Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate Marketing Szoftver

TUNE alternatívát keres?

Esedékes a cégének a szoftverváltás?

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van a TUNE affiliate management megoldásából?

A Post Affiliate Pro lehet a válasz az Ön számára. Vállalkozások ezrei növelték bevételeiket a társult szoftverünkön keresztül 2004 óta, így a Post Affiliate Pro kiváló alternatíva és hatékony megoldás.

Vállalkozása sikeresebb lehet a Post Affiliate Pro hatékony funkcióival, testreszabható partnermarketing eszközeivel és zökkenőmentes integrációival, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók. Ráadásul megfizethető. További információkért olvass tovább.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy TUNE alternatíva, amely nem hagyja cserben

manage affiliates

Keressen több pénzt

A Post Affiliate Pro egyedülálló abban, hogy többszintű funkcionalitást kínál. Egy ilyen funkcióval az e-kereskedelmi vállalkozások 10-szeresére növelhetik elérésüket. Sok más szoftvermegoldással ellentétben a Post Affiliate Pro kereskedői lehetővé teszik leányvállalataik számára, hogy saját al-leányvállalatokat toborozzanak. Lehetőség van arra, hogy ezt a többszintű marketingstratégiát úgy állítsa be, hogy leányvállalatonként akár 100 szint legyen, és további marketingpartnerségeket hozhat létre!

Azáltal, hogy meghatározott jutalékparaméterek alapján adaptálják a leányvállalati fákat, a kereskedők hatékonyabban követhetik nyomon a leányvállalatokat, és motiválhatják őket, hogy többet reklámozzanak vállalkozásaik érdekében. Azok a szállítók, akiknek termékei több platformon is népszerűsíthetők, nagy hasznot húzhatnak ebből a funkcióból. Ezenkívül az összes nyomon követés és jelentés testreszabható az összes kattintás, lead és konverzió megjelenítéséhez.

Kiváló követés

Ha kiválóságot vár partnermarketing-megoldásától, a Post Affiliate Pro a megfelelő TUNE alternatíva. A hirdetéseken megtakarított pénz több pénzt jelent, amelyet pénzkeresetre költhet.

Tekintettel arra, hogy ezzel a TUNE-alternatívával nincs konverziós korlát, a cégtulajdonosok konkrét mutatókat használhatnak és mérhetik a teljesítményt az eladások növelése érdekében. A földrajzi hely alapján történő konverziók azonosításához a földrajzi nyomkövetés kiváló eszköz lehet az egyéni célzást igénylő kisvállalkozások számára. A kattintások és műveletek hatékonyabban követhetők nyomon követési módszerekkel, például az eszközkövetéssel.

A vállalkozások tulajdonosai olyan funkciókat is használhatnak, mint a pixelkövetés, a cookie-követés, a közvetlen linkkövetés és még sok más a Post Affiliate Pro szolgáltatásban. A legjobbnak lenni nem könnyű, de mi megkönnyítjük. Győződjön meg róla Ön kockázatmentes próbaverziónkkal vagy egy ügyfélszolgálati képviselőnk bemutatójával.

target and cart
services installation

Integrációk bősége

A fejlett affiliate technológián alapuló Post Affiliate Pro teljes mértékben testreszabható. A Post Affiliate Pro ingyenesen integrálható jelenlegi e-kereskedelmi webhelyével, és bármely támogatott beépülő modul integrálható az Ön webhelyével az eladások növelése érdekében.

Sikeres affiliate marketing program hozható létre, ha több mint 200 lehetőség közül választ. Annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük a dolgokat, csapatunk mindent beállít és tesztel. Ezenkívül kérheti tőlünk, hogy integráljunk különféle egyéni funkciókat, például affiliate plugineket a webhelyébe. Post Affiliate Pro megoldásunkat az Ön vállalkozása igényeihez szabtuk.

Vállalkozásához készült

Legyen szó kisvállalkozásról vagy nagy szervezetről, a Post Affiliate Pro tökéletes az Ön számára. Ez az oka annak, hogy több cégtulajdonos futtatja le affiliate marketing kampányát a mi megoldásunkkal, mint a többi versenytárs együttvéve. A szoftverben tetszőleges számú leányvállalat engedélyezett, így a szoftvert a vállalkozásához igazíthatja. A Post Affiliate Pro nem áll az utjába, ahogy cége növekszik, és több leányvállalatra lesz szüksége, hogy elérje céljait.

A Post Affiliate Pro többet kínál a felhasználóknak, mint egy szabványos affiliate marketing struktúra. A leányvállalatok a szoftveren keresztül al-leányvállalatokat toborozhatnak termékei népszerűsítésére, így biztosítva az eladások maximalizálását. Ezenkívül az olyan népszerű funkciók, mint a kényszermátrix, az osztott jutalékok és az automatizálási képességek hatékonyabbá és eredményesebbé teszik a vállalkozások társult programjait.

satisfied customer

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Omnichannel Marketing

A Post Affiliate Pro minden digitális csatornán működik, beleértve az alkalmazásokat, a mobilwebet és az asztali számítógépeket is.

Affiliate akadémia

Tanulja meg tőlünk, hogyan futtathatja affiliate marketing kampányát. A társult akadémiánk ingyenesen használható.

Ár

Vitathatatlanul a legjobb ár a piacon a legtöbb funkcióval.

TUNE vs Post Affiliate Pro ránézésre

TUNE vs Post Affiliat Pro comparison on Capterra review portal

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro számos jó hírű webhely szerint a lista élén áll az affiliate marketing platformok és a társult hálózati szoftvermegoldások között. Ezzel a szoftverrel nyomon követheti a társult vállalkozásokat, jelentéseket készíthet, nyomon követheti a kuponkódokat, megtekintheti a promóciós anyagokat, létrehozhat partnerhivatkozásokat, testreszabhatja az e-mail sablonokat, találhat bővítményeket stb. Ezenkívül a Post Affiliate Pro segítségével a vállalkozások korlátlan számú kampánnyal és társult vállalkozással érhetik el értékesítési céljaikat.

A Post Affiliate Pro segítségével gyakorlatilag bármilyen eszközről elérheti eladásait, így soha többé nem marad le egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunkkal az indulás olyan egyszerű, mint 1-2-3. Próbálja ki ingyen a Past Affiliate Pro-t, és döntse el maga, hogy jobb-e, mint a TUNE által kínált megoldás.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni a TUNE helyett?

  Fejlett nyomon követést, átfogó jelentéseket, promóciós eszközöket és csalásfelderítést biztosító Post Affiliate Pro a legjobb partnermarketing szoftvermegoldás. Könnyedén kezelheti a kampányok teljesítményét, mérheti a webhelyek forgalmát, és nyomon követheti az összes fontos adatot, hogy jobban hozzáigazítsa kampányait a társult vállalkozásokhoz és az ügyfelekhez.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata a TUNE-hoz képest?

  A Post Affiliate Pro a TUNE kiváló terméke ügyfélszolgálatának, e-mail sablonjainak, affiliate akadémiájának, automatizált módszereinek és 200 integrációjának köszönhetően. Az affiliate-kezelés egyszerűbb az affiliate felület irányítópultján keresztül, amely minden eszközzel rendelkezik a sikeres marketingkampányokhoz. Főbb jellemzőink mindig zökkenőmentes munkafolyamatot biztosítanak. Olvasson tovább weboldalunkon, és tudjon meg többet arról, hogy a komplett üzleti megoldás hogyan segíthet Önnek a társult hálózati programok kezelésében.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to TUNE alternatíva
  A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetővé teszi az affiliate tevékenységek nyomon követését és automatizálását. Regisztráció után azonnal üzenetet küldnek az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal, és a telepítés után elküldik a bejelentkezési adatokat postafiókjába. Az affiliate menedzser életrajza is megtalálható a szolgáltatás oldalán.

  Mikhail

  A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetővé teszi az affiliate tevékenységek nyomon követését és automatizálását. Regisztráció után azonnal üzenetet küldnek az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal, és a telepítés után elküldik a bejelentkezési adatokat postafiókjába. Az affiliate menedzser életrajza is megtalálható a szolgáltatás oldalán.

  Az affiliate menedzser életrajza, a SumUp Sales Partnerprogram menedzsere, elsősorban az országra összpontosítja tevékenységeit. A különféle affiliate szoftvereket használja az affiliate vállalati műveletek nyomon követésére, jelentésére és automatizálására. Kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy űrlapon. Általuk kezelt affiliate programok: SumUp Sales Partnerprogram.

  Marc-Alexander Christ

  Az affiliate menedzser életrajza, a SumUp Sales Partnerprogram menedzsere, elsősorban az országra összpontosítja tevékenységeit. A különféle affiliate szoftvereket használja az affiliate vállalati műveletek nyomon követésére, jelentésére és automatizálására. Kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy űrlapon. Általuk kezelt affiliate programok: SumUp Sales Partnerprogram.

  Affiliate menedzser életrajza egy affiliate menedzser, aki jártas a különféle iparágak területén. Ha kapcsolatba szeretne lépni szolgáltatással, forduljon bizalommal hozzájuk e-mailben, telefonon vagy kapcsolatfelvételi űrlapon. A Post Affiliate Pro a comprehensive list of affiliate contacts.

  Yash Vithalani

  Affiliate menedzser életrajza egy affiliate menedzser, aki jártas a különféle iparágak területén. Ha kapcsolatba szeretne lépni szolgáltatással, forduljon bizalommal hozzájuk e-mailben, telefonon vagy kapcsolatfelvételi űrlapon. A Post Affiliate Pro a comprehensive list of affiliate contacts.

  A Post Affiliate Pro weboldala ingyenes próbát kínál partnermenedzserek számára, akik különböző iparágakban jártasak és konzultációs könyvet, támogatást és kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak. Regisztráció után a felhasználó bejelentkezési adatokat kap a fiókjához. Sütiket használnak és különböző kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak, mint például messenger és élő chat.

  Lynda Sudduth

  A Post Affiliate Pro weboldala ingyenes próbát kínál partnermenedzserek számára, akik különböző iparágakban jártasak és konzultációs könyvet, támogatást és kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak. Regisztráció után a felhasználó bejelentkezési adatokat kap a fiókjához. Sütiket használnak és különböző kapcsolatfelvételi módszereket kínálnak, mint például messenger és élő chat.

  Feliratkozás a hírlevélre, adatvédelmi szabályzatok és GDPR. Elkezdődik a Post Affiliate Pro felépítése, üzenetet küldünk az e-mail címére. Affiliate menedzser életrajza, földrajzi fókusz, és ingyenes fiók létrehozása. Kapcsolatfelvételi űrlap és csevegés elérhető.

  Ann Kjaergaard

  Feliratkozás a hírlevélre, adatvédelmi szabályzatok és GDPR. Elkezdődik a Post Affiliate Pro felépítése, üzenetet küldünk az e-mail címére. Affiliate menedzser életrajza, földrajzi fókusz, és ingyenes fiók létrehozása. Kapcsolatfelvételi űrlap és csevegés elérhető.

  Adatvédelmi szabályzat és GDPR vonatkozó szabályzatok érvényesek. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése után azonnal üzenetet küldünk az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Fókusz a affiliate tevékenységeken és a földrajzi területeken. Ingyenes próbaverzió elérhető a Post Affiliate Pro számára.

  Lance Schuttler

  Adatvédelmi szabályzat és GDPR vonatkozó szabályzatok érvényesek. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése után azonnal üzenetet küldünk az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Fókusz a affiliate tevékenységeken és a földrajzi területeken. Ingyenes próbaverzió elérhető a Post Affiliate Pro számára.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial