–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

CJ Affiliate Alternatíva


CJ Affiliate alternatívát keres?

Fedezze fel, miért a Post Affiliate Pro a legjobb
CJ Affiliate alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Belefáradt a CJ Affiliate-be?

Nem célunk, hogy leértékeljük a CJ Leányvállalatot, hivatalosan a Commission Junctiont. Sok elégedett ügyfél használja szoftverét. Ennek ellenére nagyon jó oka van annak, hogy alternatívát keres a CJ Affiliate helyett. Lehetséges, hogy a felhasználói felület nem felelt meg az elvárásainak? Talán nem minden úgy alakult, ahogy remélte. A Post Affiliate Pro egy olyan lehetőség, amelyet megfontolhat, ha valami mást keres.

Ennek a cikknek az a célja, hogy segítsen eldönteni, hogy megoldásunk megfelelő-e az Ön számára.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy CJ alternatíva, amely nem hagyja cserben

satisfied customer

Oktatás és támogatás

Az oktatás és a támogatás jelentős szerepet játszik a jó CJ Affiliate alternatíva kiválasztásában. A Post Affiliate Pro ingyenes affiliate marketing akadémiát kínál azok számára, akik többet szeretnének megtudni az affiliate marketingről. Rengeteg információt kínál, többek között a partnerprogramok és a társult hálózatok közötti különbségeket, valamint részletesebb szövegeket arról, hogyan lehet affiliate marketingesként pénzt keresni, hogyan hatnak az adók a különböző megyékben működő vállalkozásokra, és milyen red flag-ekre kell figyelniük a leányvállalatoknak a kampányok alatt.

Ha továbbra is szeretne többet megtudni szoftverünkről, nézzen meg videókat és webináriumokat, amelyek jó ötletet adnak a rendszer működéséről és az indítás egyszerűségéről. Ha csatlakozik a Post Affiliate Pro-hoz, kihasználhatja az ingyenes 14 napos próbaverziót és a napi 24 órában elérhető ügyfélszolgálati csapatunk által nyújtott bejárást is. Felveheti velük a kapcsolatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Többszintű marketing

A Post Affiliate Pro segítségével többszintű funkcionalitást kap, melyet semmilyen másik szoftver nem ad. Egy ilyen funkció lehetővé teszi az e-kereskedelmi vállalkozások számára, hogy szélesebb közönséget érjenek el. Sok más szoftvermegoldással ellentétben ez a CJ Affiliate alternatívája lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy saját leányvállalataikkal dolgozzanak együtt. Ezzel a többszintű marketingstratégiával 100 szintű affiliate marketing és további marketingpartnerségek hozhatók létre!

A leányvállalati fák segítségével a kereskedők személyre szabhatják a jutalék paramétereit a leányvállalatok teljesítménye alapján, így jobban ellenőrizhetik leányvállalataikat. Ez egy nagyon hasznos funkció az e-kereskedelmi vállalkozások számára, amelyek termékei számos különböző platformon, például a Facebookon és a Twitteren népszerűsíthetők. Számos nyomon követési és jelentési lehetőség áll rendelkezésre, valamint lehetőség nyílik a kattintások, leadek és konverziók megtekintésére.

manage affiliates
Tracking cookies in Post Affiliate Pro

Kiváló követés

Az affiliate menedzsment megoldások nyomkövetési képességei szoftverenként változnak, de a Post Affiliate Pro az ideális CJ Affiliate alternatíva. Partnerprogramja teljesítménye pontosan nyomon követhető nyomkövetési lehetőségeinkkel, ami magasabb befektetési megtérülést eredményez. Ha kevesebbet költ hirdetéseire, akkor többet kereshet.

Ezzel a CJ Affiliate alternatívával a cégtulajdonosok konkrét mutatókat elemezhetnek, hogy megtudják, hol a leghatékonyabbak hirdetéseik. Egy földrajzi nyomkövető eszköz például lehetővé teszi az elköteleződés hely szerinti azonosítását. Ezenkívül az eszközök közötti követés lehetővé teszi annak meghatározását, hogy az ügyfelek melyik eszközt használják a vásárlási útjuk során. A Post Affiliate Pro tartalmazza a konverziós pixelkövetést, a cookie-mentes követést, az affiliate linkkövetést és még sok mást.

Próbálja ki kockázatmentes, 14 napos próbaverziónkat, vagy kérjen bemutatót az ügyfélszolgálat egyik képviselőjétől, hogy megbizonyosodjon róla.

Egyéni jutaléklehetőségek

A jutalék lehetőségei elengedhetetlenek egy társult marketingprogram futtatásához. A Post Affiliate Pro különféle jutaléklehetőségek felkínálásával segít a társult program kezelésében és az affiliate eladások növelésében. Biztosítsa a lehető legnagyobb rugalmasságot az affiliate jutalékok mértékében. Válasszon olyan jutalék típusokat, mint a bevételi százalékos jutalékok, az átalánydíjas jutalékok, az ismétlődő jutalékok vagy a többszintű jutalékok.

Az összetettebb kampányokkal rendelkezők számára a Post Affiliate Pro használható olyan jutalékok beállítására, amelyek magukban foglalják a megosztott jutalékokat, amelyek kifizetik az eladáshoz hozzájáruló összes leányvállalatot, a túltelített kampányok díjazásának időcsökkenését, vagy a társult vállalkozásoknak fizetett platformok közötti jutalékokat amikor a vevők platformot váltanak. Ezeknek a jutalékdíj-lehetőségeknek köszönhetően a leányvállalatok a kifizetési lehetőségek szélesebb skálájával és nagyobb rugalmassággal rendelkeznek.

commissions post affiliate pro

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ügyfélszolgálat

A Post Affiliate Pro páratlan ügyfélszolgálattal rendelkezik. Hívás, e-mail vagy élő chat elérhető.

Jelentős ROI

Az alacsony havidíj és a rengeteg szolgáltatás garantálja a befektetés megtérülését.

14 napos ingyenes próbaverzió

Próbálja ki 14 napig. Ingyenes beállítás, és nincs külön díj az integrációval kapcsolatos segítségért.

Miért a Post Affiliate Pro?

Számos neves webhely ajánlja a Post Affiliate Pro-t, mint a legjobb affiliate hálózati szoftvermegoldást. Társvállalatok nyomon követése, jelentések generálása, kuponkövetés, marketing anyagok és látványelemek, affiliate vállalkozások linksablonjai és fantasztikus bővítmények egyaránt megtalálhatók a szoftverben. Ezenkívül a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú affiliate vállalkozás és kampány használatával növeljék bevételeiket. Minden terv csalásmegelőzési és csalásészlelési funkciókat tartalmaz, amelyek biztosítják a marketingtevékenységek védelmét.

A Post Affiliate Pro segítségével nem kell attól tartania, hogy lemarad egy akcióról, mert ez egy rugalmas megoldás, amely számos eszközön használható. Gyorsan kezdje meg ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot. Töltse ki a Post Affiliate Pro ingyenes próbaverzióját, és nézze meg, hogy jobb-e, mint a CJ Affiliate

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges

Frequently asked questions

Hogyan viszonyul a Post Affiliate Pro a CJ Affiliate-hez?

Az ingyenes beállítás, a korlátlan nyomon követés, a korlátlan leányvállalatok és az akár 100 affiliate szint mellett a Post Affiliate Pro sokkal olcsóbb is, mint a CJ Affiliate.

Miért váltson át CJ Affiliateról Post Affiliate Pro-ra?

A Post Affiliate Pro megbízható, könnyen használható, megfizethető, és több mint 200 olyan integrációt kínál, amelyek javítják a napi munkafolyamatot az eladások növelése érdekében.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

Kapcsolódó forrásokCJ Affiliate alternatíva

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása