Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Partnerhálózati szoftver

Kezdje el partner hálózatának bővítését még ma. 

heroBanner img network software
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Csúcs megoldás

A legjobb partnerhálózati szoftver

Bemutatjuk a Post Affiliate Pro-t – a piacon elérhető egyik legjobb partnerhálózati szoftver megoldást. Teljes funkcionalitású, és mindent tartalmaz, amire szüksége van a hálózat elindításához. Legyen az első számú hely az affiliate marketingkampányok végrehajtásában, és segítsen javítani az affiliate értékesítést minden érintett számára.

 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light

Így működik egy partnerhálózat

A Post Affiliate Pro az ideális affiliate szoftver megoldás mindenki számára. Kezeljen mindent, amire szüksége van – a partnerhálózatot, az átalánydíjas jutalékokat és egyebeket egyetlen partnerplatformról.

How does affiliate network work?
Hálózat menedzsment

Mi az a partner hálózati szoftver?

Az affiliate hálózati szoftver egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy saját partner hálózatokat hozzanak létre, kezeljék azokat, és százalékos bevételre tegyenek szert a kereskedők és partnerek közötti értékesítésekből és tranzakciókból. Ezenkívül a szabványos partner marketing platformok összes szükséges funkcióját biztosítja.

Network management with Post Affiliate Pro
Improved earnings with Post Affiliate Pro
Javuló bevétel​

Kezdjen el keresni a Post Affiliate Pro segítségével

Minden partner marketing szakembernek szüksége van a megfelelő partnerekre, hogy segítsen nekik javítani az eladásokat és hűséges követőket szerezni. Segítsen nekik elérni álmaikat, és kezdje el kialakítani saját hálózatát online üzletekből, kereskedőkből, partnerekből és hasonló gondolkodású egyénekből. Partnerhálózati szoftverünk mindent biztosít ahhoz, hogy segítsen elindítani hálózatát, és méltányos részesedést szerezzen a bevételeiből.

 
Alapvető funkciók

Minden nagyszerű funkció egy felületen

Szoftverünk többféle nyomkövetési módszert használ annak biztosítására, hogy Ön mindig a legerősebb nyomon követést kapja. Online vállalkozásai profitálhatnak a márkaépítési funkciókból, például szalaghirdetésekből és egyéb promóciós anyagokból. A Post Affiliate Pro többszintű marketingfunkciókat, fejlett nyomkövetést és elemzést kínál.

Core features of Post Affiliate Pro

Mik a szerepek a partnerhálózati szoftverekben?

Merchant icon

Kereskedő

Társprogram tulajdonosok, akik partnerhálózatokat használnak a partner vállalatokkal való kapcsolattartásra és a márkájuk népszerűsítésére.

Affiliate icon

Partnerek

Partnermarketingesek, akik csatlakoznak egy partner hálózathoz, hogy csatlakozzanak a programokhoz, és pénzt keressenek a márkák népszerűsítésével.

Consumer icon

Fogyasztó

Azok az ügyfelek, akik termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolnak olyan partnereken keresztül, amelyeket partnervállalkozási hálózatokon keresztül kezeltek.

Affiliate network icon

Affiliate Hálózat

A közvetítő, aki egy hálózatot kezel, és segít összekapcsolni a vállalkozásokat a megfelelő partnerekkel.

Fedezze fel partnerhálózati szoftverünk összes fontos funkcióját

A Post Affiliate Pro az összes partner szoftver funkciót egyetlen átfogó és testreszabható irányítópulton kínálja.

Alapvető funkciók​

Egyszerű affiliate hálózatkezelés

A Post Affiliate Pro számos partnerhálózati funkcióval segíthet a hálózat kezelésében. Funkcióink mindent tartalmaznak, amire szüksége van a hálózatok kezelésén túl minden fontos nyomon követéséhez, és a hálózat megóvásához a csalásoktól.

Core features of Post Affiliate Pro
Affiliate tracking by Post Affiliate Pro
Partner nyomon követése

Minden, amire szüksége van a hálózat követéséhez

A hálózatokban történõ események nyomon követése a partner hálózatok kezelésének hatalmas része. A Post Affiliate Pro nyomkövetési funkciói segíthetnek ebben, és lehetővé teszik a kampányok és a partner vállalkozások teljesítményének, a jutalékoknak, a kifizetéseknek, a kódnak és még sok másnak a nyomon követését.

 
Promóciós anyagok

Hálózati jelentések és elemzések

A jelentések és az elemzések minden partnerhálózat nélkülözhetetlen részét képezik, mivel segítenek abban, hogy létfontosságú információkat szerezzen előrehaladásáról és sikeréről. Bármikor elérheti a legfontosabb partnerekről, jutalékokról, promóciós anyagokról és még sok másról szóló jelentéseket.

 
Promotional materials by Post Affiliate Pro
Automated workflow with Post Affiliate Pro
Automatizált

Automatizálja hálózatát

Gyakran egy ujját sem kell mozdítania, ha ismétlődő vagy hétköznapi feladatokról van szó. Ennek az az oka, hogy a kezdetektől fogva számos partnerhálózati automatizálás áll az Ön rendelkezésére. Csak a hálózatkezelésre kell összpontosítania.

 

Miért érdemes kezdeni a
partnerhálózati szoftverrel
?

Intuitív irányítópultunk testreszabható automatizálási lehetőségekkel, részletes jelentésekkel és még sok mással rendelkezik.

Kezdjen el pénzt keresni

Szerezze meg méltányos részét az affiliate marketing bevételéből

Az affiliate marketing várhatóan 12 milliárd dollár lesz világszerte. Ne fukarkodjon a méltányos részesedés megszerzésével, és keressen az új és meglévő vállalkozások elkötelezett partnereinek köszönhetően. A Post Affiliate Pro-nak köszönhetően csak egy kis időbe telik, amíg elkezdi használni a saját partnerhálózatát.

 
 • Szerezzen pénzt egy sikeres partnerhálózattal
 • Bővítse hálózatát az összes szükséges funkcióval egy helyen
Partnerhálózati szoftver

$12 számla.

Az affiliate marketing értéke 12 milliárd dollár lesz

A tanulmányok szerint az affiliate marketing várhatóan legalább 12 milliárd dollár lesz globális szinten. Csatlakozzon és szerezze meg a részesedését.

Hozzon létre partnerségeket

Ossza meg platformját a vállalkozásokkal világszerte

A mai, arctalan reklámokkal teli világban a szóbeszéd és az affiliate marketing a király. A vállalkozások többsége világszerte partnerprogramokat használ, és influenszerekkel hoz létre üzleti partnereket az eladások növelése érdekében. Legyen közvetítő, és segítsen a vállalkozások növekedésében a megfelelő partnerek segítségével.

 
 • Segítsen a vállalkozásoknak értelmes üzleti partnerségek létrehozásában
 • Legyen az üzlettulajdonosok és a partnerek kedvelt hálózata
Partnerhálózati szoftver

A toborzók 83%-a

hálózatokon keresztül keres új partnereket

Keressen többet, adjon el többet, és takarítson meg többet az affiliate marketinggel. Növelje bevételeit akár ötszörösére, és növelje üzletét online.

Hozzon létre kapcsolatokat

Segítsen az influencereknek megtalálni a megfelelő partnereket

Az influenszerekre van kereslet, de nehéz lehet számukra az előléptetési lehetőségeket találni. Oldja meg a problémájukat a partnerhálózatával, és segítsen a partnerek és a megfelelő vállalkozások párosításában. A Post Affiliate Pro többcélú irányítópultjával minden partner marketing tevékenység könnyen kezelhető.

 • Kösse össze a megfelelő elméket és a vállalkozásokat
 • Segítsen a vállalkozásoknak sikerre vinni és megszerezni a részesedését
Partnerhálózati szoftver

A megjelenítők 94%-a

több partnerhálózatot használ

Tanulmányok azt mutatják, hogy szinte senki sem támaszkodik csak egyetlen partnerhálózatra. Kezdje el még ma, és segítsen összekapcsolni a vállalkozásokat és a partnereket.

Mit gondolnak az ügyfelek rólunk

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
Megfizethető megoldás

Építse ki affiliate hálózatát méltányos áron

Kezdje el a Post Affiliate Pro szolgáltatást csomagunkkal, amely mindent tartalmaz, ami a partnerhálózat létrehozásához és kezeléséhez szükséges. Minden alapvető és haladó funkciót megtalál az Ön számára, valamint azon kereskedők és partnerek számára, akik hálózatának köszönhetően szeretnének sikereket elérni.

 
network_pricing icon.svg

PartnerHálózat

Halozat

Magánszemélyek számára, akik partnerhálózatot szeretnének építeni.

599$hónap

Related Articles to Partnerhálózati szoftver

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial