Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Awin Alternatíva

Awin alternatívára van szüksége?

Van egy egyszerű, problémamentes Awin alternatíva a Post Affiliate Pro-ban. Fedezze fel, hogyan segíthetnek szakértőink percek alatt beállítani affiliate programját.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az Awinból?

Fokozza fel affiliate marketingjét a Post Affiliate Pro segítségével, egy többrétegű platformmal, amelyet úgy terveztek, hogy pontosan megfeleljen a kisvállalkozások és a Fortune 500-as cégek igényeinek.

Ezzel a szoftvermegoldással a rugalmas funkcióival, nagyszerű jelentéskészítő eszközeivel és számos integrációjával a pályán tarthatja vállalkozását. E-mail marketing sablonok, társult akadémia vagy tudásbázis használatával is elsajátíthatja a társult vállalkozások kezelési készségeit. Nézze meg, miért érdemes a Post Affiliate Pro-t affiliate marketing megoldásként használni.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

A robusztus Awin alternatíva

satisfied customer

Az a fajta támogatás, amelyre szüksége van

Más leányvállalatkezelési megoldásokkal ellentétben a Post Affiliate Pro büszke arra, hogy képes kezelni és megválaszolni az összes ügyfélkérdést. Vállalkozástulajdonosként nem kell napokat vagy heteket töltenie azzal, hogy az ügyfélszolgálat válaszaira vár. Ez csak bevételkiesést és elszalasztott lehetőségeket eredményez. Ez az Awin-alternatíva mindenhol ott van ügyfelei számára.

Partnermarketing csapatunk tisztában van azzal, hogy az affiliate marketing időnként zavaró lehet, és kérdései lesznek. Az ügyfélszolgálati csapat a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek. Még ha nem is tud kódolni, ne aggódjon. Rövid időn belül elkezdheti az affiliate megoldást. Csapatunk mindig készséggel válaszol kérdéseire, függetlenül az Ön által választott tervtől. Kérésre integrációkat és beépülő modulokat is hozzáadunk webhelyéhez. Lépjen kapcsolatba velünk élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Promóciós funkciók

A Post Affiliate Pro egyedülálló abban a tekintetben, hogy az Ön igényeinek megfelelően készítették és válogatták össze. Az intuitív, testreszabható irányítópulttal felszerelve könnyedén kezelheti társult programjait. A felhasználók minden csatornának megfelelő bannereket hozhatnak létre. Partnermarketing kampányait megfelelően kezelik. A nyomkövetési funkciók széles skálája biztosítja az előnyt, beleértve a kattintásokat, megjelenítéseket, konverziós arányokat, előfizetéseket és e-mail címeket. Ön irányítja társult szoftverét.

A nyomkövetési funkciókon kívül sablonok állnak a felhasználók rendelkezésére, amelyek segítséget nyújtanak a potenciális ügyfelek generálásához, a változások vagy frissítések továbbításához a társult marketingszakemberekhez, vagy más e-mailes marketingfeladatokhoz. Kuponkódok és társult linkek is létrehozhatók az irányítópulton. Közvetlenül linkelje a hirdetéseket a legjobban teljesítő termékekhez vagy e-könyvekhez. Ez a szoftver nem csak affiliate jutalékok nyomon követésére szolgál. Ez az Awin-alternatíva segít a vásárlói út minden vonatkozásában.

Post Affiliate Pro promotional materials overview
Post Affiliate Pro integrations

Beépülő modulok és integrációk

A bővítmények használata jelentősen csökkenti a műszaki integrációra fordított időt. Ezzel az Awin alternatívával a vállalkozások több mint 200 integráció közül választhatnak, amelyeket beépíthetnek e-kereskedelmi platformjukba a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.

Széleskörű beépülő modul-támogatást kínálunk olyan népszerű tartalomkezelő rendszerekhez, mint a WordPress, Drupal, Joomla, Magento 2, PrestaShop, Zencart, Lime Lite stb. Integrációs API-nkkal könnyedén csatlakozhatunk tetszőleges számú harmadik féltől származó alkalmazáshoz. Tudja meg, hogyan működnek API-jaink tudásbázisunkból, vagy kérdezze meg ügyfélszolgálati csapatunkat.

Csalás elleni védelem

Bármely marketingstratégia ki van téve a csalásnak, és a Post Affiliate Pro ott van, hogy segítsen, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Ez az Awin alternatíva átfogó eszközökkel van felszerelve, hogy megakadályozza a partnerprogramjaiban elkövetett csalárd tevékenységeket, amelyek ellopják az Ön idejét és pénzét.

A Post Affiliate Pro segítségével megvédheti magát a csalás számos formája ellen. A VPN-észlelés és az IP-címek nyomon követése révén biztos lehet benne, hogy ez a szoftver észleli a kattintási csalásokat és az értékesítési csalásokat. Amellett, hogy megvédi Önt a bosszantó robotoktól, ez a szoftver figyelmezteti Önt az ajánlási csalásokra vagy a duplikált kuponokra is. Az affiliate linkek azt is szinte lehetetlenné teszik a társult vállalkozások csalói számára, hogy sütiket töltsenek be és pénzt lopjanak el más leányvállalatoktól.

Sale fraud protection setup and configuration in Post Affiliate Pro

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Omniservice támogatás

Kövesse nyomon az eladásokat, a konverziókat és a jutalékokat bárhol. Töltse le alkalmazásunkat.

Ingyenes próbaverzió

30 napos ingyenes próbaverzió minden érdeklődő számára. Próbálja ki.

Átláthatóság

Nincsenek rejtett díjak és kiváló az ügyfélszolgálat, hogy mindent elmagyarázzunk az út során.

Awin vs Post Affiliate Pro ránézésre

Awin vs Post Affiliate Pro comparison on Capterra review portal

Miért a Post Affiliate Pro?

Az affiliate marketing iparágban a vállalkozások olyan szoftvermegoldást szeretnének, amely egyszerűen kezelhető, nagyszerű funkciókkal rendelkezik, kiváló ügyfélszolgálattal és kedvező árú. A Post Affiliate Pro itt lép színpadra. Ez az oka annak, hogy kategóriája csúcsán álló szakértők értékelik, és világszerte több mint 30 000 felhasználója van.

A promóciós anyagokon, vizuális erőforrásokon, kuponkódokon, testreszabható e-mail sablonokon, társult linkeken és bővítmény-lehetőségeken kívül a szoftver partnerek követését, földrajzi nyomon követését és eszközkövetését is kínálja. Ezenkívül a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú kampánnyal és társult vállalkozással növeljék eladásaikat.

Sokoldalú és mobilbarát szoftverként soha többé nem fog lemaradni egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunk segít a gyors indulásban. Ingyenesen kipróbálhatja, hogy a Post Affiliate Pro jobban működik-e, mint az Awin.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata az Awinhoz képest?

  A Post Affiliate Pro további előnyei az Awin-nel szemben a csúcsminőségű ügyfélszolgálat, a hasznos e-mail sablonok, a társult akadémia, az automatizálási módszerek és a több mint 200 integráció.

 • Miért érdemes a Post Affiliate Pro-t használni az Awin helyett?

  Az Awin helyett a Post Affiliate pro-t kell használnia a leányvállalatok nyomon követéséhez, átfogó jelentések megtekintéséhez, promóciós eszközök használatához és a csalások felderítéséhez. Ezenkívül annak érdekében, hogy kampányait jobban személyre szabhassa a leányvállalatokhoz és ügyfelekhez, nyomon követheti a kampány teljesítményét, mérheti a webhelyek forgalmát, és nyomon követheti az összes fontos adatot.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to Awin alternatíva
  Quality Unit, LLC kínálja a Post Affiliate Pro szolgáltatást, amely segít az affiliate menedzsment területén. Az affiliate programok napi nyomon követhetők és automatizálhatók. Az ügyfelek széles körű támogatást és tanácsadást kapnak.

  Michelle Chen

  Quality Unit, LLC kínálja a Post Affiliate Pro szolgáltatást, amely segít az affiliate menedzsment területén. Az affiliate programok napi nyomon követhetők és automatizálhatók. Az ügyfelek széles körű támogatást és tanácsadást kapnak.

  Az Emma Roddy cég széles körű affiliate kapcsolatokat kínál földrajzi fókusszal, különböző funkciókat, integrációs módszereket, mobilalkalmazásokat és alternatív lehetőségeket. Partnerprogramot, értékesítési kapcsolatokat és ügyfél véleményeket is biztosítanak. Az Xero Partnerprogram menedzsere a földrajzi fókuszra összpontosítja affiliate tevékenységeit.

  Emma Roddy

  Az Emma Roddy cég széles körű affiliate kapcsolatokat kínál földrajzi fókusszal, különböző funkciókat, integrációs módszereket, mobilalkalmazásokat és alternatív lehetőségeket. Partnerprogramot, értékesítési kapcsolatokat és ügyfél véleményeket is biztosítanak. Az Xero Partnerprogram menedzsere a földrajzi fókuszra összpontosítja affiliate tevékenységeit.

  David Kimball az affiliate marketing szakértője, aki a Post Affiliate Pro platformon keresztül nyújt segítséget a affiliate tevékenységekhez. Az oldal bemutatja a cég szolgáltatásait és elérhetőségeit. Az affiliate menedzser életrajza a Prosper Partnerprogram menedzserét mutatja be, aki különféle iparágakban jártas, és szoftvereket használ az affiliate vállalati műveletek nyomon követésére. Az oldal támogatást, tudástárat, és partnerprogramot is kínál.

  David Kimball

  David Kimball az affiliate marketing szakértője, aki a Post Affiliate Pro platformon keresztül nyújt segítséget a affiliate tevékenységekhez. Az oldal bemutatja a cég szolgáltatásait és elérhetőségeit. Az affiliate menedzser életrajza a Prosper Partnerprogram menedzserét mutatja be, aki különféle iparágakban jártas, és szoftvereket használ az affiliate vállalati műveletek nyomon követésére. Az oldal támogatást, tudástárat, és partnerprogramot is kínál.

  Post Affiliate Pro kiterjedt listát kínál az affiliate partnerekről. A Gasmobi Partnerprogram menedzsere számos iparágban tapasztalt. Az affiliate tevékenységeket szoftverekkel nyomon követik és automatizálják. Kapcsolatfelvétel több csatornán keresztül lehetséges.

  Maria Baranyk

  Post Affiliate Pro kiterjedt listát kínál az affiliate partnerekről. A Gasmobi Partnerprogram menedzsere számos iparágban tapasztalt. Az affiliate tevékenységeket szoftverekkel nyomon követik és automatizálják. Kapcsolatfelvétel több csatornán keresztül lehetséges.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetőségeket kínál az affiliate tevékenységhez. A szoftvert használó menedzser napi nyomon követi és automatizálja a vállalati műveleteket. A szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel többféle módon lehetséges. A szolgáltatás jól értékelhető azok számára, akik affiliate tevékenységet folytatnak.

  Akseli Lehtonen

  A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetőségeket kínál az affiliate tevékenységhez. A szoftvert használó menedzser napi nyomon követi és automatizálja a vállalati műveleteket. A szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel többféle módon lehetséges. A szolgáltatás jól értékelhető azok számára, akik affiliate tevékenységet folytatnak.

  Adatvédelmi irányelvek és cookie-kra vonatkozó szabályzat, valamint a Post Affiliate Pro szolgáltatás felépítése és földrajzi fókuszai. Kapcsolatfelvételi lehetőségek és támogatás is elérhető.

  Dave Wright

  Adatvédelmi irányelvek és cookie-kra vonatkozó szabályzat, valamint a Post Affiliate Pro szolgáltatás felépítése és földrajzi fókuszai. Kapcsolatfelvételi lehetőségek és támogatás is elérhető.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial