Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

CJ Affiliate Alternatíva


CJ Affiliate alternatívát keres?

Fedezze fel, miért a Post Affiliate Pro a legjobb
CJ Affiliate alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Belefáradt a CJ Affiliate-be?

Nem célunk, hogy leértékeljük a CJ Leányvállalatot, hivatalosan a Commission Junctiont. Sok elégedett ügyfél használja szoftverét. Ennek ellenére nagyon jó oka van annak, hogy alternatívát keres a CJ Affiliate helyett. Lehetséges, hogy a felhasználói felület nem felelt meg az elvárásainak? Talán nem minden úgy alakult, ahogy remélte. A Post Affiliate Pro egy olyan lehetőség, amelyet megfontolhat, ha valami mást keres.

Ennek a cikknek az a célja, hogy segítsen eldönteni, hogy megoldásunk megfelelő-e az Ön számára.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy CJ alternatíva, amely nem hagyja cserben

satisfied customer

Oktatás és támogatás

Az oktatás és a támogatás jelentős szerepet játszik a jó CJ Affiliate alternatíva kiválasztásában. A Post Affiliate Pro ingyenes affiliate marketing akadémiát kínál azok számára, akik többet szeretnének megtudni az affiliate marketingről. Rengeteg információt kínál, többek között a partnerprogramok és a társult hálózatok közötti különbségeket, valamint részletesebb szövegeket arról, hogyan lehet affiliate marketingesként pénzt keresni, hogyan hatnak az adók a különböző megyékben működő vállalkozásokra, és milyen red flag-ekre kell figyelniük a leányvállalatoknak a kampányok alatt.

Ha továbbra is szeretne többet megtudni szoftverünkről, nézzen meg videókat és webináriumokat, amelyek jó ötletet adnak a rendszer működéséről és az indítás egyszerűségéről. Ha csatlakozik a Post Affiliate Pro-hoz, kihasználhatja az ingyenes 30 napos próbaverziót és a napi 24 órában elérhető ügyfélszolgálati csapatunk által nyújtott bejárást is. Felveheti velük a kapcsolatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Többszintű marketing

A Post Affiliate Pro segítségével többszintű funkcionalitást kap, melyet semmilyen másik szoftver nem ad. Egy ilyen funkció lehetővé teszi az e-kereskedelmi vállalkozások számára, hogy szélesebb közönséget érjenek el. Sok más szoftvermegoldással ellentétben ez a CJ Affiliate alternatívája lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy saját leányvállalataikkal dolgozzanak együtt. Ezzel a többszintű marketingstratégiával 100 szintű affiliate marketing és további marketingpartnerségek hozhatók létre!

A leányvállalati fák segítségével a kereskedők személyre szabhatják a jutalék paramétereit a leányvállalatok teljesítménye alapján, így jobban ellenőrizhetik leányvállalataikat. Ez egy nagyon hasznos funkció az e-kereskedelmi vállalkozások számára, amelyek termékei számos különböző platformon, például a Facebookon és a Twitteren népszerűsíthetők. Számos nyomon követési és jelentési lehetőség áll rendelkezésre, valamint lehetőség nyílik a kattintások, leadek és konverziók megtekintésére.

manage affiliates
Tracking cookies in Post Affiliate Pro

Kiváló követés

Az affiliate menedzsment megoldások nyomkövetési képességei szoftverenként változnak, de a Post Affiliate Pro az ideális CJ Affiliate alternatíva. Partnerprogramja teljesítménye pontosan nyomon követhető nyomkövetési lehetőségeinkkel, ami magasabb befektetési megtérülést eredményez. Ha kevesebbet költ hirdetéseire, akkor többet kereshet.

Ezzel a CJ Affiliate alternatívával a cégtulajdonosok konkrét mutatókat elemezhetnek, hogy megtudják, hol a leghatékonyabbak hirdetéseik. Egy földrajzi nyomkövető eszköz például lehetővé teszi az elköteleződés hely szerinti azonosítását. Ezenkívül az eszközök közötti követés lehetővé teszi annak meghatározását, hogy az ügyfelek melyik eszközt használják a vásárlási útjuk során. A Post Affiliate Pro tartalmazza a konverziós pixelkövetést, a cookie-mentes követést, az affiliate linkkövetést és még sok mást.

Próbálja ki kockázatmentes, 30 napos próbaverziónkat, vagy kérjen bemutatót az ügyfélszolgálat egyik képviselőjétől, hogy megbizonyosodjon róla.

Egyéni jutaléklehetőségek

A jutalék lehetőségei elengedhetetlenek egy társult marketingprogram futtatásához. A Post Affiliate Pro különféle jutaléklehetőségek felkínálásával segít a társult program kezelésében és az affiliate eladások növelésében. Biztosítsa a lehető legnagyobb rugalmasságot az affiliate jutalékok mértékében. Válasszon olyan jutalék típusokat, mint a bevételi százalékos jutalékok, az átalánydíjas jutalékok, az ismétlődő jutalékok vagy a többszintű jutalékok.

Az összetettebb kampányokkal rendelkezők számára a Post Affiliate Pro használható olyan jutalékok beállítására, amelyek magukban foglalják a megosztott jutalékokat, amelyek kifizetik az eladáshoz hozzájáruló összes leányvállalatot, a túltelített kampányok díjazásának időcsökkenését, vagy a társult vállalkozásoknak fizetett platformok közötti jutalékokat amikor a vevők platformot váltanak. Ezeknek a jutalékdíj-lehetőségeknek köszönhetően a leányvállalatok a kifizetési lehetőségek szélesebb skálájával és nagyobb rugalmassággal rendelkeznek.

commissions post affiliate pro

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ügyfélszolgálat

A Post Affiliate Pro páratlan ügyfélszolgálattal rendelkezik. Hívás, e-mail vagy élő chat elérhető.

Jelentős ROI

Az alacsony havidíj és a rengeteg szolgáltatás garantálja a befektetés megtérülését.

1 hónapos ingyenes próbaverzió

Próbálja ki 30 napig. Ingyenes beállítás, és nincs külön díj az integrációval kapcsolatos segítségért.

Miért a Post Affiliate Pro?

Számos neves webhely ajánlja a Post Affiliate Pro-t, mint a legjobb affiliate hálózati szoftvermegoldást. Társvállalatok nyomon követése, jelentések generálása, kuponkövetés, marketing anyagok és látványelemek, affiliate vállalkozások linksablonjai és fantasztikus bővítmények egyaránt megtalálhatók a szoftverben. Ezenkívül a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú affiliate vállalkozás és kampány használatával növeljék bevételeiket. Minden terv csalásmegelőzési és csalásészlelési funkciókat tartalmaz, amelyek biztosítják a marketingtevékenységek védelmét.

A Post Affiliate Pro segítségével nem kell attól tartania, hogy lemarad egy akcióról, mert ez egy rugalmas megoldás, amely számos eszközön használható. Gyorsan kezdje meg ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot. Töltse ki a Post Affiliate Pro ingyenes próbaverzióját, és nézze meg, hogy jobb-e, mint a CJ Affiliate

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Hogyan viszonyul a Post Affiliate Pro a CJ Affiliate-hez?

  Az ingyenes beállítás, a korlátlan nyomon követés, a korlátlan leányvállalatok és az akár 100 affiliate szint mellett a Post Affiliate Pro sokkal olcsóbb is, mint a CJ Affiliate.

 • Miért váltson át CJ Affiliateról Post Affiliate Pro-ra?

  A Post Affiliate Pro megbízható, könnyen használható, megfizethető, és több mint 200 olyan integrációt kínál, amelyek javítják a napi munkafolyamatot az eladások növelése érdekében.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to CJ Affiliate alternatíva
  A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetővé teszi az affiliate tevékenységek nyomon követését és automatizálását. A szolgáltatásra regisztrálóknak azonnal üzenetet küldnek, és személyes konzultáció is elérhető. A szoftver számos affiliate programot kezel, és nagyra értékelik a felhasználók.

  Shimul Hasan

  A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetővé teszi az affiliate tevékenységek nyomon követését és automatizálását. A szolgáltatásra regisztrálóknak azonnal üzenetet küldnek, és személyes konzultáció is elérhető. A szoftver számos affiliate programot kezel, és nagyra értékelik a felhasználók.

  Post Affiliate Pro offers a comprehensive list of affiliate contacts and affiliate manager profiles. They use various affiliate software for tracking, reporting, and automation. They provide support via email, phone, and contact forms. They also offer a free trial and accept GDPR regulations.

  Vyoni Reviolencya Octarivinski

  Post Affiliate Pro offers a comprehensive list of affiliate contacts and affiliate manager profiles. They use various affiliate software for tracking, reporting, and automation. They provide support via email, phone, and contact forms. They also offer a free trial and accept GDPR regulations.

  Az affiliate menedzser szakértő a különböző iparágakban, elsősorban az országra összpontosítva. A Post Affiliate Pro teljes körű listát kínál az affiliate kapcsolatokról, és ingyenes próbaverziót kínál. A szolgáltatás elérhető e-mailben, telefonon vagy kapcsolatfelvételi űrlapon. A Post Affiliate Pro felépítése jelenleg folyamatban van. A céggel kapcsolatfelvételi űrlapon vagy élő chaten lehet kommunikálni.

  Maria Vitagliano

  Az affiliate menedzser szakértő a különböző iparágakban, elsősorban az országra összpontosítva. A Post Affiliate Pro teljes körű listát kínál az affiliate kapcsolatokról, és ingyenes próbaverziót kínál. A szolgáltatás elérhető e-mailben, telefonon vagy kapcsolatfelvételi űrlapon. A Post Affiliate Pro felépítése jelenleg folyamatban van. A céggel kapcsolatfelvételi űrlapon vagy élő chaten lehet kommunikálni.

  Fedezze fel a Post Affiliate Pro előnyeit vállalkozása számára személyes hívás segítségével. Különböző időpontokban elérhetőek vagyunk a kapcsolatfelvételre. Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot.

  Chloe Ehrlich

  Fedezze fel a Post Affiliate Pro előnyeit vállalkozása számára személyes hívás segítségével. Különböző időpontokban elérhetőek vagyunk a kapcsolatfelvételre. Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot.

  Adatvédelmi szabályzatok és a Post Affiliate Pro szolgáltatás bemutatása. Regisztráció után azonnal üzenetet küldenek az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Az affiliate menedzser személyes hívást kínál vállalkozásoknak.

  Tatiana Sokolova

  Adatvédelmi szabályzatok és a Post Affiliate Pro szolgáltatás bemutatása. Regisztráció után azonnal üzenetet küldenek az e-mail címére a bejelentkezési adatokkal. Az affiliate menedzser személyes hívást kínál vállalkozásoknak.

  Oren Fadloun egy szolgáltatás, amely teljes körű hozzáférést biztosít az affiliate partnerek listájához. Különböző iparágakban specializálódott szakember kezeli az affiliate menedzsert, és számos affiliate szoftvert használnak az üzleti tevékenységekhez. A regisztrált felhasználók hozzáférhetnek a fiókjukhoz, és támogatást, tudásbázist, valamint tagterületet is biztosítanak.

  Oren Fadloun

  Oren Fadloun egy szolgáltatás, amely teljes körű hozzáférést biztosít az affiliate partnerek listájához. Különböző iparágakban specializálódott szakember kezeli az affiliate menedzsert, és számos affiliate szoftvert használnak az üzleti tevékenységekhez. A regisztrált felhasználók hozzáférhetnek a fiókjukhoz, és támogatást, tudásbázist, valamint tagterületet is biztosítanak.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial