Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate Marketing Szoftver

iDevAffiliate alternatíván gondolkodik?

A Post Affiliate Pro a válasz az Ön számára.

A Post Affiliate Pro egy nagyszerű alternatív affiliate szoftver a jelenlegi megoldása helyettesítésére.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az iDevAffiliate-ből?

Próbálta már a Post Affiliate Pro-t? A Post Affiliate Pro egy nagyszerű alternatív affiliate szoftver a jelenlegi megoldása helyettesítésére. Olyan partnerprogramot kínálunk Önnek, amely 2004 óta több ezer vállalkozásnak nyújt segítséget. Kipróbálhatja, és 14 napig ingyenesen megtapasztalhatja a nagyszerű eszközökkel, funkciókkal és integrációkkal való munkát.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Hatékony iDevAffiliate alternatíva

target and cart

Reklámozzon könnyen

A Post Affiliate Pro különbözik a többi társult vállalatkezelési megoldástól, mert ügyfeleink szem előtt tartásával készült. Könnyen használható műszerfallal van felszerelve, amely teljesen személyre szabható. Beépített promóciós anyagok állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik az életét.

Nem kell harmadik féltől származó megoldásokat keresni a szalaghirdetések létrehozásához. A Post Affiliate Pro alkalmazásban minden csatornához létrehozhat bannereket, hogy bármely társult platformot felhasználhasson pénzkeresetre. A kuponkódok a helyszínen létrehozhatók, hogy segítséget nyújtsanak az e-mail marketinghez, az előfizetésekhez vagy bármilyen marketingstratégiához.

Az érdeklődők generálása megkönnyíthető e-mail sablonjainkkal és automatizálási lehetőségeinkkel. Ezenkívül smartlinkek is létrehozhatók, amelyek olyan közel irányíthatják Önt az ügyfeleknek az értékesítéshez, amennyire csak szeretné. Ezzel a társult vállalatkezelési megoldással marketingcsatornájának minden aspektusát irányíthatja.

Kiváló ügyfélszolgálat

A rossz ügyfélszolgálat a legtöbb vállalat számára megszakíthatja az üzletet, amikor affiliate marketing megoldást választ. Tudjuk, hogy az affiliate marketing időnként zavaró lehet, és tudjuk, hogy kérdései lesznek. Ügyfélszolgálati csapatunk a hét minden napján, 24 órában az Ön rendelkezésére áll.

Ne aggódjon, ha nem tudja, hogyan kell kódolni. Segítünk Önnek percek alatt beállítani társult megoldását, hogy útra keljen. És nem kell órákat sorban állnia, ha további kérdései vannak. Nem számít a terve, kérdéseire időben választ adunk. Kérésre integrációk és beépülő modulok is hozzáadhatók webhelyéhez.

Lépjen kapcsolatba velünk élő chaten, e-mailben, vagy hívjon, hogy választ kapjon kérdéseire.

satisfied customer
manage affiliates

Felső szintű toborzás a megtérülés maximalizálása érdekében

Gondolt már arra, hogy társult kampányait más leányvállalatokra is kiterjessze? Ezt megteheti a Post Affiliate Pro segítségével. Ez a partnermarketing-megoldás megnyitja az Ön bevételtermelő képességét azáltal, hogy lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy saját leányvállalataikat toborozzák termékei népszerűsítésére.

Az irányítópulttól kezdve a leányvállalatok számától, a leányvállalatok nyomon követésén át a társult jutalékig mindent kezelhet. Szoftverünkkel szalaghirdetéseket hozhat létre leányvállalatai számára. Használja kényszermátrix funkciónkat új leányvállalatok és veteránok motiválására. Vagy használjon többszintű jutalékot annak biztosítására, hogy vezető leányvállalata ne érezze magát kihagyva, amikor új leányvállalatok értékesítenek.

A Post Affiliate Pro használatakor minden egyes társult vállalkozásnál akár 100 társult szintje is lehet. Méretétől függően ez azt jelentheti, hogy több ezer leányvállalat egyszerre reklámozhatja termékeit!

Méretezhető a pénztárca tönkretétele nélkül

A Post Affiliate Pro egy robusztus affiliate-kezelési megoldás kis- és nagyvállalatok számára. Nincs szükség több befektetésre, amikor megpróbálja maximalizálni leányvállalatai eladásait. A felhasználók számára nincs korlátozás a leányvállalatok számában, ami sokat jelent a kisebb vállalkozások tulajdonosai számára, akik szeretnék kipróbálni az affiliate marketinget, amely számos funkcióval rendelkezik a kattintások és a konverziók korlátozása nélkül új dolgokat próbálhat ki, és kockáztathatja a kudarcot pénz kockáztatása nélkül. A korlátlan jelentések lehetőséget adnak arra, hogy alkalmazkodjanak ügyfelei igényeihez, és még azt is meghatározzák, mikor, hol és hogyan a leghatékonyabbak a hirdetései.

Ezen kívül a Post Affiliate Pro nem korlátozza a követési kéréseket. Valójában a nyomon követés testreszabható, hogy megkeresse a társult kampányok bármely aspektusát, amivel több pénzt kereshet. Nem számít, mekkora vállalkozása van, ez a társult vállalkozás-kezelési megoldás jó lehet Önnek.

services installation

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Átalányár

Ne korlátozza magát azzal, hogy fizet a funkciókért. A Post Affiliate Pro azon kevés társult megoldások egyike, amelyek átalánydíjas árat kínálnak.

További információk

Társult akadémiánk a nyilvánosság számára ingyenes, ügyfélszolgálati csapatunk pedig a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, és válaszol minden kérdésre.

Ingyenes integráció

Az ügyfélszolgálati csapat ingyenesen beállíthatja a programot. Valamint bármilyen integráció vagy bővítmény, amely segíti Önt a bevételszerzésben.

iDevAffiliate vs Post Affiliate Pro ránézésre

iDevAffiliate vs Post Affiliate Pro comparison on Capterra review portal

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro-t a szakemberek évek óta a legjobb affiliate-menedzsment szoftver megoldásként értékelik. Ez azon kevés megoldások egyike, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú kampánnyal és leányvállalattal elérjék értékesítési céljaikat.

Ezenkívül lényegesen több nyomkövetési lehetőséget biztosít, mint például a társult vállalkozások, kattintások, műveletek, előfizetések, földrajzi helyek és eszközök. Ezenkívül a felhasználók jelentéseket készíthetnek, kuponkódokat hozhatnak létre, promóciós anyagokat készíthetnek a szoftverben, társhivatkozásokat hozhatnak létre, e-mail sablonokat testreszabhatnak, bővítményeket találhatnak stb.

Ennek a megoldásnak a legfigyelemreméltóbb jellemzője, hogy ügyfélszolgálati csapatunk mindent beállíthat Önnek. A Post Affiliate Pro használata során nem veszíthet.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Mi teszi a Post Affiliate Pro-t jó iDevAffiliate alternatívává?

  Az Idevaffiliate számos alternatívát kínál, de csak néhány tud Önnek többcsatornás affiliate-követési megoldást, rengeteg funkciót és integrációt kínálni méltányos áron. A Post Affiliate mindezzel rendelkezik, és használhatja e-mail kampányok kezelésére, lead generálásra, automatizálásra, promóciós anyagokra és ajánlási marketingre.

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni az iDevAffiliate helyett?

  A Post Affiliate Pro nemcsak költséghatékony, hanem könnyen használható, megbízható, méretezhető, és számos olyan funkcióval és integrációs modullal rendelkezik, amelyekért más affiliate marketing programok külön díjat számítanának fel. Vezető szerepet tölt be a társult vállalkozások nyomon követésében, és minden ügyfél számára kiváló ügyfélszolgálatot biztosít.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to iDevAffiliate alternatíva
  A Post Affiliate Pro teljes körű partnerprogramot kínál, amely magában foglalja az affiliate menedzsmentet, különböző szoftverek használatát az affiliate tevékenységek követésére, jelentésre és automatizálásra. Támogatást nyújtanak e-mailben, telefonon és kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül az azonnali válasz érdekében. Sütiket telepítenek webhelyükre, amelyek elfogadását megkövetelik a felhasználóktól a kapcsolatfelvétel előtt.

  ClickEngine Partnerprogram elérhetőség

  A Post Affiliate Pro teljes körű partnerprogramot kínál, amely magában foglalja az affiliate menedzsmentet, különböző szoftverek használatát az affiliate tevékenységek követésére, jelentésre és automatizálásra. Támogatást nyújtanak e-mailben, telefonon és kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül az azonnali válasz érdekében. Sütiket telepítenek webhelyükre, amelyek elfogadását megkövetelik a felhasználóktól a kapcsolatfelvétel előtt.

  Post Affiliate Pro egy affiliate kapcsolatokra specializált szolgáltatás, amely számos iparágban használható. Regisztráció után az felhasználók bejelentkezési adatokat kapnak, és az irányítópult jelenleg készül. A szolgáltatás weboldala cookie-kat használ. A szolgáltatásról további információkért és kapcsolatfelvételért keresse őket.

  Garett Sitz

  Post Affiliate Pro egy affiliate kapcsolatokra specializált szolgáltatás, amely számos iparágban használható. Regisztráció után az felhasználók bejelentkezési adatokat kapnak, és az irányítópult jelenleg készül. A szolgáltatás weboldala cookie-kat használ. A szolgáltatásról további információkért és kapcsolatfelvételért keresse őket.

  A Post Affiliate Pro platform bemutatása, Mark Taber affiliate menedzserrel. Az oldal struktúrája, telepítési folyamata és elérhetőségek. Próbálja ki ingyenesen!

  Mark Taber

  A Post Affiliate Pro platform bemutatása, Mark Taber affiliate menedzserrel. Az oldal struktúrája, telepítési folyamata és elérhetőségek. Próbálja ki ingyenesen!

  Yousaf Simon - Post Affiliate Pro kínál teljes körű listát az affiliate kapcsolatokról és szolgáltatásokról. Kapcsolatfelvétel telefonon vagy e-mailben. ÁSZF és Adatvédelmi irányelvek elfogadása szükséges.

  Yousaf Simon

  Yousaf Simon - Post Affiliate Pro kínál teljes körű listát az affiliate kapcsolatokról és szolgáltatásokról. Kapcsolatfelvétel telefonon vagy e-mailben. ÁSZF és Adatvédelmi irányelvek elfogadása szükséges.

  Az affiliate menedzser a Mobtions Partnerprogramot irányítja, és a földrajzi fókuszra összpontosít. Az affiliate tevékenységek nyomon követése, jelentése és automatizálása szoftverek segítségével történik. Kapcsolatfelvétel telefonon, e-mailben vagy űrlapon lehetséges a vállalattal.

  Ritu Chaturvedi

  Az affiliate menedzser a Mobtions Partnerprogramot irányítja, és a földrajzi fókuszra összpontosít. Az affiliate tevékenységek nyomon követése, jelentése és automatizálása szoftverek segítségével történik. Kapcsolatfelvétel telefonon, e-mailben vagy űrlapon lehetséges a vállalattal.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Legyen affiliate marketing szuperhős

  Népszerűsítse vállalkozását az affiliate marketing segítségével a Post Affiliate Pro kiváló eszközeivel. Használja ki a testreszabható promóciós eszközöket és növelje bevételét.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial