Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

ClickInc Alternatíva

ClickInc alternatívára van szüksége?

Olvasson tovább, és megtudja, hogy a Post Affiliate Pro miért olyan ClickInc alternatíva, amely lehetővé teszi, hogy több nyereséget szerezzen vállalkozása számára.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van a ClickInc-ből?

Valószínűleg készen áll valami új kipróbálására, ha ebben a szakaszban van. Szerezze meg a legjobb affiliate marketing szoftver megoldást a Post Affiliate Pro segítségével. A gyakorlatiasság a legjobb módja a szoftver leírásának. A Post Affiliate Pro számos eszközt, speciális funkciót és integrációt tartalmaz, amelyek javítják a munkafolyamatot, segítik a leányvállalatokat, és növelik a befektetés megtérülését.

Nézze meg a Post Affiliate Pro részletes leírását alább, vagy iratkozzon fel egy ingyenes 30 napos próbaverzióra.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Hatékony ClickInc alternatíva, amely
nem hagyja cserben

services installation

Dolgozzon saját skáláján

A Post Affiliate Pro egy fantasztikus affiliate vállalkozáskezelési eszköz, amely mind a kis, mind a nagy e-kereskedelmi vállalkozások számára előnyös lehet. Mivel a felhasználóknak korlátlan számú leányvállalata lehet, bármikor új leányvállalatok vehetők fel a rendszerbe. A szoftver méretezhető vállalkozása igényeihez. Vállalkozása növekedésével a Post Affiliate Pro folyamatosan a céljaira összpontosít.

Az affiliate marketing struktúrán kívül a Post Affiliate Pro egyéb kiegészítő funkciókat is kínál. Használhatja ezt a ClickInc alternatívát a többszintű marketing beépítésére, ahol a leányvállalatok al-leányvállalatokat toborozhatnak a konverziós arány növelése érdekében, ezáltal növelve az eladásokat. A provokatív jutalékstruktúrák, például az ismétlődő jutalékok, az osztott jutalékok és a többszintű jutalékok egyszerű átalánydíjak helyett az online vállalkozások hatékonyabban és eredményesebben futtathatják a társult programokat.

Promóciós segítség

A Post Affiliate Pro különbözik a többi társult vállalatkezelési megoldástól, mert ügyfeleink szem előtt tartásával készült. Könnyen használható műszerfallal van felszerelve, amely teljesen személyre szabható. Beépített promóciós anyagok állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik az életét. Nem kell harmadik féltől származó megoldásokat keresni a szalaghirdetések létrehozásához.

A Post Affiliate Pro alkalmazásban bannereket hozhat létre a társult partnerek számára, hogy bármilyen társult platformot használhassanak. A kuponkódok a helyszínen létrehozhatók a társult linkek, a pixelkövetés, az eszközök közötti követés, a konverziókövetés vagy bármilyen marketingstratégia segítésére. A nyomon követési e-mailek automatizálhatók az érdeklődők generálásának elősegítése érdekében. Ezen túlmenően átirányítási linkek is létrehozhatók, hogy ügyfeleit olyan közelre irányítsák az értékesítéshez, amennyire csak szeretné. Ezzel a társult vállalatkezelési megoldással marketingcsatornájának minden aspektusát irányíthatja.

manage affiliates
target and cart

Integrációk

Az online platform megléte nem egyszerű. A sikerhez szükség van egy affiliate-menedzsment szoftverre is. Ezért az integráció létfontosságú az oldala számára. Számíthat a Post Affiliate Pro-ra, amely több mint 200 integrációval segíti Önt az e-kereskedelmi sikerekben.

Céljaitól függően az olyan beépülő modulok, mint a Breezingforms, segítenek az előfizetésekben, a nyomon követésében és a konverziók növelésében. Az e-mail bővítmények, például az Aweber és az Infusionsoft automatizálhatók a partnerek, ügyfelek vagy kereskedők számára. Használja marketing-bővítményeinket, mint például a MailChimp, a bLoyal, a Gravity űrlapok és egyebek a feladatok széles skálájához, mint például az értesítések átirányításához, az árképzéshez, a lead kezeléshez és a feltételes logikai mezőkhöz. Fontolja meg az előrendelési beépülő modulok, például a Celery használatát, ha rendelésenkénti vállalkozása van. Használjon fizetésfeldolgozó beépülő modulokat, például a Woocommerce-t vagy a Paypal-t, hogy garantálja, hogy vállalkozása biztonságban legyen minden értékesítés végén. Ezen lehetőségek mindegyike elérhető, ha ezt a ClickInc alternatívát választja.

Affiliate Akadémia

Az információ kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor szilárd ClickInc alternatívát keresünk. A Post Affiliate Pro ebben a tekintetben is teljesít. Ha szeretne többet megtudni az affiliate marketingről, vagy felfrissíteni készségeit, nézze meg ingyenes affiliate marketing akadémiánkat. Amellett, hogy alapvető áttekintést nyújt a társult programokról és a társult hálózatokról, az affiliate akadémia részletesebb tartalmat is tartalmaz arról, hogyan lehet pénzt keresni partnermarketingesként, valamint az adókat, amelyeket a vállalkozások tulajdonosainak és a társult vállalkozásoknak tudniuk kell kampányaik során.

Nézze meg videókat, webináriumokat és tudásbázisunkat, hogy többet megtudjon szoftverünkről és annak használatának egyszerűségéről. Ha továbbra is kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal. Ingyenesen kipróbálhatja a Post Affiliate Pro szolgáltatást 30 napig, és a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálatunktól betekintést kaphat. Kapcsolatba léphet velük élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

satisfied customer

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ár

Egy átalányár rengeteg alapvető funkcióért és beépülő modulért.

Rugalmas felhasználói felület

Kezelje kampányait gyakorlatilag bármilyen mobileszközről.

Ügyfélszolgálat

Csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek az integrációval vagy bármilyen más kérdéssel kapcsolatban.

ClickInc vs Post Affiliate Pro ránézésre

Post Affiliate Pro vs ClickInc comparison on Capterra review portal

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro a vezető affiliate marketing szoftver, több mint 30 000 felhasználóval szerte a világon. A társult vállalkozások értékesítését, kattintásait és konverzióit egy könnyen használható irányítópult biztosítja, amely lehetővé teszi a vállalkozások tulajdonosai számára, hogy kampányaikat úgy méretezzék, ahogyan jónak látják.

Ezenkívül a szoftver olyan nyomkövetési lehetőségeket kínál, mint a társult vállalkozások nyomon követése, a földrajzi követés, az eszközkövetés és még sok más, valamint promóciós anyagok, vizuális erőforrások, kuponkódok és testreszabható e-mail-sablonok. Ettől eltekintve, a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú kampányt és leányvállalatot indítsanak az eladások növelése érdekében.

A Post Affiliate Pro mobilbarát kialakítása kiküszöböli az eladás elmaradásának kockázatát. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével gyorsan elkezdheti a munkát. Értékelje ingyenesen a Post Affiliate Pro-t, hogy megtudja, jobb eredményeket kínál-e, mint a ClickInc.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
medal

Készen áll a kezdésre a Post Affiliate Pro-val?

Kezdje el a Post Affiliate Pro használatát 30 napos próbaidőszakunkkal

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
 • ✓ Bankkártya nem szükséges   
 • ✓ Bármikor lemondhatja

Frequently Asked Questions

 • Könnyű az integráció a Post Affiliate Pro-val?

  Igen, ügyfélszolgálati csapatunk segítségével gyorsan és egyszerűen integrálhatja a Post Affiliate Pro-t webhelyére. Ők segítenek Önnek a társult program futtatásának minden vonatkozásában.

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni a ClickInc helyett?

  A Post Affiliate Pro az egyik legnépszerűbb affiliate marketing szoftver, mivel fejlett leányvállalati nyomon követést, átfogó jelentéseket, promóciós eszközöket és csalásfelderítő eszközöket biztosít. Kövesse nyomon az összes fontos adatot, kezelje a kampányokat, mérje a webhelyek forgalmát, és kezelje a leányvállalatokat a marketingkampányok jobb hangolásához.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to ClickInc alternatíva
  Post Affiliate Pro offers a comprehensive list of affiliate contacts and a wide range of partner programs. They use various affiliate software for tracking, reporting, and automation. Contact them for more information.

  Közeli Partnerprogram

  Post Affiliate Pro offers a comprehensive list of affiliate contacts and a wide range of partner programs. They use various affiliate software for tracking, reporting, and automation. Contact them for more information.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról, adatvédelemről és cookie-kra vonatkozó szabályzatokról, valamint a Cheapflights Partnerprogramról és az affiliate menedzser életrajzáról szóló információkat tartalmazó szöveg. Az szolgáltatásokkal kapcsolatos elérhetőségeket is bemutatja.

  Cheapflights Partnerprogram elérhetőség

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról, adatvédelemről és cookie-kra vonatkozó szabályzatokról, valamint a Cheapflights Partnerprogramról és az affiliate menedzser életrajzáról szóló információkat tartalmazó szöveg. Az szolgáltatásokkal kapcsolatos elérhetőségeket is bemutatja.

  Adatvédelmi szabályzat és GDPR vonatkozó szabályzatok érvényesek. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése után azonnal üzenetet küldünk az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Fókusz a affiliate tevékenységeken és a földrajzi területeken. Ingyenes próbaverzió elérhető a Post Affiliate Pro számára.

  Lance Schuttler

  Adatvédelmi szabályzat és GDPR vonatkozó szabályzatok érvényesek. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése után azonnal üzenetet küldünk az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Fókusz a affiliate tevékenységeken és a földrajzi területeken. Ingyenes próbaverzió elérhető a Post Affiliate Pro számára.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról és annak előnyeiről szóló hosszú szövegben a vállalat által kínált szolgáltatások, az ügyfélszolgálat elérhetősége és az adatvédelmi irányelvek kerülnek részletezésre. Az üzenetekben szerepel az ingyenes fiók létrehozásának lehetősége, valamint a cég által kezelt affiliate programok.

  Barbara Dzida

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról és annak előnyeiről szóló hosszú szövegben a vállalat által kínált szolgáltatások, az ügyfélszolgálat elérhetősége és az adatvédelmi irányelvek kerülnek részletezésre. Az üzenetekben szerepel az ingyenes fiók létrehozásának lehetősége, valamint a cég által kezelt affiliate programok.

  Adatvédelmi szabályzatok, GDPR vonatkozó szabályzat, és a Post Affiliate Pro szolgáltatás felépítése. A szoftver segíti az affiliate vállalati műveletek nyomon követését és automatizálását.Általuk kezelt affiliate programok és a C3PA Partnerprogram menedzsere. Tatyana Pavlova vezet egy átfogó affiliate menedzsereket tartalmazó listát.

  Tatyana Pavlova

  Adatvédelmi szabályzatok, GDPR vonatkozó szabályzat, és a Post Affiliate Pro szolgáltatás felépítése. A szoftver segíti az affiliate vállalati műveletek nyomon követését és automatizálását.Általuk kezelt affiliate programok és a C3PA Partnerprogram menedzsere. Tatyana Pavlova vezet egy átfogó affiliate menedzsereket tartalmazó listát.

  Az Adatvédelmi irányelvek cookie-kra vonatkozó szabályzata GDPR védett. A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak a partnerprogramok menedzselésére. Az affiliate menedzser személyes segítséget nyújt a programokkal kapcsolatban. A szoftver átfogó lehetőségeket kínál az affiliate tevékenységek nyomon követésére és automatizálására. A vállalat képes személyes konzultációkat biztosítani a vállalkozások számára. A cég által kezelt affiliate programok és partnerek listája is elérhető. Az Adatvédelmi irányelvek elfogadását követően lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére vagy élő chat kezdeményezésére.

  Pradeep Jena

  Az Adatvédelmi irányelvek cookie-kra vonatkozó szabályzata GDPR védett. A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak a partnerprogramok menedzselésére. Az affiliate menedzser személyes segítséget nyújt a programokkal kapcsolatban. A szoftver átfogó lehetőségeket kínál az affiliate tevékenységek nyomon követésére és automatizálására. A vállalat képes személyes konzultációkat biztosítani a vállalkozások számára. A cég által kezelt affiliate programok és partnerek listája is elérhető. Az Adatvédelmi irányelvek elfogadását követően lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére vagy élő chat kezdeményezésére.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial