Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate Marketing Szoftver

Alternatívát keres az OSI helyett?

Esedékes cégének a szoftverváltás? Hasonlítsa össze, mit kap, ha csatlakozik a Post Affiliate Pro felhasználói bázisához.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az OSI-ból?

Az OSI Affiliate egy jó partnerkezelési megoldás, de nem minden nagyszerű eszköz a megfelelő vállalkozása számára. Ezért lehet, hogy jó alternatívát keres az OSI Affiliate helyett. Próbálta már a Post Affiliate Pro-t?

A Post Affiliate Pro a tökéletes affiliate-kezelési megoldás bármilyen méretű és kereskedelmi vállalkozás számára. Növelje eladásait, érjen el több oldallátogatást, és javítsa webhelye SEO-ját a Post Affiliate Pro segítségével még ma. Olvasson többet, és tudjon meg mindent nyomon követési képességeinkről és más nagyszerű eszközeinkről és szolgáltatásainkról.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Hatékony OSI Affiliate alternatíva

pap blog coupe theme 1 1

Olyan megoldás, amely az Ön igényei szerint skálázható

A Post Affiliate Pro kiváló szoftver kisvállalkozások és nagyvállalatok számára egyaránt. A szoftver méretezhető az Ön vállalkozásához, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszőleges számú leányvállalattal rendelkezzenek. Ahogy cége növekszik, természetesen több leányvállalatra lesz szüksége, és a Post Affiliate Pro nem akadályozza meg abban, hogy elérje céljait.

A szabványos partnermarketing struktúrán kívül a Post Affiliate Pro további funkciókat is kínál felhasználóinak. A szoftver biztosítja, hogy Ön maximalizálja az eladásokat azáltal, hogy lehetővé teszi leányvállalatai számára, hogy al-leányvállalatokat toborozzanak termékei népszerűsítésére. Ezenkívül az olyan népszerű funkciók, mint a kényszermátrix, az osztott jutalék és a többszintű jutalékok segítik a vállalkozásokat a társult programjaik hatékony és eredményes működtetésében azáltal, hogy csábítóvá teszik a promóciós erőfeszítéseket.

Promóciós anyagok egy karnyújtásnyira

Nem minden vállalkozásnak van marketing csapata a napi feladatok elvégzésére. Szerencsére a Post Affiliate Pro számos promóciós eszközzel van felszerelve, amelyek segítségével e-kereskedelmi üzlete szárnyalhat anélkül, hogy mélyebbre kellene nyúlnia a zsebében.

Azok a marketing szakemberek, akik úgy döntenek, hogy a Post Affiliate Pro-ra váltanak, olyan hasznos szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint például a partneroldalakon elhelyezhető promóciós szalaghirdetések és egyedi kuponkódok, amelyeket a leányvállalatok felhasználhatnak az eladások növelésére.

Ezenkívül a felhasználók intelligens linkeket hozhatnak létre, amelyek hatékony hivatkozások, amelyek segítségével átirányíthatja a forgalmat földrajzi hely, eszköz és egyéb célzási lehetőségek alapján. Ezenkívül a Post Affiliate Pro-val rendelkezik egy webhelyreplikációs funkcióval, amely kiválóan alkalmas azon leányvállalatok számára, akik az eladások növelése érdekében replikálni szeretnék vállalkozása webhelyét. Ez a leányvállalati menedzsment szoftver megoldás egy álom.

satisfied customer
services integration check

Földrajzi követés

A Post Affiliate Pro segítségével különféle módokon kezelheti társult programjait. A kifinomult Térképlefedés funkció különösen ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyek több régióban szeretnének új ügyfeleket szerezni, mivel lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, hol tartózkodnak látogatói, és hogyan viselkednek a különböző helyekről érkező látogatók. Ezen információk birtokában a társult marketing szakemberek módosíthatják társult marketing stratégiáikat, és olyan funkciókat használhatnak, mint például a földrajzi célzás, hogy meghatározott közönségeket célozzanak meg földrajzi elhelyezkedés alapján.

A Post Affiliate Pro marketing céljainak további elősegítése érdekében GeoFencing funkciót kínál a marketingeseknek, amely virtuális kerítéseket állít be meghatározott földrajzi területekre, és mindenkit megcéloz, aki belép a kerítésbe. Ez egy hatékony eszköz kisvállalkozások tulajdonosai vagy több fiókkal rendelkező vállalkozások számára. Akárhogy is, maximalizálhatja ROI-ját anélkül, hogy a nehezen megszerzett bevétel elvesztésének kockázata lenne.

Integrációk

A Post Affiliate Pro egy robusztus OSI Affiliate alternatíva, amely több mint 200 integrációt tartalmaz. A társult marketingszakembereknek nem kell másutt keresniük, hogy kompatibilis elemeket találjanak e-kereskedelmi platformjukhoz.

Egyéni igényei szerint válasszon a listánk WordPress-bővítmények, fizetési átjárók, például a Stripe, webhely-integrációk, például Woocommerce, Shopify, Squarespace és még sok más közül.

Post Affiliate Pro integrations

Omnistar (OSI) vs Post Affiliate Pro ránézésre

PAP vs Omnistar affiliate

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Kibővített nyomkövetési lehetőségek

Kövesse nyomon a cookie-kat, az IP-címeket, az élethosszig tartó hivatkozásokat, a felhasználói ügynököket és a kuponokat.

Több adminisztrátor

A Post Affiliate Pro növeli az affiliate kampányok hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy fiókon belül több adminisztrátort rendeljenek hozzá.

Átfogó műszerfal

Ne veszítsen potenciális ügyfeleket. Szűrje tetszőleges módon a nézeteit, és jelenítse meg adatait többféle formában

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a rangsor első számú társvállalat-kezelő szoftvere, amelyben világszerte több mint 30 000 cég bízik meg. Számos funkció érhető el a szoftveren belül, beleértve a társult vállalkozások nyomon követését, az egyéni jelentéseket, a kuponkód követést, a promóciós anyagokat, az intelligens linkeket, a társult link sablonokat, az e-mail sablonokat, a több mint 200 integrációt és még sok mást.

A Post Affiliate Pro segítségével értékesítései nem maradnak el. Szinte bármilyen eszközről elérhető. Perceken belül elkezdheti, ha kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal. Ingyenesen kipróbálhatja a Post Affiliate Pro-t, és eldöntheti, hogy jobb-e, mint az OSI Affiliate.

Indítsa el a társult programját most.

target and cart
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Post Affiliate Pro Árak és Csomagok

Kezdje egy 30 napos ingyenes próbaverzióval. Frissítsen és fizessen menet közben. Nincs szerződés. Nincs beállítási díj. Bármikor lemondhatja.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni partnerek és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Pro Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Frequently Asked Questions

 • Hogyan teljesít a Post Affiliate Pro az OSI Affiliate-hez képest?

  Amellett, hogy korlátlan számú leányvállalatot engedélyez a programjához, a Post Affiliate Pro számos funkciót kínál, beleértve a szalaghirdetés-generátort, az értékesítési integrációs módszereket, a korlátlan nyomkövetési jelentéseket, a több jutalékot és a teljesítményjutalmakat.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata az Omnistar Affiliate szolgáltatással szemben?

  A Post Affiliate Pro használatának plusz előnyei az Omnistar Affiliate-hoz képest: csúcsminőségű ügyfélszolgálati támogatás, hasznos e-mail-sablonok, affiliate akadémia, automatizálási módszerek, integrációk és könnyű kezelhetőség.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to OSI Affiliate alternatíva

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial