, valamint tartalék nyomkövetési módszert valósít meg annak érdekében, hogy mindig a legtöbbet hozza ki affiliate programjaiból. Kezdje el az ingyenes próbaidőszakot, és javítsa ajánláskezelését még ma!

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
Content email writing
microphone icon.svg

Affiliate nyomkövető platform

Mi az az affiliate nyomkövető szoftver?

Az affiliate marketing nyomkövető szoftvereket, például a Post Affiliate Pro-t a marketingtevékenységek kezelésére és nyomon követésére használják.

A Post Affiliate Pro olyan kulcsfontosságú funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy lépést tartson az affiliate marketing stratégiákkal, és nyomon kövesse az értékesítéseket, a forgalmi forrásokat, a konverziókat és az affiliate webhelyekről, e-kereskedelmi platformokról vagy e-mailes marketingről érkező kattintásokat a teljesítményük mérése érdekében.

A tulajdonos ezután meghatározhatja, hogy ki hozza az affiliate konverziókat, növelheti a bevételt, és gondoskodhat a megfelelő kompenzációról.

A megfelelő affiliate nyomkövető szoftver kereskedők és affiliate vállalkozások számára

A Post Affiliate Pro az egyik legjobb nyomkövetési és affiliate-kezelési megoldás az affiliate marketing mindkét oldalára. Használja ki a társult irányítópult különféle funkcióit, amelyek mind a kereskedőket, mind a leányvállalatokat szolgálják.

Hozzáférhet a robusztus konverzió követéshez, a különböző típusú jutalék struktúrákhoz, promóciós anyagokhoz, az ajánló programokhoz vagy a privát kampánykezeléshez, valamint átfogó jelentésekhez, amelyek a társult program működését szolgálják.

Az intuitív kezelőfelület és a méretezhetőség a Post Affiliate Pro-t az egyik legjobb társplatformmá teszi az online vállalkozások számára világszerte. Fedezze fel minden funkcióját még ma!

Milyen típusú nyomkövetést képes kezelni a Post Affiliate Pro?

 

A Post Affiliate Pro fejlett partnerkövető eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek elérni üzleti céljait egy intuitív felhasználói felületen. Szerezzen átfogó áttekintést tevékenységeiről, és javítsa affiliate marketing üzleti modelljét a megfelelő adatokkal. 

Jutalékok és kifizetések

A Post Affiliate Pro minden olyan fontos nyomkövetést képes kezelni, amelyre szüksége van, hogy átfogó áttekintést kapjon a tevékenységekről

Értékesítés és leadek

Kövesse nyomon a leányvállalatai által az Ön webhelyére érkező potenciális ügyfeleket és eladásokat

Kampányok és anyagok

Maradjon naprakész affiliate marketing kampányaival, és figyelje előrehaladását

Leányvállalatok és kattintások

Legyen tájékozott leányvállalatairól és arról, hogy erőfeszítéseik során hány kattintást hoznak

Kattintson ide
Previous slide
Next slide
Tech support illustration
Tracking Methods

Közvetlen követés

Kövesse nyomon a társult vállalkozásokat a megfelelő módszerekkel

A követés az affiliate marketing fontos jellemzője. Ezért van szüksége a megfelelő affiliate marketing eszközre, hogy kényelmesen és könnyedén kezelhesse affiliate követését.

A Post Affiliate Pro nyomon követési módszerek széles skáláját kínálja annak biztosítására, hogy mindig nyomon követhesse az összes társult vállalkozás ajánlását, leadjét vagy vásárlását. A rendszer mindig a legerősebb affiliate-követési módszereket használja, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa az Ön affiliate marketing programjával kapcsolatban.

Biztonsági nyomon követést is használ annak biztosítására, hogy akkor is eredményeket kapjon, ha egy adott módszer nem érhető el. Legyen tájékozott arról, hogy mi történik a társult közösségében és ügyfélkörében, és valós idejű betekintést nyerhet a Post Affiliate Pro segítségével.

Fraud Protection

Csalás elleni védelem

Maradjon biztonságban csalás elleni védelmi funkcióinkkal

A csalók mindig mindent megtesznek, hogy feljussanak az affiliate hálózatuk tetejére. Ezért kell olyan társult szoftvermegoldással rendelkeznie, amely biztonságosan és egészségesen megvédi affiliate marketing kampányait.

Szerencsére az Affiliate Pro nyomkövetési funkciói megvédik Önt a csalásoktól. Maradjon védett csalásfelderítő és proaktív csalásmegelőzési funkcióinkkal

A Post Affiliate Pro csalás elleni készlete megóvja Önt a társult vállalkozások regisztrációjával, értékesítésével és kattintással kapcsolatos csalásoktól. Végezze el a legjobb munkáját bizalommal és a partnermarketing-követő szoftverünk csalás elleni készletének támogatásával.

Website security illustration
Customer service reporting
Performance Rewards

Termelékenység

Maradjon szervezett, és növelje bevételeit

A Post Affiliate Pro egyedülálló, fejlett szolgáltatásokat kínál, amelyek nem csupán affiliate-követést tesznek lehetővé. Javítsa az affiliate program kezelését, és használja a különféle lehetőségeket egy kényelmes irányítópulton – nyomon követheti az affiliate kuponokat, a közvetlen linkeket, a mobilforgalmat és még sok mást.

Az affiliate marketing szakemberek jobb promóciós lehetőségeket használhatnak marketing csatornáikhoz – testreszabhatják affiliate vállalkozásuk linkjeinek stílusát és egyéb hasznos promóciós anyagokat használhatnak a potenciális ügyfelek vonzására. A kereskedők forced matrix affiliate vállalkozáskezelési funkciót használhatnak a jutalékkorlátok közvetlen meghatározásához.

Emellett javíthatják a leányvállalatok menedzselését, és motiválhatják az új partnereket a több leányvállalati értékesítésre. A Post Affiliate Pro emellett támogatja a kiválasztott társult partnerek privát kampányait, valamint egyéb lenyűgöző funkciókat a jobb értékesítési konverzió érdekében. 

SubID-Ad Channels Tracking

A linkek az affiliate marketing magja. Partnervállalkozás kezelő szoftverünk sokkal többet kínál, mint a valós idejű kampánykövetés. Ha különböző forgalmi forrásokat szeretne vonzani, és testreszabott linkeket szeretne használni a különböző társult marketing kampányokhoz, akkor mi megtaláltuk a feladathoz a megfelelő eszközt. Használja ki a társult vállalkozás hivatkozási stílusainak testreszabási lehetőségeit, és javítsa a közvetlen linkelést vagy átirányításokat. Válasszon különböző típusú linkeket, hogy növelje teljesítményét egy adott ügyfélkörben egyetlen társult marketingkövető platformon. A Post Affiliate Pro átirányítási hivatkozások, új stílusú hivatkozások, horgony hivatkozások, SEO linkek mod átírással és közvetlen hivatkozások választékát kínálja. Válassza ki azt, amelyik a legjobban működik a vásárlási csatornáihoz, és állítsa be azokat megfelelően a tevékenységkövetési adatokkal.

developers illustration

Milyen előnyei vannak a leányvállalatok nyomon követésének?

man icon

Szerezzen partnerséget és együttműködést

Leányvállalatok és partnerek szinte minden iparágban, üzleti területen vagy országban elérhetők. Értékes marketingpartnerségek létrehozásával új piacokat fedezhet fel.

chart icon

Takarítson meg pénzt az affiliate marketinggel

Az Ön affiliate marketing erőfeszítései nagymértékben megtakarítják a költségvetést. Növelje az organikus forgalmat és értékesítést, miközben pénzt takarít meg a marketingkampányokon a társult marketing iparágnak köszönhetően.

icon dolar

Különböztesse meg bevételi forrását

Az affiliate nyomkövető szoftver életképes lehetőség további bevételszerzésre és a bevételi források egyértelmű azonosítására. Egy virágzó hálózat csak akkor jöhet létre, ha van ideje és lehetősége kiépíteni.

icon_chart.svg

Növelje az expozíciót

Ahogy hírneve lendületet vesz, és elkezd épülni, az online látogatók egyre jobban felismerik Önt és online áruházát. Az Ön termékeit reklámozó megfelelő leányvállalatokkal együttműködve ezek a hatások csak megsokszorozódnak.

hipster marketer
Multiple Merchants - Affiliate Program Administrators

Kezdje ingyen

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakot, és javítson a megfelelő szoftverrel

A Post Affiliate Pro lenyűgöző funkciókat kínál egyetlen műszerfalon, valamint a hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálatot minden ügyfél számára.

Kezdje el az affiliate marketing iparágat, és javítsa nyomon követését és jutalékkezelését a megfelelő szoftverrel. Csatlakozzon a Post Affiliate Pro-ban megbízó leányvállalatok és kereskedők hálózatához.

Kezdje el az ingyenes, 14 napos próbaidőszakot a kötelező fizetési lehetőségek nélkül, és tudjon meg többet a Post Affiliate Pro kínálatáról. Nincsenek kötöttségek, és nincs szükség hitelkártya adatokra sem.

microphone icon.svg

Támogatás

Élvezze az ingyenes további szolgáltatásokat​

Kivételes affiliate menedzsment szoftverünk mindent megtesz az Ön számára. Célunk, hogy olyan társult szoftvert kínáljunk Önnek, amely megfelel az Ön elvárásainak, megfelel üzleti igényeinek, és zökkenőmentesen fut. Növelje partnerprogramját, és hagyja, hogy mi intézzünk el néhány kezdeti lépést Ön helyett, és megmutatjuk, hogyan kell használni testreszabható felületünket.

Első telepítés

A partnerprogramot a kezdetektől fogva összeállítjuk, hogy ne tapasztaljanak technikai problémákat.

Első integráció

Szeretne más platformokat is megvalósítani a Post Affiliate Pro keretein belül? Integrációs csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

 
microphone icon.svg

Mobil

Ingyenes mobilalkalmazások

Töltse le az ingyenes Post Affiliate Pro alkalmazást, és élvezze a leányvállalatok korlátlan kezelését telefonján. Maradjon kapcsolatban leányvállalataival, és kezelje társult programját akár az irodán kívül is.

Nézze meg a forgalmat, a statisztikákat, és kapjon push értesítéseket új leányvállalatairól valós időben. Jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a társult vállalkozásokat útközben. A felület a kereskedők és a leányvállalatok számára további díjszabás nélkül érhető el.

Download on the App Store Get it on Google Play
mobiles
microphone icon.svg

Kereskedő

Az ár megfelelő

A Post Affiliate Pro nem fogja tönkretenni a költségvetését. Ez az egyik legnépszerűbb szoftvermegoldás a leányvállalatok nyomon követésére és marketingjére a kereskedők és a leányvállalatok számára. A Post Affiliate Pro a legtöbbet értékelt és az első helyen értékelt partnermarketing szoftver 2023-ben.

Kezdje el még ma, és válasszon méltányos árazási csomagjaink közül, vagy kezdjen egy 14 napos ingyenes próbaidőszakkal, és frissítsen és fizessen, ahogy használja. Nincs szerződés, nincs beállítási díj, bármikor lemondhatja.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Jó kezekben lesz!​

Tudja, hogy mi a közös a Nike-ban, a Cloudways-ben, a ProtonVPN-ben, a Time Doctor-ban, a Webnode-ban és a FLYUIA-ban? Jól gondolta… a Post Affiliate Pro!

Try it now for free Bankkártya megadása nem szükséges
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp

Frequently asked questions

 • Mi az affiliate nyomkövető szoftver?

  Az affiliate nyomkövető szoftver nyomon követi azokat az adatokat, amelyek segítenek a kereskedőknek és a leányvállalatoknak optimalizálni a látogatói forgalmat. A követés az ügyfél IP-felismerésére, a böngésző észlelésére és az affiliate vállalkozások hivatkozási adataira vonatkozik.

 • Hogyan követhetem nyomon az affiliate vállalkozásom eladásait?

  Az affiliate szoftver minden eladást rögzít, és megjeleníti a számokat és adatokat az irányítópulton. Ez a folyamat általában automatikus, így mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja az értékesítési részt a partnerkövetési megoldásában.

 • Hogyan követheti nyomon a partnerek teljesítményét?

  Társvállalati erőfeszítéseit gyakran kell mérni mennyiségi mutatók meghatározásával és a meghatározott célokkal való összehasonlításával. A fő teljesítménymutatók nyomon követése és mérése lehetővé teszi az adatok gyűjtését és elemzését. A jó partnerkövető szoftver segítségével mérheti és tárolhatja az összes szükséges adatot a további elemzéshez.

 • Hogyan kapnak fizetést a partnerek?

  Az affiliate marketing szakemberek pénzt keresnek azzal, hogy követőiket termékekre és szolgáltatásokra utalják egy linken keresztül. Az affiliate marketing szakemberek jutalékot kapnak minden egyes, a linkjükön keresztül végrehajtott eladásért, amint egy követő megvásárolja a terméket.

 • Mi az a társult vállalkozás követőkódja?

  Ez egy olyan kódtípus, amely a kattintások és a leányvállalatok által végzett értékesítések nyomon követésére használható. Ez megkönnyíti a kereskedők számára, hogy azonosítsák, ki segítette termékeiket eladni és jutalékot fizetni. Az affiliate követési kódok testreszabhatók a partnerkövető szoftver segítségével.

Related Articles to Partner nyomkövető szoftver
Partnerprogramok kezelése, affiliate partnerek teljesítményének nyomon követése, jutalékok kiosztása és kifizetések kiadása egyetlen platformon, affiliate szoftverplatform segítségével.

A partnerszoftverek piacvezetője

This text is promoting a platform for improving affiliate marketing programs through detailed reports and analysis on campaign performance, trends, materials, marketing channels, and targeted traffic. The platform helps measure partner performance and allows for the development and enhancement of affiliate marketing programs.

A hivatkozási szoftver adatokat gyűjt a kattintásokról, és ennek megfelelően hozzárendeli azokat a partnerekhez. Keressen extra bevételt a Post Affiliate Pro bevezetésével a vállalkozásába.

A legjobb ajánláskövető szoftver

A Post Affiliate Pro könnyedén kezeli a társult programokat különböző marketingcsatornákon. A szoftver hatékony jelentéseket biztosít és egyszerűsíti az affiliate marketing folyamatokat.

Ha egy hatékony AllAffiliatePro alternatívát keres, fontolja meg a Post Affiliate Pro alkalmazást. Olvass tovább itt.

All Affiliate Pro alternatívára van szüksége?

A Post Affiliate Pro a vállalkozások számára számos lehetőséget kínál, hogy elérjék értékesítési céljaikat affiliate marketing segítségével. A szoftver nyomon követést, jelentéskészítést és testreszabható promóciókat biztosít. Ügyfélszolgálatunk segít az állításokban.

A Post Affiliate Pro egy alternatíva, erőteljes támogatással. Ügyfélszolgálatunk örömmel segít minden felmerülő problémával kapcsolatban.

Alternatívát keres az OSI helyett?

The Post Affiliate Pro software offers various features to manage affiliate programs, including the ability to create promotional banners and unique coupon codes. It also includes an intelligent link creation system that allows for efficient redirection of traffic based on geographic location and device targeting. The platform's GeoFencing feature enables marketers to set up virtual fences around defined geographic areas, directing traffic to specific target audiences without risking revenue loss. The sophisticated Map Coverage functionality is particularly useful for businesses looking to expand into new regions, as it provides insights into visitor locations and behavior, allowing marketers to adjust their strategies accordingly.

A Post Affiliate Pro több mint 15 éve a legjobb partner szoftver a piacon. Végtelen promóciós módszerek, intelligens nyomon követés és jelentéskészítés.

Adjon el többet a legjobb partner vállalkozáskövető szoftverrel

A cikk bemutatja a Post Affiliate Pro szolgáltatást és annak használati folyamatát, valamint említi a cookie-k használatát és a szolgáltatás vállalkozások számára nyújtott előnyeiről szóló személyes hívás lehetőségét. Az integrált e-kereskedelmi és weboldalkezelő eszközök is felsorolásra kerülnek.

A megfelelő társprogram szoftver létfontosságú vállalkozása sikeréhez. További információk a Post Affiliate Pro-ról itt.

Kezdje el társprogramunk szoftverével még ma

A cikk bemutatja a sikeres társvállalati marketing programok különböző elemeit, ideértve a világos feltételek fontosságát mind a kereskedők, mind az affiliate partnerek számára, valamint a tétlen partnerek motiválását és a sikeresek elismerését. Emellett kiemeli az affiliate programok termékek és szolgáltatások frissítésének előnyeit, hatékony kommunikációt a partnerekkel, valamint azáltal kérvények kezelését növekvő jutalékokra.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása