–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate Marketing Szoftver

Készen áll egy LeadDyno alternatívára?

A Post Affiliate Pro egy LeadDyno alternatíva, amely felhasználóbarát és problémamentes.

Nézze meg, hogyan tudja szakértő ügyfélszolgálati csapatunk percek alatt elindítani partnerprogramját.

 • ✓ Nincs beállítási díj   
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat   
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elfáradt a LeadDyno használatában?

Emelje affiliate marketingjét a következő szintre a Post Affiliate Pro segítségével. Rugalmas többrétegű platformunk több konfigurációban is telepíthető, hogy megfeleljen bármely kisvállalkozás vagy Fortune 500 vállalat pontos üzleti igényeinek.

Ezzel a rugalmas szolgáltatásokat, nagyszerű jelentéskészítő eszközöket és számos integrációt kínáló szoftvermegoldással a pályán tarthatja az üzletet. Használja ki az e-mail marketingsablonokat, a társult akadémiát vagy a tudásbázist, hogy fejlessze társult vállalatirányítási készségeit. Olvasson tovább, és nézze meg, miért érdemes ezt választania affiliate marketing szoftverének.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy LeadDyno alternatíva, amely nem hagyja cserben

Post Affiliate Pro - Generate a coupon

Promóciós anyagok
minden csatornához

A Post Affiliate Pro egyedi promóciós eszközökkel rendelkezik, amelyeket minden vállalkozás használhat, mérettől függetlenül. Ebben a SaaS-megoldásban a felhasználók különféle bannerhirdetéseket hozhatnak létre, hogy illeszkedjenek leányvállalataik preferált platformjaihoz.

A marketing szakemberek intelligens linkeket helyezhetnek el azokhoz a szalaghirdetésekhez, amelyek átirányíthatják a forgalmat földrajzi hely, eszköz és egyéb, általuk választott célzási lehetőségek alapján.

A kuponkódok felhasználhatók oldalakon vagy e-mail kampányokban. E-mail marketingsablonok állnak rendelkezésre annak biztosítására, hogy ne maradjon le a kereskedőkkel, leányvállalatokkal vagy ügyfelekkel való kommunikáció során.

Többszintű marketing

A többszintű funkcionalitás a Post Affiliate Pro megkülönböztető jellemzője. Egy ilyen funkció használatával az e-kereskedelmi vállalkozások tízszeresére bővíthetik üzleti tevékenységüket. Sok más szoftvermegoldással ellentétben a Post Affiliate Pro kereskedők lehetővé tehetik leányvállalataik számára, hogy saját al-leányvállalatokból álló csapatot toborozzanak, hogy segítsenek Önnek az értékesítésben. Ez a többszintű marketingstratégia leányvállalatonként akár 100 szintig is beállítható!

Ezen a robusztus affiliate marketing platformon a kereskedők hozzáigazíthatják társult vállalkozásfáikat bizonyos jutalékparaméterekhez annak érdekében, hogy ne csak szervezettek maradjanak, hanem motiválják a leányvállalatokat, hogy többet reklámozzanak az Ön vállalkozása érdekében. Ez a funkció kiváló azoknak a kereskedőknek, akiknek termékei több platformon is népszerűsíthetők. Az összes nyomon követés és jelentés személyre szabható az összes kattintás, lead és konverzió megtekintéséhez.

Post Affiliate Pro commissions overview
Post Affiliate Pro - banner statistics

Vezetői elkötelezettség segítség

Ha egy LeadDyno alternatívát keres, a Post affiliate Pro nagyszerűen tud jelentéseket készíteni és nyomon követni. Ezen túlmenően a szoftverhez olyan eszközök is tartoznak, amelyek célja, hogy minden kis és nagy vállalkozást segítsenek elérni értékesítési céljaikat.

A testreszabható bannerhirdetések bármilyen platform beépítésére használhatók. Ez biztosítja, hogy e-kereskedelmi vállalkozása több kattintást kapjon kampányonként. A kuponkódok az egyes társult vállalkozásoknál módosíthatók, hogy jobb eredményeket érjenek el teljesítményükön. Az e-mail sablonok pedig számos célra elérhetőek: új előfizetők, új leányvállalatok, ajándékkupon értékesítés, emlékeztetők stb.

Nyilvánvaló, hogy a Post Affiliate Pro fejlesztői nagyszerű munkát végeztek, amikor végiggondolták mindazokat a dolgokat, amelyek elősegítik a vállalkozások sikerét, és sikerült mindezt egyetlen szoftvercsomagba foglalniuk.

Csalás elleni Védelem

A csalás minden marketingstratégiában előfordulhat, és a Post Affiliate Pro ott van az Ön rendelkezésére, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Kerülje el a fárasztó bonyodalmakat a Post Affiliate Pro segítségével, amelyek pénzt és időt vesznek el vállalkozásától. Ez a LeadDyno alternatíva átfogó eszközökkel van felszerelve a partnerprogramok csalárd tevékenységének megelőzésére.

A Post Affiliate Pro védelmet nyújt a csalás számos formája ellen. Nyugodtan tudhatja, hogy ez a szoftver IP-címkövetés és VPN-felismerés révén észleli a kattintási csalásokat és az értékesítési csalásokat. Ezenkívül megvédi Önt a bosszantó robotoktól, amelyek az alacsonyabb szintű leányvállalatkezelő szoftverrel a leányvállalatokat szuper leányvállalatoknak tűnnek. Ezen túlmenően az affiliate vállalkozások linkjei szinte lehetetlenné teszik, hogy a társult csalók cookie-kat töltsenek be, és elvegyék a nehezen megkeresett pénzt más leányvállalatoktól.

Fraud protection setup in Post Affiliate Pro

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Csúcsminőségű ügyfélszolgálat

Szakképzett csapatunk a hét minden napján, 24 órában készséggel áll rendelkezésére, és ha kívánja, összeállítja a programját.

Egyszerű használat

Az intuitív műszerfal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen eszközről parancsolhassák társprogramjaikat.

Határok nélkül

Sokoldalú partnerkövető szoftver a gyakoriság és a mélység korlátozása nélkül.

LeadDyno vs Post Affiliate Pro ránézésre

Post Affiliate Pro vs LeadDyno comparison on Capterra

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a legjobb a piacon, ha affiliate marketingről és affiliate hálózati szoftvermegoldásokról van szó. A társult vállalkozások nyomon követése, jelentések, kuponkódok követése, promóciós anyagok és vizuális források, testreszabható e-mail sablonok, partnerhivatkozási sablonok, nagyszerű beépülő modul-választás és egyebek mellett a szoftver társult vállalkozások nyomon követését, valamint társult vállalkozások nyomon követési jelentéseit is biztosítja. Ráadásul a Post Affiliate Pro korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást tesz lehetővé, hogy segítse a vállalkozásokat az eladások növelésében.

A Post Affiliate Pro elég rugalmas ahhoz, hogy szinte bármilyen eszközről elérhető legyen, így soha többé nem fog lemaradni egy akcióról sem. Ügyfélszolgálati csapatunkkal gyerekjáték az indulás. Felmérheti a Post Affiliate Pro előnyeit, ha ingyenesen kipróbálja, és maga dönti el, hogy jobb-e, mint a LeadDyno.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni a LeadDyno helyett?

  A Post Affiliate Pro a legjobb szoftvermegoldás az affiliate marketing számára azáltal, hogy fejlett nyomon követést, átfogó jelentéseket, promóciós eszközöket és csalásfelderítést biztosít a társult értékesítések növelése érdekében.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata a LeadDyno-val szemben?

  A Post Affiliate Pro használatának plusz előnyei a LeadDynóval szemben: csúcsminőségű ügyfélszolgálati támogatás, hasznos e-mail sablonok, affiliate akadémia, automatizálási módszerek és több mint 200 integráció.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

Related Articles to LeadDyno alternatíva
Affiliate Manager - Nick Anderson Hu

Nick Anderson

Affiliate Manager - Nick Anderson Hu

Affiliate Manager - Clickengine Partnerprogram Elerhetoseg

ClickEngine Partnerprogram elérhetőség

Affiliate Manager - Clickengine Partnerprogram Elerhetoseg

Affiliate Manager - Aleksandra Prokofieva Hu

Aleksandra Prokofieva

Affiliate Manager - Aleksandra Prokofieva Hu

Affiliate Manager - Steven Foulds Hu

Steven Foulds

Affiliate Manager - Steven Foulds Hu

Affiliate Manager - Garett Sitz Hu

Garett Sitz

Affiliate Manager - Garett Sitz Hu

Affiliate Manager - Peter Rijpstra Hu

Peter Rijpstra

Affiliate Manager - Peter Rijpstra Hu

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása