–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

FirstPromoter Alternatíva

FirstPromoter alternatívára van szüksége?

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért a Post Affiliate Pro a nyilvánvaló Firstpromoter alternatíva vállalkozása számára.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat   
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Belefáradt a FirstPromoter használatába?

Tegye hatékonyabbá affiliate marketingjét a Post Affiliate Pro segítségével. Egy Fortune 500-as cég vagy egy kisvállalkozás többféleképpen is bevezetheti rugalmas, többrétegű platformunkat, hogy megfeleljen sajátos üzleti igényeinek.

A Post affiliate Pro egy olyan funkciókban gazdag megoldás, amely nagyszerű jelentéskészítő eszközökkel és számos integrációval rendelkezik, így ezzel a szoftvermegoldással könnyedén nyomon követheti üzletét. Az e-mail marketing sablonok, a leányvállalati akadémia és a tudásbázis használatával is fejlesztheti társult vállalkozás-kezelési készségeit. Vessen egy pillantást arra, hogy miért érdemes ezt a FirstPromoter alternatívát megfontolni affiliate marketing igényeihez.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy erőteljes FirstPromoter alternatíva

Intuitív kezelőfelület

A Post Affiliate Pro egy robusztus platform, amely segít felerősíteni társult kampányait. Ennek a FirstPromoter-alternatívának a használata szabadságot ad az e-kereskedelmi vállalkozásoknak, hogy maguk is megcsinálják. Valódi leányvállalatokkal közvetlenül a saját leányvállalati irányítópultjaikon. A Post affiliate Pro kiváló jelentési és nyomon követési képességeket biztosít. Ezekkel az adatokkal az online vállalkozások egy gombnyomással egyszerűen módosíthatják a konverziók vagy jutalékok fizetési rendszerét.

Ezek a kulcsfontosságú funkciók olyan eszközök, amelyek segítik a vállalkozásokat értékesítési céljaik elérésében. A szalaghirdetések bármilyen platformba beépíthetők a garantált vásárlói elkötelezettség érdekében. A pontosabb nyomon követés érdekében személyre szabhatja az egyes társult vállalkozások kuponkódjait. Ezenkívül az e-mail sablonok számos célra felhasználhatók, beleértve az új előfizetők fogadását, a leányvállalatok toborzását, az eladásra szánt ajándékkuponok biztosítását és a közelgő eseményekkel kapcsolatos tanácsadást. A bevételnövekedés elkerülhetetlen, ha mindezen eszközök a rendelkezésére állnak.

satisfied customer
services installation

Több integráció, több lehetőség

Egy online platform felépítése rengeteg munkát igényel. Ahhoz, hogy az affiliate marketing sikeres legyen, átfogó affiliate-menedzsment szoftverre van szüksége. Az integráció fontosságát nem lehet túlbecsülni. A Post Affiliate Pro több mint 200 szoftverintegrációt biztosít az e-kereskedelem sikeréhez. Az olyan beépülő modulokkal, mint az aMember, a céloktól függően automatizálhatja az előfizetéseket, a nyomon követéseket és a konverziókat. Automatizálhatja a leányvállalatok, ügyfelek vagy kereskedők e-mailjeit olyan bővítményekkel, mint a MemberMouse és az Open Source Excellence Membership.

Értesítésekhez, árkalkulációkhoz, lead kezeléshez és feltételes logikai mezőkhöz használjon marketing-bővítményeket, például a MailChimp, a Teachable és a Gravity Forms. Ha vállalkozása rendelésenként működik, fontolja meg olyan előrendelési beépülő modulok használatát, mint a Celery. És ügyeljen arra, hogy vállalkozása biztonságban legyen minden értékesítés végén fizetésfeldolgozó beépülő modulok, például a Woocommerce vagy a Paypal használatával. Ha ezt a FirstPromoter alternatívát választja, ezek a lehetőségek mind a rendelkezésére állnak.

Szerezzen több leadet

Ahogy minden marketing guru elmondja, az ügyfelek megtartása minden online vállalkozás számára fontos. Nem akar egyszeri vásárlókat. Olyan kapcsolatot akar, ami tartós. És egy e-kereskedelmi platform, amely arra ösztönzi a hűséges vásárlókat, hogy újra és újra megvásárolják az Ön termékeit. A Post Affiliate Pro pontos jelentésekkel, nyomon követéssel és fantasztikus funkciókkal segít ennek elérésében. Ez a FirstPromoter alternatíva olyan eszközöket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek minden kis- és nagyvállalatot a potenciális ügyfelek bevonása és generálása során.

Az Ön e-kereskedelmi vállalkozása több kattintást fog kapni csábító szalaghirdetésekkel, amelyek bármilyen platformba integrálhatók. A társult vállalkozások teljesítményének javítása érdekében a kuponkódok személyre szabhatók minden egyes társult vállalkozáshoz. Ezenkívül számos e-mail-sablon áll rendelkezésre, beleértve az e-mail-listákhoz, a leányvállalatokhoz, a hírlevelekhez, az ajándékkuponokhoz és az e-mail értesítésekhez tartozó sablonokat. A Post Affiliate Pro fejlesztőinek sikerült egyetlen szoftvercsomagba foglalniuk mindent, ami segíti a vállalkozások sikerét.

manage affiliates
target and cart

Közösségi promóció

Egyes affiliate marketing szoftverek nem érték utol a közösségi média marketingjét, annak ellenére, hogy sok vállalat számára nyilvánvaló szükségszerűségnek tartják. Azok, akik nem építik be a közösségi médiát marketingstratégiájukba, a szakadékba kerülnek. A leányvállalatok több közösségi hálózaton is megoszthatnak tartalmat ezzel a FirstPromoter alternatívával, mivel integrálja a közösségi médiát több platformmal.

Ezenkívül a közösségi média marketingje segíthet vállalkozásának több potenciális ügyfelet elérni. Lehet, hogy Ön nem jártas a marketingben, de a leányvállalatai videók, oktatóanyagok, ismertetők és hírlevelek segítségével segíthetik a konverziós arányokat, amelyek lekötik a nézőket vásárlói útjuk során. A demográfiai adatok vagy érdeklődési körök alapján meghatározott csoportok megcélzásával a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a célzott marketing előnyeinek kihasználását. Egyéni közönségek létrehozásával hirdetései olyan személyeket célozhatnak meg, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek. A bannerek leányvállalatainak küldése automatizálható. Még kuponkódok és átirányítási linkek is beállíthatók a ROI maximalizálása és az eladások növelése érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ingyenes 30 napos próbaverzió

Tesztelje partnerprogramját velünk. Ügyfélszolgálati csapatunk segít az indulásban.

Márka testreszabása

Szabja személyre a társult program oldalát, hogy illeszkedjen vállalkozásához.

Omnidevice vezérlés

Kezelje társult kampányait bárhol, gyakorlatilag bármilyen eszközről.

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a világ egyik legnépszerűbb affiliate marketing eszköze, több mint 30 000 felhasználóval. A könnyen használható irányítópult segítségével a vállalkozások tulajdonosai szükség szerint méretezhetik kampányaikat, hogy biztosítsák a társult értékesítéseket, a kattintásokat és a konverziókat.

Az olyan nyomkövetési lehetőségek mellett, mint a társult vállalkozások nyomon követése, a földrajzi helymeghatározás, az eszközkövetés és egyebek, promóciós anyagokat, vizuális erőforrásokat, kuponkódokat és testreszabható e-mail-sablonokat is biztosít. A Post Affiliate Pro emellett lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást használjanak.

A Post Affiliate Pro mobilbarát kialakítása lehetetlenné teszi, hogy lemaradjon egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével az indulás egyszerű. Ingyenesen tesztelje a Post Affiliate Pro-t, hogy megtudja, jobban működik-e, mint a FirstPromoter.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently asked questions

 • Könnyű az integráció a Post Affiliate Pro-val?

  Teljesen. Ügyfélszolgálati csapatunk segíthet abban, hogy a Post Affiliate Pro-t gyorsan és egyszerűen integrálja webhelyébe.

 • Mitől válik a Post Affiliate Pro jó FirstPromoter alternatívává?

  Míg a FirstPromoternek számos alternatívája van, kevesen képesek megfizethető áron kínálni többcsatornás társult vállalkozás-követési megoldást, rengeteg funkciót és integrációt. A Post Affiliate mindent megtesz, beleértve az e-mail kampányokat, a lead generálást, az automatizálást, a promóciós anyagokat és az ajánlási marketinget.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

Related Articles to FirstPromoter alternatíva
Az ajánlások azt mutatják, hogy a sikeres vállalkozások hogyan használják fel a termékeket/szolgáltatásokat a boldogulás érdekében. Tekintse meg, hogyan javították az ügyfelek a társult marketinget a Post Affiliate Pro segítségével.

Ügyfeleink mondják a legjobban

A Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és Live Agent segítettek felépíteni üzletünket rugalmasságuk és megbízhatóságuk révén. Támogatásuk kiemelkedő, a szoftver használata pedig egyszerű. Nagyon ajánlottak a partnerprogram elindításához.

A Post Affiliate Pro egy nagyszerű AffTrack-alternatíva, több mint 15 éve a piacon, és rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik projektje számára.

Alternatívát keres az AffTrack helyett?

The given text is about Post Affiliate Pro, an affiliate marketing software. It covers different aspects of the product, including pricing, features, integrations, and alternatives. The text also provides information on the company, such as awards, customer reviews, partner programs, and reseller lists. It mentions a knowledge base, member area, and changelog for support. The text ends with a message about the installation status of Post Affiliate Pro and a note about the website using cookies.

Érdekelné, hogy írjon nekünk egy tartalmat? Előzetesen tájékozódjon a Post Affiliate Pro vendégblogira vonatkozó irányelvekről.

Post Affiliate Pro vendégblogolási irányelvek

The importance of organizing available resources and informing partners of any changes in product or service modifications is emphasized in affiliate program management. The use of reliable software and support is crucial for successful operations. "Silo content" is a method of organizing content by linking similar articles through defined keywords, optimizing search engines and facilitating access to information for website visitors. Users can create an account with Post Affiliate Pro and utilize related sources such as content farms, SEO, link building, and bookmarking.

Are you looking for a feature-rich affiliate solution? Post Affiliate Pro is affiliate software with more than 40 features available.

Post Affiliate Pro funkciók

Post Affiliate Pro is a customizable multi-lingual application for managing affiliate programs. It supports multiple themes, multiple currencies and offers various tracking methods for accurate affiliate tracking. It also has features for fraud protection and supports plugins. Sales contacts are available for consultation.

Ha egy hatékony CJ Affiliate alternatívát keres, fontolja meg a Post Affiliate Pro-t. Az előnyökről itt olvashat bővebben.

CJ Affiliate alternatívát keres?

A Post Affiliate Pro többszintű funkcionalitást biztosít az e-kereskedelmi vállalkozások számára, lehetővé téve a szélesebb közönség elérését és a leányvállalatokkal való együttműködést. Ez segíti a termékek népszerűsítését az online platformokon.

A Post Affiliate Pro egy nagyszerű alternatív affiliate szoftver a jelenlegi megoldása helyettesítésére. Próbálja ki 30 napos ingyenes próbaverziónkat, és tapasztalja meg az előnyeit.

iDevAffiliate alternatíván gondolkodik?

A Post Affiliate Pro kiváló ügyfélszolgálattal különbözik más társult vállalatkezelési megoldásoktól. Használata könnyű, a termék személyre szabható. Beépített promóciós anyagok és bannerek állnak rendelkezésre. A kuponkódok, e-mail marketing és automatizálás lehetőségei segítenek az értékesítésben.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása