–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

FirstPromoter Alternatíva

FirstPromoter alternatívára van szüksége?

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért a Post Affiliate Pro a nyilvánvaló Firstpromoter alternatíva vállalkozása számára.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat   
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Belefáradt a FirstPromoter használatába?

Tegye hatékonyabbá affiliate marketingjét a Post Affiliate Pro segítségével. Egy Fortune 500-as cég vagy egy kisvállalkozás többféleképpen is bevezetheti rugalmas, többrétegű platformunkat, hogy megfeleljen sajátos üzleti igényeinek.

A Post affiliate Pro egy olyan funkciókban gazdag megoldás, amely nagyszerű jelentéskészítő eszközökkel és számos integrációval rendelkezik, így ezzel a szoftvermegoldással könnyedén nyomon követheti üzletét. Az e-mail marketing sablonok, a leányvállalati akadémia és a tudásbázis használatával is fejlesztheti társult vállalkozás-kezelési készségeit. Vessen egy pillantást arra, hogy miért érdemes ezt a FirstPromoter alternatívát megfontolni affiliate marketing igényeihez.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy erőteljes FirstPromoter alternatíva

Intuitív kezelőfelület

A Post Affiliate Pro egy robusztus platform, amely segít felerősíteni társult kampányait. Ennek a FirstPromoter-alternatívának a használata szabadságot ad az e-kereskedelmi vállalkozásoknak, hogy maguk is megcsinálják. Valódi leányvállalatokkal közvetlenül a saját leányvállalati irányítópultjaikon. A Post affiliate Pro kiváló jelentési és nyomon követési képességeket biztosít. Ezekkel az adatokkal az online vállalkozások egy gombnyomással egyszerűen módosíthatják a konverziók vagy jutalékok fizetési rendszerét.

Ezek a kulcsfontosságú funkciók olyan eszközök, amelyek segítik a vállalkozásokat értékesítési céljaik elérésében. A szalaghirdetések bármilyen platformba beépíthetők a garantált vásárlói elkötelezettség érdekében. A pontosabb nyomon követés érdekében személyre szabhatja az egyes társult vállalkozások kuponkódjait. Ezenkívül az e-mail sablonok számos célra felhasználhatók, beleértve az új előfizetők fogadását, a leányvállalatok toborzását, az eladásra szánt ajándékkuponok biztosítását és a közelgő eseményekkel kapcsolatos tanácsadást. A bevételnövekedés elkerülhetetlen, ha mindezen eszközök a rendelkezésére állnak.

satisfied customer
services installation

Több integráció, több lehetőség

Egy online platform felépítése rengeteg munkát igényel. Ahhoz, hogy az affiliate marketing sikeres legyen, átfogó affiliate-menedzsment szoftverre van szüksége. Az integráció fontosságát nem lehet túlbecsülni. A Post Affiliate Pro több mint 200 szoftverintegrációt biztosít az e-kereskedelem sikeréhez. Az olyan beépülő modulokkal, mint az aMember, a céloktól függően automatizálhatja az előfizetéseket, a nyomon követéseket és a konverziókat. Automatizálhatja a leányvállalatok, ügyfelek vagy kereskedők e-mailjeit olyan bővítményekkel, mint a MemberMouse és az Open Source Excellence Membership.

Értesítésekhez, árkalkulációkhoz, lead kezeléshez és feltételes logikai mezőkhöz használjon marketing-bővítményeket, például a MailChimp, a Teachable és a Gravity Forms. Ha vállalkozása rendelésenként működik, fontolja meg olyan előrendelési beépülő modulok használatát, mint a Celery. És ügyeljen arra, hogy vállalkozása biztonságban legyen minden értékesítés végén fizetésfeldolgozó beépülő modulok, például a Woocommerce vagy a Paypal használatával. Ha ezt a FirstPromoter alternatívát választja, ezek a lehetőségek mind a rendelkezésére állnak.

Szerezzen több leadet

Ahogy minden marketing guru elmondja, az ügyfelek megtartása minden online vállalkozás számára fontos. Nem akar egyszeri vásárlókat. Olyan kapcsolatot akar, ami tartós. És egy e-kereskedelmi platform, amely arra ösztönzi a hűséges vásárlókat, hogy újra és újra megvásárolják az Ön termékeit. A Post Affiliate Pro pontos jelentésekkel, nyomon követéssel és fantasztikus funkciókkal segít ennek elérésében. Ez a FirstPromoter alternatíva olyan eszközöket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek minden kis- és nagyvállalatot a potenciális ügyfelek bevonása és generálása során.

Az Ön e-kereskedelmi vállalkozása több kattintást fog kapni csábító szalaghirdetésekkel, amelyek bármilyen platformba integrálhatók. A társult vállalkozások teljesítményének javítása érdekében a kuponkódok személyre szabhatók minden egyes társult vállalkozáshoz. Ezenkívül számos e-mail-sablon áll rendelkezésre, beleértve az e-mail-listákhoz, a leányvállalatokhoz, a hírlevelekhez, az ajándékkuponokhoz és az e-mail értesítésekhez tartozó sablonokat. A Post Affiliate Pro fejlesztőinek sikerült egyetlen szoftvercsomagba foglalniuk mindent, ami segíti a vállalkozások sikerét.

manage affiliates
target and cart

Közösségi promóció

Egyes affiliate marketing szoftverek nem érték utol a közösségi média marketingjét, annak ellenére, hogy sok vállalat számára nyilvánvaló szükségszerűségnek tartják. Azok, akik nem építik be a közösségi médiát marketingstratégiájukba, a szakadékba kerülnek. A leányvállalatok több közösségi hálózaton is megoszthatnak tartalmat ezzel a FirstPromoter alternatívával, mivel integrálja a közösségi médiát több platformmal.

Ezenkívül a közösségi média marketingje segíthet vállalkozásának több potenciális ügyfelet elérni. Lehet, hogy Ön nem jártas a marketingben, de a leányvállalatai videók, oktatóanyagok, ismertetők és hírlevelek segítségével segíthetik a konverziós arányokat, amelyek lekötik a nézőket vásárlói útjuk során. A demográfiai adatok vagy érdeklődési körök alapján meghatározott csoportok megcélzásával a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a célzott marketing előnyeinek kihasználását. Egyéni közönségek létrehozásával hirdetései olyan személyeket célozhatnak meg, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek. A bannerek leányvállalatainak küldése automatizálható. Még kuponkódok és átirányítási linkek is beállíthatók a ROI maximalizálása és az eladások növelése érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ingyenes 14 napos próbaverzió

Tesztelje partnerprogramját velünk. Ügyfélszolgálati csapatunk segít az indulásban.

Márka testreszabása

Szabja személyre a társult program oldalát, hogy illeszkedjen vállalkozásához.

Omnidevice vezérlés

Kezelje társult kampányait bárhol, gyakorlatilag bármilyen eszközről.

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a világ egyik legnépszerűbb affiliate marketing eszköze, több mint 30 000 felhasználóval. A könnyen használható irányítópult segítségével a vállalkozások tulajdonosai szükség szerint méretezhetik kampányaikat, hogy biztosítsák a társult értékesítéseket, a kattintásokat és a konverziókat.

Az olyan nyomkövetési lehetőségek mellett, mint a társult vállalkozások nyomon követése, a földrajzi helymeghatározás, az eszközkövetés és egyebek, promóciós anyagokat, vizuális erőforrásokat, kuponkódokat és testreszabható e-mail-sablonokat is biztosít. A Post Affiliate Pro emellett lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást használjanak.

A Post Affiliate Pro mobilbarát kialakítása lehetetlenné teszi, hogy lemaradjon egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével az indulás egyszerű. Ingyenesen tesztelje a Post Affiliate Pro-t, hogy megtudja, jobban működik-e, mint a FirstPromoter.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently asked questions

Könnyű az integráció a Post Affiliate Pro-val?

Teljesen. Ügyfélszolgálati csapatunk segíthet abban, hogy a Post Affiliate Pro-t gyorsan és egyszerűen integrálja webhelyébe.

Mitől válik a Post Affiliate Pro jó FirstPromoter alternatívává?

Míg a FirstPromoternek számos alternatívája van, kevesen képesek megfizethető áron kínálni többcsatornás társult vállalkozás-követési megoldást, rengeteg funkciót és integrációt. A Post Affiliate mindent megtesz, beleértve az e-mail kampányokat, a lead generálást, az automatizálást, a promóciós anyagokat és az ajánlási marketinget.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

Related Articles to FirstPromoter alternatíva
Mielőtt csatlakozna, tájékozódjon a Partnerize Partnerprogram legfontosabb részleteiről, kampánykorlátozásairól, szabályairól, jutalékairól és egyebekről.

Alex Alanson

Mielőtt csatlakozna, tájékozódjon a Partnerize Partnerprogram legfontosabb részleteiről, kampánykorlátozásairól, szabályairól, jutalékairól és egyebekről.

Az affiliate program áttekintése a média és marketing területén az extra bevétel szerzésének lehetőségét kínálja. A program kampányszabályai eltérőek lehetnek, az elfogadott forgalmi források és országok ellenőrzendők. Jutalék csak az általuk generált eladások után jár, és fix jutalék struktúrát kínálnak. A minimális kifizetési összeg eltérő lehet, és a kifizetési módozással kapcsolatban a konkrét információkat tekintse meg az affiliate-el való kapcsolatfelvétel révén. A programban vallási és politikai tartalom tiltott. A készítéshez a felépítést az affiliate program előzetes áttekintése ajánlott.

Oren Fadloun

Az affiliate program áttekintése a média és marketing területén az extra bevétel szerzésének lehetőségét kínálja. A program kampányszabályai eltérőek lehetnek, az elfogadott forgalmi források és országok ellenőrzendők. Jutalék csak az általuk generált eladások után jár, és fix jutalék struktúrát kínálnak. A minimális kifizetési összeg eltérő lehet, és a kifizetési módozással kapcsolatban a konkrét információkat tekintse meg az affiliate-el való kapcsolatfelvétel révén. A programban vallási és politikai tartalom tiltott. A készítéshez a felépítést az affiliate program előzetes áttekintése ajánlott.

Ismerje meg az OfferToro Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Avi Nagossa

Ismerje meg az OfferToro Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Az Adobe affiliate programjáról szóló áttekintésben minden fontos információ megtalálható. A CPS típusú affiliate program kampányainak részeként különböző promóciós anyagok és eszközök állnak rendelkezésre. Az egyes kampányok szabályait és az elfogadott forgalmi forrásokat is érdemes figyelembe venni. A kifizetéseket nagy figyelemmel kell kísérni, az egyszintű jutalékok mellett fix jutalékstruktúra is rendelkezésre áll. Több információ elérhető az affiliate menedzserrel történő kapcsolattartással. A saját affiliate program megnyitásához ingyenes 14 napos próbaidőszakra lehet feliratkozni.

Adobe Affiliate Department

Az Adobe affiliate programjáról szóló áttekintésben minden fontos információ megtalálható. A CPS típusú affiliate program kampányainak részeként különböző promóciós anyagok és eszközök állnak rendelkezésre. Az egyes kampányok szabályait és az elfogadott forgalmi forrásokat is érdemes figyelembe venni. A kifizetéseket nagy figyelemmel kell kísérni, az egyszintű jutalékok mellett fix jutalékstruktúra is rendelkezésre áll. Több információ elérhető az affiliate menedzserrel történő kapcsolattartással. A saját affiliate program megnyitásához ingyenes 14 napos próbaidőszakra lehet feliratkozni.

Ismerje meg a myPOS Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Dimi Ilieva

Ismerje meg a myPOS Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Ismerje meg az iCarsU Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

iCarsU Affiliates

Ismerje meg az iCarsU Partnerprogram legfontosabb részleteit, a kampánykorlátozásokat, a szabályokat, a jutalékokat és egyebeket, mielőtt csatlakozna.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása