Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

CAKE alternativa

CAKE alternatívát keres?

Esedékes a cége szoftverváltása?

 • ✓ Nincs beállítási díj   
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van a CAKE-ből?

A CAKE affiliate nyomkövető szoftver nagyszerű, de előfordulhat, hogy nem mindig felel meg az üzleti elvárásoknak vagy az Ön rése adott környezetének. Ha ez a helyzet, fontolja meg, hogy a Post Affiliate Pro-t tegye a következő partnermarketing szoftver megoldásává, és javítsa kampánya teljesítményét még ma.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Egy erős CAKE Affiliate alternatíva

Post Affiliate Pro integrations

Rengeteg integráció

Az Ön kényelme fontos számunkra. Ez az oka annak, hogy a Post Affiliate Pro több mint 200 integrációval van felszerelve, hogy segítse Önt e-kereskedelmi sikerében. Az e-mail marketing bővítmények azért vannak, hogy ne maradjon le semmiről. Céljaitól függően automatikus e-maileket lehet beállítani a társult vállalkozások, ügyfelek vagy kereskedők számára.

Használja marketing beépülő moduljainkat olyan feladatokhoz, mint például az értesítések továbbítása, az árkalkuláció, a leadkezelés és a feltételes logikai mezők. Biztonságos az előrendelhető bővítmények, például a Celery, ha rendelésenkénti vállalkozása van. És használja ki a fizetésfeldolgozó beépülő modulokat, hogy minden eladást úgy fejezzen be, hogy tudja, hogy vállalkozása biztonságos.

Promóciós anyagok és korlátlan konverzió/kattintás

Vannak olyan vállalkozások, amelyeknek nincs marketingcsapata a napi feladataik elvégzésére. E-kereskedelmi vállalkozása szárnyalhat a Post Affiliate Pro számos promóciós eszközével anélkül, hogy mélyebbre kellene ásnia a malacperselyt.

A Post Affiliate Pro-ra váltva a társult marketingszakemberek olyan funkciók előnyeit élvezhetik majd, mint például a partneroldalakon elhelyezhető szalaghirdetések és egyedi kuponkódok létrehozása, amelyeket a leányvállalatok felhasználhatnak az eladások növelésére.

Ezenkívül a felhasználók intelligens linkeket hozhatnak létre, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy nagy értékű termékekhez irányítsák a látogatókat, és növeljék a konverziós arányt. Lehetősége van arra is, hogy vállalkozása webhelyét a Post Affiliate Pro segítségével replikálja, amely ideális azoknak a leányvállalatoknak, akik az Ön webhelyével növelni szeretnék az eladásokat. Ez egy hatékony affiliate management megoldás.

Post Affiliate Pro promotional materials overview
Tracking cookies in Post Affiliate Pro

Nyomon követési beállítások

A nyomkövetési képességek a szoftvertől függően változnak, de a Post Affiliate Pro a megfelelő CAKE alternatíva, ha kiválóságot vár a társult vállalatkezelési megoldástól.

Egyedülálló nyomkövetési lehetőségeink segítségével pontos mérést kaphat társult programja teljesítményéről, és felhasználhatja ezeket a mutatókat a ROI maximalizálására. Ha pénzt takarít meg a hirdetéseken, akkor több pénzt is kereshet.

Ezzel a CAKE alternatívával a cégtulajdonosok konkrét mérőszámokra csiszolhatnak, hogy megtalálják, ahol hirdetéseik a leginkább elköteleződnek. A földrajzi nyomon követés például egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi az elköteleződés földrajzi hely szerinti azonosítását. Ezenkívül a vállalkozások az eszközkövetéssel nyomon követhetik, hogy ügyfeleik mely eszközöket használják a leggyakrabban. A Post Affiliate Pro tartalmazza a konverziós pixelkövetést, a cookie-követést, a közvetlen linkkövetést és még sok mást is. Próbálja ki kockázatmentes próbaverziónkat, vagy kérjen bemutatót az ügyfélszolgálat egyik képviselőjétől, hogy meggyőződhessen róla.

Jutalék lehetőségek

Nem futtathat affiliate marketing programot megfelelő jutaléklehetőségek nélkül. Emiatt a Post affiliate Pro a tökéletes CAKE alternatíva. Az intuitív nyomon követéssel együtt a szoftver lehetővé teszi a piacon elérhető legrugalmasabb jutalékopció konfigurálását.

A tömeges jutalékok automatizálása könnyedén. A többszintű jutalék sem jelent problémát. A többszintű leányvállalatok engedélyezése növeli az eladásokat és bővíti ügyfélkörét. A Post Affiliate Pro emellett rendelkezik egy Forced Matrix funkcióval, amely korlátozza az egyes társult vállalkozások által hivatkozott utalások számát, hogy segítsen a jutalékstruktúrában.

Továbbá, míg a szoftver képes kezelni a legalapvetőbb nyomon követést, mint például a kattintások, megtekintések, beszerzések vagy előfizetések, ez a testreszabható affiliate-jutalék-megoldás egyedi vezetői jutalékokat hozhat létre az e-mailek ellenőrzése után, jutalékot rendelhet az ügyfél útjának különböző leányvállalataihoz, és még sok más.

commissions post affiliate pro

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Ügyfélszolgálat

A támogató csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Ingyenes beállítás, és nincs külön díj az integrációval kapcsolatos segítségért.

Többszintű marketing

Bővítse ügyfélkörét, és tegye lehetővé leányvállalatainak, hogy saját leányvállalatokat toborozzanak a teljes ROI növelése érdekében.

Omnichannel menedzsment

Ne hagyjon ki egyetlen lehetőséget sem, hogy pénzt keressen. Irányítsa társult kampányait bármilyen eszközről.

CAKE Affiliate vs Post Affiliate Pro ránézésre

CAKE vs Post Affiliate Pro comparison on G2 review portal

Miért a Post Affiliate Pro?

Az első számú társhálózati szoftver megoldás a Post Affiliate Pro, több neves webhely szerint. A szoftverrel nyomon követheti a leányvállalatokat, jelentéseket készíthet, nyomon követheti a kuponkódokat, promóciós anyagokat és vizuális forrásokat hozhat létre, testreszabhatja e-mail-sablonjait, linksablonjait a társult vállalkozások számára, és fantasztikus bővítményeket választhat.

Ezenkívül a Post Affiliate Pro korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást tesz lehetővé a vállalkozások számára az eladások növelése érdekében. A csalásmegelőzési és csalásfelderítési funkciók minden terv lényeges részét képezik, így marketingtevékenysége mindig biztonságban lesz velünk.

Annak érdekében, hogy ne maradjon le egy akcióról sem, a Post Affiliate Pro egy rugalmas megoldás, amely szinte bármilyen eszközről elérhető. Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal és gyorsan elindítjuk. Próbálja ki ingyenesen, hogy a Post Affiliate Pro jobb-e, mint a CAKE.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Hogyan viszonyul a Post Affiliate Pro a CAKE-hez?

  A Post Affiliate Pro a következő extra funkciókat kínálja, melyeket a CAKE nem: Ingyenes beállítás, korlátlan követés, korlátlan leányvállalatok száma, akár 100 társult szint, és sokkal olcsóbb. Tekintse meg oldalunkat, ahol minden egyes csomagra vonatkozó árazási információkat megtalál, és megtudhatja, hogyan javíthatja marketingteljesítményét a Post Affiliate Pro segítségével.

 • Miért érdemes áttérni a CAKE-ről a Post Affiliate Pro-ra?

  A Post Affiliate Pro megbízható, könnyen használható, megfizethető, és több mint 200 integrációval rendelkezik, amelyek javítják a napi munkafolyamatot az eladások növelése érdekében. Ez az egyik legjobb, nagy teljesítményű marketingszoftver, amelyet az affiliate marketing iparágban használnak, sokféle funkcióval, amely bármilyen alkalomra és bármilyen felhasználótípusra alkalmas – még a leendő társult hálózat tulajdonosok számára is.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to CAKE alternatíva

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial