Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate nyomkövető szoftver

Jobb affiliate nyomkövető szoftverre van szüksége?

Növelje eladásait jobb affiliate nyomkövető szoftverrel. Kezdje el a Post Affiliate Pro szolgáltatást még ma!

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
Kezdje el a 14 napos ingyenes próbaverziót Hívás foglalása
network_animation
industry_woman_bg
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Affiliate nyomkövető szoftver a pontos eredményekért

Szerezze meg a legjobb és legpontosabb nyomkövetési eredményeket a Post Affiliate Pro segítségével, és soha ne hagyjon ki egy ajánlást se. Szoftverünk többféle fejlett nyomkövetési módszert, valamint tartalék nyomkövetési módszert valósít meg annak érdekében, hogy mindig a legtöbbet hozza ki affiliate programjaiból. Kezdje el az ingyenes próbaidőszakot, és javítsa ajánláskezelését még ma!

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
Content email writing
microphone icon.svg

Affiliate nyomkövető platform

Mi az az affiliate nyomkövető szoftver?

Az affiliate marketing nyomkövető szoftvereket, például a Post Affiliate Pro-t a marketingtevékenységek kezelésére és nyomon követésére használják.

A Post Affiliate Pro olyan kulcsfontosságú funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy lépést tartson az affiliate marketing stratégiákkal, és nyomon kövesse az értékesítéseket, a forgalmi forrásokat, a konverziókat és az affiliate webhelyekről, e-kereskedelmi platformokról vagy e-mailes marketingről érkező kattintásokat a teljesítményük mérése érdekében.

A tulajdonos ezután meghatározhatja, hogy ki hozza az affiliate konverziókat, növelheti a bevételt, és gondoskodhat a megfelelő kompenzációról.

A megfelelő affiliate nyomkövető szoftver kereskedők és affiliate vállalkozások számára

A Post Affiliate Pro az egyik legjobb nyomkövetési és affiliate-kezelési megoldás az affiliate marketing mindkét oldalára. Használja ki a társult irányítópult különféle funkcióit, amelyek mind a kereskedőket, mind a leányvállalatokat szolgálják.

Hozzáférhet a robusztus konverzió követéshez, a különböző típusú jutalék struktúrákhoz, promóciós anyagokhoz, az ajánló programokhoz vagy a privát kampánykezeléshez, valamint átfogó jelentésekhez, amelyek a társult program működését szolgálják.

Az intuitív kezelőfelület és a méretezhetőség a Post Affiliate Pro-t az egyik legjobb társplatformmá teszi az online vállalkozások számára világszerte. Fedezze fel minden funkcióját még ma!

Milyen típusú nyomkövetést képes kezelni a Post Affiliate Pro?

 

A Post Affiliate Pro fejlett partnerkövető eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek elérni üzleti céljait egy intuitív felhasználói felületen. Szerezzen átfogó áttekintést tevékenységeiről, és javítsa affiliate marketing üzleti modelljét a megfelelő adatokkal. 

Jutalékok és kifizetések

A Post Affiliate Pro minden olyan fontos nyomkövetést képes kezelni, amelyre szüksége van, hogy átfogó áttekintést kapjon a tevékenységekről

Értékesítés és leadek

Kövesse nyomon a leányvállalatai által az Ön webhelyére érkező potenciális ügyfeleket és eladásokat

Kampányok és anyagok

Maradjon naprakész affiliate marketing kampányaival, és figyelje előrehaladását

Leányvállalatok és kattintások

Legyen tájékozott leányvállalatairól és arról, hogy erőfeszítéseik során hány kattintást hoznak

Kattintson ide
Previous slide
Next slide
Tech support illustration
Tracking Methods

Közvetlen követés

Kövesse nyomon a társult vállalkozásokat a megfelelő módszerekkel

A követés az affiliate marketing fontos jellemzője. Ezért van szüksége a megfelelő affiliate marketing eszközre, hogy kényelmesen és könnyedén kezelhesse affiliate követését.

A Post Affiliate Pro nyomon követési módszerek széles skáláját kínálja annak biztosítására, hogy mindig nyomon követhesse az összes társult vállalkozás ajánlását, leadjét vagy vásárlását. A rendszer mindig a legerősebb affiliate-követési módszereket használja, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa az Ön affiliate marketing programjával kapcsolatban.

Biztonsági nyomon követést is használ annak biztosítására, hogy akkor is eredményeket kapjon, ha egy adott módszer nem érhető el. Legyen tájékozott arról, hogy mi történik a társult közösségében és ügyfélkörében, és valós idejű betekintést nyerhet a Post Affiliate Pro segítségével.

Fraud Protection

Csalás elleni védelem

Maradjon biztonságban csalás elleni védelmi funkcióinkkal

A csalók mindig mindent megtesznek, hogy feljussanak az affiliate hálózatuk tetejére. Ezért kell olyan társult szoftvermegoldással rendelkeznie, amely biztonságosan és egészségesen megvédi affiliate marketing kampányait.

Szerencsére az Affiliate Pro nyomkövetési funkciói megvédik Önt a csalásoktól. Maradjon védett csalásfelderítő és proaktív csalásmegelőzési funkcióinkkal

A Post Affiliate Pro csalás elleni készlete megóvja Önt a társult vállalkozások regisztrációjával, értékesítésével és kattintással kapcsolatos csalásoktól. Végezze el a legjobb munkáját bizalommal és a partnermarketing-követő szoftverünk csalás elleni készletének támogatásával.

Website security illustration
Customer service reporting
Performance Rewards

Termelékenység

Maradjon szervezett, és növelje bevételeit

A Post Affiliate Pro egyedülálló, fejlett szolgáltatásokat kínál, amelyek nem csupán affiliate-követést tesznek lehetővé. Javítsa az affiliate program kezelését, és használja a különféle lehetőségeket egy kényelmes irányítópulton – nyomon követheti az affiliate kuponokat, a közvetlen linkeket, a mobilforgalmat és még sok mást.

Az affiliate marketing szakemberek jobb promóciós lehetőségeket használhatnak marketing csatornáikhoz – testreszabhatják affiliate vállalkozásuk linkjeinek stílusát és egyéb hasznos promóciós anyagokat használhatnak a potenciális ügyfelek vonzására. A kereskedők forced matrix affiliate vállalkozáskezelési funkciót használhatnak a jutalékkorlátok közvetlen meghatározásához.

Emellett javíthatják a leányvállalatok menedzselését, és motiválhatják az új partnereket a több leányvállalati értékesítésre. A Post Affiliate Pro emellett támogatja a kiválasztott társult partnerek privát kampányait, valamint egyéb lenyűgöző funkciókat a jobb értékesítési konverzió érdekében. 

SubID-Ad Channels Tracking

A linkek az affiliate marketing magja. Partnervállalkozás kezelő szoftverünk sokkal többet kínál, mint a valós idejű kampánykövetés. Ha különböző forgalmi forrásokat szeretne vonzani, és testreszabott linkeket szeretne használni a különböző társult marketing kampányokhoz, akkor mi megtaláltuk a feladathoz a megfelelő eszközt. Használja ki a társult vállalkozás hivatkozási stílusainak testreszabási lehetőségeit, és javítsa a közvetlen linkelést vagy átirányításokat. Válasszon különböző típusú linkeket, hogy növelje teljesítményét egy adott ügyfélkörben egyetlen társult marketingkövető platformon. A Post Affiliate Pro átirányítási hivatkozások, új stílusú hivatkozások, horgony hivatkozások, SEO linkek mod átírással és közvetlen hivatkozások választékát kínálja. Válassza ki azt, amelyik a legjobban működik a vásárlási csatornáihoz, és állítsa be azokat megfelelően a tevékenységkövetési adatokkal.

developers illustration

Milyen előnyei vannak a leányvállalatok nyomon követésének?

man icon

Szerezzen partnerséget és együttműködést

Leányvállalatok és partnerek szinte minden iparágban, üzleti területen vagy országban elérhetők. Értékes marketingpartnerségek létrehozásával új piacokat fedezhet fel.

chart icon

Takarítson meg pénzt az affiliate marketinggel

Az Ön affiliate marketing erőfeszítései nagymértékben megtakarítják a költségvetést. Növelje az organikus forgalmat és értékesítést, miközben pénzt takarít meg a marketingkampányokon a társult marketing iparágnak köszönhetően.

icon dolar

Különböztesse meg bevételi forrását

Az affiliate nyomkövető szoftver életképes lehetőség további bevételszerzésre és a bevételi források egyértelmű azonosítására. Egy virágzó hálózat csak akkor jöhet létre, ha van ideje és lehetősége kiépíteni.

icon_chart.svg

Növelje az expozíciót

Ahogy hírneve lendületet vesz, és elkezd épülni, az online látogatók egyre jobban felismerik Önt és online áruházát. Az Ön termékeit reklámozó megfelelő leányvállalatokkal együttműködve ezek a hatások csak megsokszorozódnak.

hipster marketer
Multiple Merchants - Affiliate Program Administrators

Kezdje ingyen

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakot, és javítson a megfelelő szoftverrel

A Post Affiliate Pro lenyűgöző funkciókat kínál egyetlen műszerfalon, valamint a hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálatot minden ügyfél számára.

Kezdje el az affiliate marketing iparágat, és javítsa nyomon követését és jutalékkezelését a megfelelő szoftverrel. Csatlakozzon a Post Affiliate Pro-ban megbízó leányvállalatok és kereskedők hálózatához.

Kezdje el az ingyenes, 14 napos próbaidőszakot a kötelező fizetési lehetőségek nélkül, és tudjon meg többet a Post Affiliate Pro kínálatáról. Nincsenek kötöttségek, és nincs szükség hitelkártya adatokra sem.

microphone icon.svg

Támogatás

Élvezze az ingyenes további szolgáltatásokat​

Kivételes affiliate menedzsment szoftverünk mindent megtesz az Ön számára. Célunk, hogy olyan társult szoftvert kínáljunk Önnek, amely megfelel az Ön elvárásainak, megfelel üzleti igényeinek, és zökkenőmentesen fut. Növelje partnerprogramját, és hagyja, hogy mi intézzünk el néhány kezdeti lépést Ön helyett, és megmutatjuk, hogyan kell használni testreszabható felületünket.

Első telepítés

A partnerprogramot a kezdetektől fogva összeállítjuk, hogy ne tapasztaljanak technikai problémákat.

Első integráció

Szeretne más platformokat is megvalósítani a Post Affiliate Pro keretein belül? Integrációs csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

 
microphone icon.svg

Mobil

Ingyenes mobilalkalmazások

Töltse le az ingyenes Post Affiliate Pro alkalmazást, és élvezze a leányvállalatok korlátlan kezelését telefonján. Maradjon kapcsolatban leányvállalataival, és kezelje társult programját akár az irodán kívül is.

Nézze meg a forgalmat, a statisztikákat, és kapjon push értesítéseket új leányvállalatairól valós időben. Jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a társult vállalkozásokat útközben. A felület a kereskedők és a leányvállalatok számára további díjszabás nélkül érhető el.

mobiles
microphone icon.svg

Kereskedő

Az ár megfelelő

A Post Affiliate Pro nem fogja tönkretenni a költségvetését. Ez az egyik legnépszerűbb szoftvermegoldás a leányvállalatok nyomon követésére és marketingjére a kereskedők és a leányvállalatok számára. A Post Affiliate Pro a legtöbbet értékelt és az első helyen értékelt partnermarketing szoftver 2023-ben.

Kezdje el még ma, és válasszon méltányos árazási csomagjaink közül, vagy kezdjen egy 14 napos ingyenes próbaidőszakkal, és frissítsen és fizessen, ahogy használja. Nincs szerződés, nincs beállítási díj, bármikor lemondhatja.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Frequently Asked Questions

 • Mi az affiliate nyomkövető szoftver?

  Az affiliate nyomkövető szoftver nyomon követi azokat az adatokat, amelyek segítenek a kereskedőknek és a leányvállalatoknak optimalizálni a látogatói forgalmat. A követés az ügyfél IP-felismerésére, a böngésző észlelésére és az affiliate vállalkozások hivatkozási adataira vonatkozik.

 • Hogyan követhetem nyomon az affiliate vállalkozásom eladásait?

  Az affiliate szoftver minden eladást rögzít, és megjeleníti a számokat és adatokat az irányítópulton. Ez a folyamat általában automatikus, így mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja az értékesítési részt a partnerkövetési megoldásában.

 • Hogyan követheti nyomon a partnerek teljesítményét?

  Társvállalati erőfeszítéseit gyakran kell mérni mennyiségi mutatók meghatározásával és a meghatározott célokkal való összehasonlításával. A fő teljesítménymutatók nyomon követése és mérése lehetővé teszi az adatok gyűjtését és elemzését. A jó partnerkövető szoftver segítségével mérheti és tárolhatja az összes szükséges adatot a további elemzéshez.

 • Hogyan kapnak fizetést a partnerek?

  Az affiliate marketing szakemberek pénzt keresnek azzal, hogy követőiket termékekre és szolgáltatásokra utalják egy linken keresztül. Az affiliate marketing szakemberek jutalékot kapnak minden egyes, a linkjükön keresztül végrehajtott eladásért, amint egy követő megvásárolja a terméket.

 • Mi az a társult vállalkozás követőkódja?

  Ez egy olyan kódtípus, amely a kattintások és a leányvállalatok által végzett értékesítések nyomon követésére használható. Ez megkönnyíti a kereskedők számára, hogy azonosítsák, ki segítette termékeiket eladni és jutalékot fizetni. Az affiliate követési kódok testreszabhatók a partnerkövető szoftver segítségével.

Related Articles to Partner nyomkövető szoftver
Az automatizálás az, ami megkülönbözteti az újoncokat és a veteránokat. Tudja meg, miért.

További automatizálási lehetőségek

Az automatizálás az, ami megkülönbözteti az újoncokat és a veteránokat. Tudja meg, miért.

The text discusses the terms and policies of the Post Affiliate Pro service, including their privacy and cookie policies. It also mentions the process of setting up an account and accessing the dashboard. The website uses cookies and offers a personal call to learn more about the benefits of the service.

Zarina Tungushbayeva

Zarina Tungushbayeva és a Post Affiliate Pro jellemzői és funkciói, beleértve az affiliate kapcsolatokat és az affiliate menedzser önéletrajzát. Ingyenes próbaverzió és kapcsolatfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésre. A webhely használatáról szóló sütik használatát említi, valamint egy linket a sütikre vonatkozó adatvédelmi irányelvhez. A Post Affiliate Pro számos funkciót kínál, beleértve az integrációs módszereket és a mobil alkalmazásokat. A vállalat széles körű affiliate kapcsolatokat kínál, és lehetőséget biztosít a kapcsolatfelvételre az ügyfelekkel.

A Post Affiliate Pro hálózat a legmodernebb nyomkövetési módszereket és SEO-barát affiliate linkeket kínál, amelyek tökéletesek az online vállalkozások számára.

Társult hálózati szoftver

A Post Affiliate Pro hálózat a legmodernebb nyomkövetési módszereket és SEO-barát affiliate linkeket kínál, amelyek tökéletesek az online vállalkozások számára.

Can't find the support contact information? Check out LiveAgent directories and get in touch with the support you're seeking.

Affiliate program könyvtár

Can't find the support contact information? Check out LiveAgent directories and get in touch with the support you're seeking.

Ismerje meg a Traffic Light Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Traffic Light Partnerprogram

A CPL affiliate program lehetőséget ad extra bevételre a média és marketing területén. Fontos figyelembe venni a kampányszabályokat és a kifizetési módokat. Kezdje el egy affiliate program felépítését ingyenes 14 napos próbaidőszakunkkal.

Post Affiliate Pro directory serves as a comprehensive list of affiliate programs for companies including email, live chat, call support, and social media.

Agado Affiliate Program

Az affiliate program egyszintű jutalékot kínál havi kifizetéssel és Paypal opcióval. A Post Affiliate Pro szoftvert használja a program.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial