Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate Marketing Szoftver

JROX alternatívára van szüksége?

Fedezze fel, miért a Post Affiliate Pro a legjobb JROX alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj   
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van a JROX-ból?

A Post Affiliate Pro a tökéletes affiliate marketing megoldás vállalkozása számára. Fontolja meg a JROX-ról egy másik help desk szoftverre való váltást.

A Post Affiliate Pro tele van eszközökkel, hatékony funkciókkal és integrációkkal, amelyek javítják a munkafolyamatot, segítik leányvállalatait, és növelik a megtérülést. Próbálja ki most, az első 30 nap ingyenes, kötöttségek és hitelkártya nélkül.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Erőteljes JROX alternatíva, amely nem hagyja cserben

satisfied customer

Az Ön igényeinek kielégítésére tervezve

Ellentétben néhány társvállalat-kezelő szoftverrel, a Post Affiliate Pro méretezhető az Ön marketingcéljaihoz. Egyes megoldások szolgáltatásonként díjat számítanak fel, mások pedig korlátozzák leányvállalatait. Ez nem így van a Post Affiliate Pro esetében.

A korlátlan leányvállalatok kezelésének lehetőségével és az akár egymillió nyomon követési kérelemmel a vállalatok úgy egyensúlyozhatják meg ROI-jukat, hogy helyettük dolgozzanak, és ne ellenük. Ne hagyja, hogy szoftvere visszatartsa a sikertől.

A Post Affiliate Pro lehetővé teszi a vállalkozások tulajdonosai számára, hogy szalaghirdetéseket készítsenek bármilyen marketingplatformhoz. Személyre szabott társult linkek is létrehozhatók bizonyos leányvállalatok vagy adott kampányok nyomon követésére. Intelligens linkekkel pedig növelhető az eladások és a forgalom. Méretétől függetlenül megtalálhatja a siker módját a Post Affiliate Pro segítségével.

Többszintű marketinga helyes út

A többszintű marketing, más néven hálózati marketing, a Post Affiliate Pro kulcsfontosságú funkciója, amely az egyik legjobb JROX-alternatívaként határozza meg. Engedje meg leányvállalatainak, hogy Önnel együtt dolgozzanak. Az MLM arra ösztönzi a leányvállalatokat, hogy reklámozzák és eladják termékeiket és szolgáltatásaikat más személyeknek, valamint új munkatársakat toborozzanak.

Az MLM-platform részeként a toborzók a saját eladásaik mellett az eladásaikért is kapnak jutalmat. A vállalkozások tulajdonosai választhatnak átalánydíjas jutalékokat, vagy testreszabhatják saját jutalékstruktúrájukat, hogy megfeleljenek többszintű leányvállalataiknak.

A felhasználók használhatják a Forced Matrix funkciót is, amely lehetővé teszi számukra, hogy korlátozzák azon al-leányvállalatok számát, amelyekre az egyik leányvállalat hivatkozhat, ha úgy gondolják, hogy valami rossz dolog történik, vagy ha egyszerűen csak szorosabban szeretnék figyelemmel kísérni leányvállalataikat a siker érdekében.

target and cart
manage affiliates

Tanuljon, miközben keres

Amikor szilárd JROX alternatívát keresnek, a cégtulajdonosok figyelembe veszik az oktatást. A Post Affiliate Pro ebben a tekintetben nem okoz csalódást. Ingyenes affiliate marketing akadémiánk van azok számára, akik többet szeretnének megtudni az affiliate marketingről, vagy szeretnék felfrissíteni készségeiket.

Az affiliate akadémia fontos információkat tartalmaz az alapokról, például az affiliate program és az affiliate hálózat közötti különbségekről, valamint részletesebb szövegeket arról, hogyan lehet affiliate marketingesként pénzt keresni, és milyen adókat kell néznie az üzlettulajdonosoknak vagy a társult vállalkozásoknak kampányaik során.

Ha továbbra is szeretne többet megtudni szoftverünkről, nézzen meg videókat és webináriumokat, amelyek jó ötletet adnak a rendszer működéséről és az indítás egyszerűségéről. A Post Affiliate Pro szolgáltatásra való feliratkozás további előnyei közé tartozik az ingyenes 30 napos próbaverzió, valamint a hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálati csapatunk által nyújtott segítség. Felveheti velük a kapcsolatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

A jelentések megmentenek vállalkozásokat

A hibátlan jelentéskészítési képességek nagyon fontosak a társult marketingprogramoknál. A Post Affiliate Pro segítségével nem kell több pénzt költenie olyan adatokra, amelyek biztosítják, hogy több pénzt keressen. Nincsenek rejtett díjak ezzel a JROX alternatívával.

Minden jelentés bármikor elérhető, és minden felhasználó hozzáférést kap ugyanazokhoz a jelentésekhez. A jelentések részletes statisztikákat tartalmaznak a társult vállalkozásai teljesítményéről, beleértve a bevételeket, az ajánlásokat és a konverziókat. Ezenkívül megtekintheti az egyes partnerek, társult vállalkozások csoportjairól vagy teljes hálózatokról szóló jelentéseket. Jelentéseink és társult vállalkozás-követő szoftverünk funkciói segíthetnek azonosítani a forgalmi forrásokat, felismerni a csaló értékesítéseket és a valódi ügyfeleket, valamint segítenek meghatározni az egyes promóciós anyagok konverziós arányát.

services installation

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ügyfélszolgálat

A Post Affiliate Pro páratlan ügyfélszolgálattal rendelkezik. Hívás, e-mail vagy élő chat minden ügyfél számára elérhető, országtól függetlenül.

Közösségi integráció

Hatékonyan nyomon követheti a kattintásokat, konverziókat vagy műveleteket az összes közösségi média platformon egyetlen társult marketingplatformról.

Speciális eszközök

Partnermarketing eszközeink egyszerűvé teszik az affiliate marketinget. Intuitív eszközkészletünk minden lépésben segíti a vállalkozásokat, a leányvállalatokat és a hálózatokat.

JROX vs Post Affiliate Pro ránézésre

JROX vs Post Affiliate Pro comparison on Capterra review portal

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro ígéretet tesz arra, hogy átfogó affiliate kezelési megoldást kínál. Ez a JROX alternatíva tele van olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik az ajánlóprogramok egyszerű és hatékony kezelését.

Ezenkívül egy teljes körű eszközkészletet is kínál, amelyek segítenek a társult vállalkozásának bővítésében. Testreszabható műszerfallal van felszerelve, amely az Ön számára működik, nem pedig céljai ellen. Az olyan előnyös funkciók, mint az e-mail sablonok, naprakész jelentések, kampánykövetés, intelligens linkek, többféle fizetési lehetőség és többszintű képességek biztosítják, hogy a társult kampányok olyan bevételt érjenek el, amelyre szükség van, és növekedhetnek, ahogy vállalkozása elismerést nyer.

Próbálja ki a Post Affiliate Pro-t még ma 30 napos próbaverzióval. Ügyfélszolgálati csapatunk a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, és segít a program beállításában.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni a JROX helyett?

  A Post Affiliate Pro fejlett leányvállalati nyomon követést, átfogó jelentéseket, promóciós eszközöket és csalásfelderítést biztosít. A Post Affiliate Pro a legjobb partnermarketing szoftvermegoldás. Könnyedén kezelheti a kampányok teljesítményét, mérheti a webhelyek forgalmát, és nyomon követheti az összes fontos adatot, hogy jobban hozzáigazítsa kampányait a társult vállalkozásokhoz és az ügyfelekhez.

 • Könnyű az integráció a Post Affiliate Pro-val?

  Igen, ügyfélszolgálati csapatunk segítségével gyorsan és egyszerűen integrálhatja a Post Affiliate Pro-t webhelyére. Ők segítenek Önnek a társult program futtatásának minden vonatkozásában.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to JROX alternatíva

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial