Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Voluum Alternativa

A Voluum alternatíváját keresi?

Olvassa el, és megtudhatja, hogy a Post Affiliate Pro miért a Voluum alternatívája, amely segít nagyobb nyereségre szert tenni vállalkozása számára.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Belefáradt a Voluum használatába?

Annak ellenére, hogy a Voluum nagyszerű partnermenedzsment megoldás, előfordulhat, hogy nem megfelelő az Ön vállalkozásának. Ezért lehet, hogy a Voluum alternatíváit keresi. Kipróbálná a Post Affiliate Pro-t?

A Post Affiliate Pro társult vállalatirányítási rendszere minden méretű és szakmával rendelkező vállalkozás számára előnyös. A Post Affiliate Pro segítségével több értékesítést, jobb oldalmegtekintéseket és jobb SEO-t érhet el webhelye számára. Fedezze fel nyomkövetési képességeinket, eszközeinket és számos szolgáltatásunkat.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Erőteljes Voluum alternatíva

target and cart

Kiváló konverzió követés

Minden cégtulajdonos tudja, hogy ha online marketingről van szó, többet kell tennie az eladás érdekében. Elmúltak a hagyományos üzletek napjai, ahol az ügyfelek láthatják és érezhetik termékeit. Az ügyfelek okosabbak és intuitívabbak. Most a vállalkozásoknak le kell vezetniük az ügyfeleket a marketingcsatornán, hogy elérjék online marketingcéljaikat. Ennek érdekében fejlett konverziókövetéssel rendelkezik az elejétől a végéig. Itt tűnik ki a Post Affiliate Pro.

A Voluum alternatívánk lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy testreszabott közönségeket hozzanak létre a teljes marketing környezetükben. Konverziós arányának optimalizálása érdekében összpontosítson célközönségére. Használjon olyan funkciókat, mint például a műveletkövetés az érdeklődők követésére, a földrajzi nyomon követés az ügyfelek hely szerinti meghatározására, valamint az eszközkövetés annak meghatározására, hogy mely hirdetések kapják a legnagyobb érdeklődést. Ezenkívül könnyedén nyomon követheti a közösségi média konverzióit a ROI növelése érdekében. Vessen véget a költségvetés alacsony értékű forgalomra pazarlásának partnermarketing platformunkkal.

Automatizálások extra díjak nélkül

Vállalkozástulajdonosként sok tennivalója van. Az automatizálás megkönnyíti munkáját, és lehetővé teszi, hogy a fontosabb dolgokra összpontosítson. A Post Affiliate Pro egy nagyszerű Voluum alternatíva, amellyel gyakorlatilag bármit automatizálhat a szoftverében. Ezek az automatizálások időt és pénzt takarítanak meg, miközben növelik az ügyfelek elégedettségét. Az automatizálási lehetőségek széles skáláját kínáljuk, úgymint jutalékok, automatikus válaszadók, hírlevelek, rendszerfrissítések és felmérések. Ezeket az automatizálásokat akár e-mailek küldésére is használhatja ügyfeleinek. Ingyenes sablonok érhetők el oldalunkon.

A kampányjelentések és a forgalmi források nyomon követése is automatizálható azok számára, akik pontosan tudják, milyen KPI-ket keresnek. Van ötlete, hogy mit szeretne automatizálni? Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal, hogy bemutassa ötletét. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk Ön helyett.

services installation
manage affiliates

Több jutalék csomag

A marketingben ugyanolyan sokoldalúnak kell lenni, mint a piacnak. A jutalékcsomagok lehetővé teszik a leányvállalatok fizetését, de még nagyobb lehetőségek rejlenek. Ha több nyomon követési lehetőség is van, akkor több jutaléklehetőség is van. Ez a Voluum alternatíva lehetővé teszi számos jutalék lehetőség kiválasztását, beleértve a bevétel százalékos jutalékait, az átalánydíjas jutalékokat, az ismétlődő jutalékokat vagy a többszintű jutalékokat.

A felhasználók jutalékokat is beállíthatnak a Post Affiliate Pro segítségével, ideértve a megosztott jutalékokat, az időcsökkenést és a platformok közötti jutalékokat, amelyek akkor is jutalmazzák a leányvállalatokat, ha a vásárlók eszközt váltanak az értékesítés során. A túltelített kampányokban az időcsökkenés ennek megfelelően fizeti ki a leányvállalatokat, vagy a platformok közötti jutalékok ennek megfelelően jutalmazzák a leányvállalatokat. Ezekkel a jutalékkulcs-opciókkal szélesebb körű kifizetési lehetőségeket és nagyobb fokú rugalmasságot biztosít.

Affiliate menedzsment

Azért van itt, mert robusztus affiliate menedzsment szoftvert keres üzleti céljaihoz. A Post Affiliate Pro a legjobb választás, ha egy Voluum alternatívát fontolgat. A felhasználók nyomon követhetik a társult vállalkozások viselkedését az első kattintástól az eladásig. Meg tudják határozni a legjobb leányvállalatokat partnerkampányaikban, és ennek megfelelően jutalmazzák őket erőfeszítéseikért.

Ezenkívül a felhasználók engedélyezhetik a társult vállalkozásoknak, hogy más társult vállalkozásokat toborozzanak a kampányaihoz. Ezt a funkciót többszintű marketingnek nevezik. Kövesse nyomon az összes társult linket, és állítson be jutalékot számukra egyszerűen az irányítópulton. Ha úgy dönt, korlátozhatja a társult vállalkozások viselkedését a kényszerített mátrix szolgáltatásunkkal a gyanús viselkedés figyelésére. Soha ne maradjon le egyetlen ütemről sem ezzel a Voluum alternatívával.

satisfied customer

Voluum vs Post Affiliate Pro ránézésre

PAP vs Voluum capterra

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki 30 napos ingyenes próbaidőszakunkat kötöttségek nélkül. Ügyfélszolgálati csapatunk be tudja állítani.

Könnyen kezelhető

Az intuitív műszerfalunk könnyen érthető és szórakoztató a használata.

Integrációk

Használja ki a megtérülést, több mint 200 integrációs lehetőség közül választhat.

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro egy kiváló affiliate menedzsment szoftver megoldás, és több évnyi jutalom bizonyítja ezt. Egy havi díj korlátlan számú leányvállalatot, számos jutalékot, korlátlan konverziót, többszintű leányvállalatokat és pontos adatkezelési platformot biztosít. Ezenkívül olyan hatékony funkciókat is használhat, mint a promóciós anyagok, a társult vállalkozások nyomon követési eszközei, a kuponkódok, az átirányítási hivatkozások és a több mint 200 integráció közül választhat.

A Post Affiliate Pro átlátható kampánykezelést biztosít, így soha nem marad le egyetlen akcióról sem. Ügyfélszolgálati csapatunk azonnal segít az indulásban. Ha szeretné látni, hogy a Post Affiliate Pro jobb-e vállalkozása számára, próbálja ki ingyenesen, és döntse el Ön.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Frequently Asked Questions

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni a Voluum helyett?

  Fejlett nyomkövető szoftverrel, átfogó jelentésekkel, promóciós eszközökkel és csalásfelderítéssel a Post Affiliate Pro a legjobb szoftvermegoldás az affiliate marketinghez rejtett költségek nélkül.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata a Voluumhoz képest?

  A Post Affiliate Pro használata a Voluum helyett extra előnyei közé tartozik a kiváló ügyfélszolgálati támogatás, a többszintű marketing, a jutalékkezelés, az e-mail sablonok és a több mint 200 integráció.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to Voluum alternatíva
  Daria Shulekina által kínált Post Affiliate Pro teljes körű listát kínál az affiliate kapcsolatokról és menedzserek szolgáltatásairól. A cikk tartalmazza a cég elérhetőségeit és sütik elfogadását kéri.

  Daria Shulekina

  Daria Shulekina által kínált Post Affiliate Pro teljes körű listát kínál az affiliate kapcsolatokról és menedzserek szolgáltatásairól. A cikk tartalmazza a cég elérhetőségeit és sütik elfogadását kéri.

  Adatvédelmi szabályzat és GDPR vonatkozó szabályzatok érvényesek. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése után azonnal üzenetet küldünk az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Fókusz a affiliate tevékenységeken és a földrajzi területeken. Ingyenes próbaverzió elérhető a Post Affiliate Pro számára.

  Lance Schuttler

  Adatvédelmi szabályzat és GDPR vonatkozó szabályzatok érvényesek. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése után azonnal üzenetet küldünk az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Fókusz a affiliate tevékenységeken és a földrajzi területeken. Ingyenes próbaverzió elérhető a Post Affiliate Pro számára.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról szóló szöveg összefoglalása: A szövegben bemutatják a Post Affiliate Pro szolgáltatását és annak előnyeit vállalkozások számára. Emellett lehetőséget kínálnak személyes hívás leegyeztetésére és elérhetőségüket is megjelölik. Az üzenetváltáshoz cookie-k elfogadása szükséges.

  Lauren Soucy

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról szóló szöveg összefoglalása: A szövegben bemutatják a Post Affiliate Pro szolgáltatását és annak előnyeit vállalkozások számára. Emellett lehetőséget kínálnak személyes hívás leegyeztetésére és elérhetőségüket is megjelölik. Az üzenetváltáshoz cookie-k elfogadása szükséges.

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR© 2004-2023 Quality Unit, LLC. A Post Affiliate Pro szolgáltatás regisztráció után azonnal üzenetet küld az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. A telepítés befejezése után az adatokat elküldik postafiókjába.

  Jiří Tobiáš

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR© 2004-2023 Quality Unit, LLC. A Post Affiliate Pro szolgáltatás regisztráció után azonnal üzenetet küld az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. A telepítés befejezése után az adatokat elküldik postafiókjába.

  Adatvédelmi szabályzat, cookie-kra vonatkozó szabályzat és a Post Affiliate Pro felépítése. Regisztráció után azonnal üzenetet küldnek a bejelentkezési adatokkal. Folyamatban a telepítés, állapota jelenleg 0%. A Mobiprofit Partnerprogram menedzsere a földrajzi fókuszra összpontosít, és különféle affiliate szoftvereket használ. A Post Affiliate Pro számos előnnyel járhat vállalkozás számára.

  Slava Shvetz

  Adatvédelmi szabályzat, cookie-kra vonatkozó szabályzat és a Post Affiliate Pro felépítése. Regisztráció után azonnal üzenetet küldnek a bejelentkezési adatokkal. Folyamatban a telepítés, állapota jelenleg 0%. A Mobiprofit Partnerprogram menedzsere a földrajzi fókuszra összpontosít, és különféle affiliate szoftvereket használ. A Post Affiliate Pro számos előnnyel járhat vállalkozás számára.

  A Post Affiliate Pro weboldala ingyenes próbát kínál partnermenedzserek számára, akik különböző iparágakban jártasak és konzultációs könyvet, támogatást és kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak. Regisztráció után a felhasználó bejelentkezési adatokat kap a fiókjához. Sütiket használnak és különböző kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak, mint például messenger és élő chat.

  Lynda Sudduth

  A Post Affiliate Pro weboldala ingyenes próbát kínál partnermenedzserek számára, akik különböző iparágakban jártasak és konzultációs könyvet, támogatást és kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak. Regisztráció után a felhasználó bejelentkezési adatokat kap a fiókjához. Sütiket használnak és különböző kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak, mint például messenger és élő chat.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial