Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate Marketing Szoftver

Készen áll egy LeadDyno alternatívára?

A Post Affiliate Pro egy LeadDyno alternatíva, amely felhasználóbarát és problémamentes.

Nézze meg, hogyan tudja szakértő ügyfélszolgálati csapatunk percek alatt elindítani partnerprogramját.

 • ✓ Nincs beállítási díj   
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat   
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elfáradt a LeadDyno használatában?

Emelje affiliate marketingjét a következő szintre a Post Affiliate Pro segítségével. Rugalmas többrétegű platformunk több konfigurációban is telepíthető, hogy megfeleljen bármely kisvállalkozás vagy Fortune 500 vállalat pontos üzleti igényeinek.

Ezzel a rugalmas szolgáltatásokat, nagyszerű jelentéskészítő eszközöket és számos integrációt kínáló szoftvermegoldással a pályán tarthatja az üzletet. Használja ki az e-mail marketingsablonokat, a társult akadémiát vagy a tudásbázist, hogy fejlessze társult vállalatirányítási készségeit. Olvasson tovább, és nézze meg, miért érdemes ezt választania affiliate marketing szoftverének.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy LeadDyno alternatíva, amely nem hagyja cserben

Post Affiliate Pro - Generate a coupon

Promóciós anyagok
minden csatornához

A Post Affiliate Pro egyedi promóciós eszközökkel rendelkezik, amelyeket minden vállalkozás használhat, mérettől függetlenül. Ebben a SaaS-megoldásban a felhasználók különféle bannerhirdetéseket hozhatnak létre, hogy illeszkedjenek leányvállalataik preferált platformjaihoz.

A marketing szakemberek intelligens linkeket helyezhetnek el azokhoz a szalaghirdetésekhez, amelyek átirányíthatják a forgalmat földrajzi hely, eszköz és egyéb, általuk választott célzási lehetőségek alapján.

A kuponkódok felhasználhatók oldalakon vagy e-mail kampányokban. E-mail marketingsablonok állnak rendelkezésre annak biztosítására, hogy ne maradjon le a kereskedőkkel, leányvállalatokkal vagy ügyfelekkel való kommunikáció során.

Többszintű marketing

A többszintű funkcionalitás a Post Affiliate Pro megkülönböztető jellemzője. Egy ilyen funkció használatával az e-kereskedelmi vállalkozások tízszeresére bővíthetik üzleti tevékenységüket. Sok más szoftvermegoldással ellentétben a Post Affiliate Pro kereskedők lehetővé tehetik leányvállalataik számára, hogy saját al-leányvállalatokból álló csapatot toborozzanak, hogy segítsenek Önnek az értékesítésben. Ez a többszintű marketingstratégia leányvállalatonként akár 100 szintig is beállítható!

Ezen a robusztus affiliate marketing platformon a kereskedők hozzáigazíthatják társult vállalkozásfáikat bizonyos jutalékparaméterekhez annak érdekében, hogy ne csak szervezettek maradjanak, hanem motiválják a leányvállalatokat, hogy többet reklámozzanak az Ön vállalkozása érdekében. Ez a funkció kiváló azoknak a kereskedőknek, akiknek termékei több platformon is népszerűsíthetők. Az összes nyomon követés és jelentés személyre szabható az összes kattintás, lead és konverzió megtekintéséhez.

Post Affiliate Pro commissions overview
Post Affiliate Pro - banner statistics

Vezetői elkötelezettség segítség

Ha egy LeadDyno alternatívát keres, a Post affiliate Pro nagyszerűen tud jelentéseket készíteni és nyomon követni. Ezen túlmenően a szoftverhez olyan eszközök is tartoznak, amelyek célja, hogy minden kis és nagy vállalkozást segítsenek elérni értékesítési céljaikat.

A testreszabható bannerhirdetések bármilyen platform beépítésére használhatók. Ez biztosítja, hogy e-kereskedelmi vállalkozása több kattintást kapjon kampányonként. A kuponkódok az egyes társult vállalkozásoknál módosíthatók, hogy jobb eredményeket érjenek el teljesítményükön. Az e-mail sablonok pedig számos célra elérhetőek: új előfizetők, új leányvállalatok, ajándékkupon értékesítés, emlékeztetők stb.

Nyilvánvaló, hogy a Post Affiliate Pro fejlesztői nagyszerű munkát végeztek, amikor végiggondolták mindazokat a dolgokat, amelyek elősegítik a vállalkozások sikerét, és sikerült mindezt egyetlen szoftvercsomagba foglalniuk.

Csalás elleni Védelem

A csalás minden marketingstratégiában előfordulhat, és a Post Affiliate Pro ott van az Ön rendelkezésére, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Kerülje el a fárasztó bonyodalmakat a Post Affiliate Pro segítségével, amelyek pénzt és időt vesznek el vállalkozásától. Ez a LeadDyno alternatíva átfogó eszközökkel van felszerelve a partnerprogramok csalárd tevékenységének megelőzésére.

A Post Affiliate Pro védelmet nyújt a csalás számos formája ellen. Nyugodtan tudhatja, hogy ez a szoftver IP-címkövetés és VPN-felismerés révén észleli a kattintási csalásokat és az értékesítési csalásokat. Ezenkívül megvédi Önt a bosszantó robotoktól, amelyek az alacsonyabb szintű leányvállalatkezelő szoftverrel a leányvállalatokat szuper leányvállalatoknak tűnnek. Ezen túlmenően az affiliate vállalkozások linkjei szinte lehetetlenné teszik, hogy a társult csalók cookie-kat töltsenek be, és elvegyék a nehezen megkeresett pénzt más leányvállalatoktól.

Fraud protection setup in Post Affiliate Pro

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Csúcsminőségű ügyfélszolgálat

Szakképzett csapatunk a hét minden napján, 24 órában készséggel áll rendelkezésére, és ha kívánja, összeállítja a programját.

Egyszerű használat

Az intuitív műszerfal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen eszközről parancsolhassák társprogramjaikat.

Határok nélkül

Sokoldalú partnerkövető szoftver a gyakoriság és a mélység korlátozása nélkül.

LeadDyno vs Post Affiliate Pro ránézésre

Post Affiliate Pro vs LeadDyno comparison on Capterra

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a legjobb a piacon, ha affiliate marketingről és affiliate hálózati szoftvermegoldásokról van szó. A társult vállalkozások nyomon követése, jelentések, kuponkódok követése, promóciós anyagok és vizuális források, testreszabható e-mail sablonok, partnerhivatkozási sablonok, nagyszerű beépülő modul-választás és egyebek mellett a szoftver társult vállalkozások nyomon követését, valamint társult vállalkozások nyomon követési jelentéseit is biztosítja. Ráadásul a Post Affiliate Pro korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást tesz lehetővé, hogy segítse a vállalkozásokat az eladások növelésében.

A Post Affiliate Pro elég rugalmas ahhoz, hogy szinte bármilyen eszközről elérhető legyen, így soha többé nem fog lemaradni egy akcióról sem. Ügyfélszolgálati csapatunkkal gyerekjáték az indulás. Felmérheti a Post Affiliate Pro előnyeit, ha ingyenesen kipróbálja, és maga dönti el, hogy jobb-e, mint a LeadDyno.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni a LeadDyno helyett?

  A Post Affiliate Pro a legjobb szoftvermegoldás az affiliate marketing számára azáltal, hogy fejlett nyomon követést, átfogó jelentéseket, promóciós eszközöket és csalásfelderítést biztosít a társult értékesítések növelése érdekében.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata a LeadDyno-val szemben?

  A Post Affiliate Pro használatának plusz előnyei a LeadDynóval szemben: csúcsminőségű ügyfélszolgálati támogatás, hasznos e-mail sablonok, affiliate akadémia, automatizálási módszerek és több mint 200 integráció.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to LeadDyno alternatíva
  A Post Affiliate Pro teljes körű partnerprogramot kínál, amely magában foglalja az affiliate menedzsmentet, különböző szoftverek használatát az affiliate tevékenységek követésére, jelentésre és automatizálásra. Támogatást nyújtanak e-mailben, telefonon és kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül az azonnali válasz érdekében. Sütiket telepítenek webhelyükre, amelyek elfogadását megkövetelik a felhasználóktól a kapcsolatfelvétel előtt.

  ClickEngine Partnerprogram elérhetőség

  A Post Affiliate Pro teljes körű partnerprogramot kínál, amely magában foglalja az affiliate menedzsmentet, különböző szoftverek használatát az affiliate tevékenységek követésére, jelentésre és automatizálásra. Támogatást nyújtanak e-mailben, telefonon és kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül az azonnali válasz érdekében. Sütiket telepítenek webhelyükre, amelyek elfogadását megkövetelik a felhasználóktól a kapcsolatfelvétel előtt.

  Rajza, a AdsMain Affilite Network Program menedzsere, elsősorban az ország affiliate tevékenységeire összpontosít. Különféle affiliate szoftvereket használ a műveletek nyomon követésére. Kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy űrlapon. Földrajzi fókusz: általuk kezelt affiliate programok.

  Aleksandra Prokofieva

  Rajza, a AdsMain Affilite Network Program menedzsere, elsősorban az ország affiliate tevékenységeire összpontosít. Különféle affiliate szoftvereket használ a műveletek nyomon követésére. Kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy űrlapon. Földrajzi fókusz: általuk kezelt affiliate programok.

  Az ADSR Affiliate Program menedzsere különféle iparágakban jártas. Az affiliate tevékenységek fókuszát országra összpontosítja, és különböző szoftvereket használ a műveletek nyomon követésére és automatizálására. Kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy űrlapon lehetséges.

  Steven Foulds

  Az ADSR Affiliate Program menedzsere különféle iparágakban jártas. Az affiliate tevékenységek fókuszát országra összpontosítja, és különböző szoftvereket használ a műveletek nyomon követésére és automatizálására. Kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy űrlapon lehetséges.

  Post Affiliate Pro egy affiliate kapcsolatokra specializált szolgáltatás, amely számos iparágban használható. Regisztráció után az felhasználók bejelentkezési adatokat kapnak, és az irányítópult jelenleg készül. A szolgáltatás weboldala cookie-kat használ. A szolgáltatásról további információkért és kapcsolatfelvételért keresse őket.

  Garett Sitz

  Post Affiliate Pro egy affiliate kapcsolatokra specializált szolgáltatás, amely számos iparágban használható. Regisztráció után az felhasználók bejelentkezési adatokat kapnak, és az irányítópult jelenleg készül. A szolgáltatás weboldala cookie-kat használ. A szolgáltatásról további információkért és kapcsolatfelvételért keresse őket.

  Az Adatvédelmi irányelvek és a Post Affiliate Pro szolgáltatás fontos részleteit ismertető szövegben a személyes adatok védelme és az affiliate programok menedzselése kerül részletezésre. A szövegben továbbá információ található arról, hogyan lehet ingyenesen kipróbálni a Post Affiliate Pro szolgáltatást, valamint hogyan lehet kapcsolatba lépni a szolgáltatóval.

  Peter Rijpstra

  Az Adatvédelmi irányelvek és a Post Affiliate Pro szolgáltatás fontos részleteit ismertető szövegben a személyes adatok védelme és az affiliate programok menedzselése kerül részletezésre. A szövegben továbbá információ található arról, hogyan lehet ingyenesen kipróbálni a Post Affiliate Pro szolgáltatást, valamint hogyan lehet kapcsolatba lépni a szolgáltatóval.

  David Li, a financial expert and co-founder of Post Affiliate Pro, offers a comprehensive list of affiliate contacts and services. They focus on customer needs and work across a wide geographical area. Contact them for updates or inquiries.

  David Li

  David Li, a financial expert and co-founder of Post Affiliate Pro, offers a comprehensive list of affiliate contacts and services. They focus on customer needs and work across a wide geographical area. Contact them for updates or inquiries.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial