Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

FirstPromoter Alternatíva

FirstPromoter alternatívára van szüksége?

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért a Post Affiliate Pro a nyilvánvaló Firstpromoter alternatíva vállalkozása számára.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat   
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Belefáradt a FirstPromoter használatába?

Tegye hatékonyabbá affiliate marketingjét a Post Affiliate Pro segítségével. Egy Fortune 500-as cég vagy egy kisvállalkozás többféleképpen is bevezetheti rugalmas, többrétegű platformunkat, hogy megfeleljen sajátos üzleti igényeinek.

A Post affiliate Pro egy olyan funkciókban gazdag megoldás, amely nagyszerű jelentéskészítő eszközökkel és számos integrációval rendelkezik, így ezzel a szoftvermegoldással könnyedén nyomon követheti üzletét. Az e-mail marketing sablonok, a leányvállalati akadémia és a tudásbázis használatával is fejlesztheti társult vállalkozás-kezelési készségeit. Vessen egy pillantást arra, hogy miért érdemes ezt a FirstPromoter alternatívát megfontolni affiliate marketing igényeihez.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy erőteljes FirstPromoter alternatíva

Intuitív kezelőfelület

A Post Affiliate Pro egy robusztus platform, amely segít felerősíteni társult kampányait. Ennek a FirstPromoter-alternatívának a használata szabadságot ad az e-kereskedelmi vállalkozásoknak, hogy maguk is megcsinálják. Valódi leányvállalatokkal közvetlenül a saját leányvállalati irányítópultjaikon. A Post affiliate Pro kiváló jelentési és nyomon követési képességeket biztosít. Ezekkel az adatokkal az online vállalkozások egy gombnyomással egyszerűen módosíthatják a konverziók vagy jutalékok fizetési rendszerét.

Ezek a kulcsfontosságú funkciók olyan eszközök, amelyek segítik a vállalkozásokat értékesítési céljaik elérésében. A szalaghirdetések bármilyen platformba beépíthetők a garantált vásárlói elkötelezettség érdekében. A pontosabb nyomon követés érdekében személyre szabhatja az egyes társult vállalkozások kuponkódjait. Ezenkívül az e-mail sablonok számos célra felhasználhatók, beleértve az új előfizetők fogadását, a leányvállalatok toborzását, az eladásra szánt ajándékkuponok biztosítását és a közelgő eseményekkel kapcsolatos tanácsadást. A bevételnövekedés elkerülhetetlen, ha mindezen eszközök a rendelkezésére állnak.

satisfied customer
services installation

Több integráció, több lehetőség

Egy online platform felépítése rengeteg munkát igényel. Ahhoz, hogy az affiliate marketing sikeres legyen, átfogó affiliate-menedzsment szoftverre van szüksége. Az integráció fontosságát nem lehet túlbecsülni. A Post Affiliate Pro több mint 200 szoftverintegrációt biztosít az e-kereskedelem sikeréhez. Az olyan beépülő modulokkal, mint az aMember, a céloktól függően automatizálhatja az előfizetéseket, a nyomon követéseket és a konverziókat. Automatizálhatja a leányvállalatok, ügyfelek vagy kereskedők e-mailjeit olyan bővítményekkel, mint a MemberMouse és az Open Source Excellence Membership.

Értesítésekhez, árkalkulációkhoz, lead kezeléshez és feltételes logikai mezőkhöz használjon marketing-bővítményeket, például a MailChimp, a Teachable és a Gravity Forms. Ha vállalkozása rendelésenként működik, fontolja meg olyan előrendelési beépülő modulok használatát, mint a Celery. És ügyeljen arra, hogy vállalkozása biztonságban legyen minden értékesítés végén fizetésfeldolgozó beépülő modulok, például a Woocommerce vagy a Paypal használatával. Ha ezt a FirstPromoter alternatívát választja, ezek a lehetőségek mind a rendelkezésére állnak.

Szerezzen több leadet

Ahogy minden marketing guru elmondja, az ügyfelek megtartása minden online vállalkozás számára fontos. Nem akar egyszeri vásárlókat. Olyan kapcsolatot akar, ami tartós. És egy e-kereskedelmi platform, amely arra ösztönzi a hűséges vásárlókat, hogy újra és újra megvásárolják az Ön termékeit. A Post Affiliate Pro pontos jelentésekkel, nyomon követéssel és fantasztikus funkciókkal segít ennek elérésében. Ez a FirstPromoter alternatíva olyan eszközöket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek minden kis- és nagyvállalatot a potenciális ügyfelek bevonása és generálása során.

Az Ön e-kereskedelmi vállalkozása több kattintást fog kapni csábító szalaghirdetésekkel, amelyek bármilyen platformba integrálhatók. A társult vállalkozások teljesítményének javítása érdekében a kuponkódok személyre szabhatók minden egyes társult vállalkozáshoz. Ezenkívül számos e-mail-sablon áll rendelkezésre, beleértve az e-mail-listákhoz, a leányvállalatokhoz, a hírlevelekhez, az ajándékkuponokhoz és az e-mail értesítésekhez tartozó sablonokat. A Post Affiliate Pro fejlesztőinek sikerült egyetlen szoftvercsomagba foglalniuk mindent, ami segíti a vállalkozások sikerét.

manage affiliates
target and cart

Közösségi promóció

Egyes affiliate marketing szoftverek nem érték utol a közösségi média marketingjét, annak ellenére, hogy sok vállalat számára nyilvánvaló szükségszerűségnek tartják. Azok, akik nem építik be a közösségi médiát marketingstratégiájukba, a szakadékba kerülnek. A leányvállalatok több közösségi hálózaton is megoszthatnak tartalmat ezzel a FirstPromoter alternatívával, mivel integrálja a közösségi médiát több platformmal.

Ezenkívül a közösségi média marketingje segíthet vállalkozásának több potenciális ügyfelet elérni. Lehet, hogy Ön nem jártas a marketingben, de a leányvállalatai videók, oktatóanyagok, ismertetők és hírlevelek segítségével segíthetik a konverziós arányokat, amelyek lekötik a nézőket vásárlói útjuk során. A demográfiai adatok vagy érdeklődési körök alapján meghatározott csoportok megcélzásával a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a célzott marketing előnyeinek kihasználását. Egyéni közönségek létrehozásával hirdetései olyan személyeket célozhatnak meg, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek. A bannerek leányvállalatainak küldése automatizálható. Még kuponkódok és átirányítási linkek is beállíthatók a ROI maximalizálása és az eladások növelése érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ingyenes 30 napos próbaverzió

Tesztelje partnerprogramját velünk. Ügyfélszolgálati csapatunk segít az indulásban.

Márka testreszabása

Szabja személyre a társult program oldalát, hogy illeszkedjen vállalkozásához.

Omnidevice vezérlés

Kezelje társult kampányait bárhol, gyakorlatilag bármilyen eszközről.

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a világ egyik legnépszerűbb affiliate marketing eszköze, több mint 30 000 felhasználóval. A könnyen használható irányítópult segítségével a vállalkozások tulajdonosai szükség szerint méretezhetik kampányaikat, hogy biztosítsák a társult értékesítéseket, a kattintásokat és a konverziókat.

Az olyan nyomkövetési lehetőségek mellett, mint a társult vállalkozások nyomon követése, a földrajzi helymeghatározás, az eszközkövetés és egyebek, promóciós anyagokat, vizuális erőforrásokat, kuponkódokat és testreszabható e-mail-sablonokat is biztosít. A Post Affiliate Pro emellett lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást használjanak.

A Post Affiliate Pro mobilbarát kialakítása lehetetlenné teszi, hogy lemaradjon egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével az indulás egyszerű. Ingyenesen tesztelje a Post Affiliate Pro-t, hogy megtudja, jobban működik-e, mint a FirstPromoter.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Könnyű az integráció a Post Affiliate Pro-val?

  Teljesen. Ügyfélszolgálati csapatunk segíthet abban, hogy a Post Affiliate Pro-t gyorsan és egyszerűen integrálja webhelyébe.

 • Mitől válik a Post Affiliate Pro jó FirstPromoter alternatívává?

  Míg a FirstPromoternek számos alternatívája van, kevesen képesek megfizethető áron kínálni többcsatornás társult vállalkozás-követési megoldást, rengeteg funkciót és integrációt. A Post Affiliate mindent megtesz, beleértve az e-mail kampányokat, a lead generálást, az automatizálást, a promóciós anyagokat és az ajánlási marketinget.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to FirstPromoter alternatíva
  Adatvédelmi szabályzatok, cookie-k és affiliate programok részletei a Post Affiliate Pro szolgáltatásban. Regisztráció után azonnali üzenetet kap a bejelentkezési adatokkal. Az affiliate menedzser személyes hívást kínál, hogy felfedezze a szolgáltatás előnyeit.

  Pavel Shopov

  Adatvédelmi szabályzatok, cookie-k és affiliate programok részletei a Post Affiliate Pro szolgáltatásban. Regisztráció után azonnali üzenetet kap a bejelentkezési adatokkal. Az affiliate menedzser személyes hívást kínál, hogy felfedezze a szolgáltatás előnyeit.

  David Li, a financial expert and co-founder of Post Affiliate Pro, offers a comprehensive list of affiliate contacts and services. They focus on customer needs and work across a wide geographical area. Contact them for updates or inquiries.

  David Li

  David Li, a financial expert and co-founder of Post Affiliate Pro, offers a comprehensive list of affiliate contacts and services. They focus on customer needs and work across a wide geographical area. Contact them for updates or inquiries.

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR, AquaCure Partnerprogram menedzsere és Post Affiliate Pro előnyei. Kapcsolatfelvételi űrlap elérhető.

  George Wiseman

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR, AquaCure Partnerprogram menedzsere és Post Affiliate Pro előnyei. Kapcsolatfelvételi űrlap elérhető.

  Nejc Babnik-Post Affiliate Pro szakértője különböző iparágakban, főként az affiliate tevékenységekre fókuszál. Az oldal bemutatja a Post Affiliate Pro funkcióit, integrációs módjait, mobilalkalmazásait és egyéb alternatíváit. Emellett elérhetők az értékesítési és támogatási kapcsolatok, valamint a telepítési folyamat és az üzletek számára nyújtott előnyök. Try it for free at postaffiliatepro.com. Choose a subdomain name for Post Affiliate Pro. Get started with a free account. 4.8/5 rating. Contact for affiliate program management. Geographic focus on MondCasino Partnerprogram. Post Affiliate Pro offers comprehensive affiliate contacts. Contact for updates. Affiliate manager profile and details on the MondCasino Partnerprogram. Start free trial now at postaffiliatepro.com. Choose a subdomain name for Post Affiliate Pro. Get started with a free account. 4.8/5 rating. Post Affiliate Pro offers a variety of features and integrations. Book a consultation and access support. Sales contacts and social media links available. Subscribe to newsletter. Accept cookies before contacting. Schedule a call to discover the benefits of Post Affiliate Pro for your business. Multiple time slots available. Contact via contact form, messenger, WhatsApp, or live chat. Accept cookies before contact. © 2004-2023 Quality Unit, LLC. All rights reserved. Service terms, security and privacy policy, GDPR compliance. Post Affiliate Pro account setup in progress. Dashboard in progress. Installation status 0%. Accept cookies before contacting. Installation status 0%. Website uses cookies. By continuing, you consent to cookie installation. More information. Decline. Schedule a call to discover the benefits of Post Affiliate Pro for your business. Multiple time slots available. Accept cookies before contact.

  Nejc Babnik

  Nejc Babnik-Post Affiliate Pro szakértője különböző iparágakban, főként az affiliate tevékenységekre fókuszál. Az oldal bemutatja a Post Affiliate Pro funkcióit, integrációs módjait, mobilalkalmazásait és egyéb alternatíváit. Emellett elérhetők az értékesítési és támogatási kapcsolatok, valamint a telepítési folyamat és az üzletek számára nyújtott előnyök. Try it for free at postaffiliatepro.com. Choose a subdomain name for Post Affiliate Pro. Get started with a free account. 4.8/5 rating. Contact for affiliate program management. Geographic focus on MondCasino Partnerprogram. Post Affiliate Pro offers comprehensive affiliate contacts. Contact for updates. Affiliate manager profile and details on the MondCasino Partnerprogram. Start free trial now at postaffiliatepro.com. Choose a subdomain name for Post Affiliate Pro. Get started with a free account. 4.8/5 rating. Post Affiliate Pro offers a variety of features and integrations. Book a consultation and access support. Sales contacts and social media links available. Subscribe to newsletter. Accept cookies before contacting. Schedule a call to discover the benefits of Post Affiliate Pro for your business. Multiple time slots available. Contact via contact form, messenger, WhatsApp, or live chat. Accept cookies before contact. © 2004-2023 Quality Unit, LLC. All rights reserved. Service terms, security and privacy policy, GDPR compliance. Post Affiliate Pro account setup in progress. Dashboard in progress. Installation status 0%. Accept cookies before contacting. Installation status 0%. Website uses cookies. By continuing, you consent to cookie installation. More information. Decline. Schedule a call to discover the benefits of Post Affiliate Pro for your business. Multiple time slots available. Accept cookies before contact.

  Az Adatvédelmi irányelvek és a Post Affiliate Pro szolgáltatás fontosságáról szóló szöveg. A szövegben említett szolgáltatásról és annak előnyeiről részletes információkat találhatunk.

  Lilija Stepanova

  Az Adatvédelmi irányelvek és a Post Affiliate Pro szolgáltatás fontosságáról szóló szöveg. A szövegben említett szolgáltatásról és annak előnyeiről részletes információkat találhatunk.

  A Post Affiliate Pro platform bemutatása, Mark Taber affiliate menedzserrel. Az oldal struktúrája, telepítési folyamata és elérhetőségek. Próbálja ki ingyenesen!

  Mark Taber

  A Post Affiliate Pro platform bemutatása, Mark Taber affiliate menedzserrel. Az oldal struktúrája, telepítési folyamata és elérhetőségek. Próbálja ki ingyenesen!

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial