Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AllAffiliatePro Alternatíva

All Affiliate Pro alternatívára van szüksége?

Tudja meg, miért a Post Affiliate Pro a legjobb AllAffiliatePro alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az AllAffiliatePro-ból?

Biztosan készen áll valami új tesztelésére, ha ebben a szakaszban van. Váltson a Post Affiliate Pro-ra, ha világszínvonalú társult marketingszoftvert szeretne. A Post Affiliate Pro segítségével munkafolyamata javulni fog, leányvállalatai jobb kiszolgálásban részesülnek, és megtérülése nő.

Olvasson tovább, hogy többet megtudjon a Post Affiliate Pro szolgáltatásról, vagy próbálja ki még ma ingyenes 30 napos próbaidőszakunkkal.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Robusztus AllAffiliatePro alternatíva

Tökéletes jelentések

Ahhoz, hogy meghatározza kampánya számára a legjobb társult marketingstratégiát, természetesen a jelentéseit kell használnia, amikor átfogó affiliate marketing megoldást keres. Így kereshet pénzt. A Post Affiliate Pro lehetővé teszi, hogy a korábbiakon túl bővítse képességeit. A lehetőségek gyakorlatilag végtelenek.

Az AllAffiliatePro alternatívája számos olyan funkciót biztosít a felhasználóknak, amelyek segítségével jobban megérthetik társult kampányaikat. Társvállalati megoldásunk eszközök közötti nyomon követést kínál, amely lehetővé teszi annak felmérését, hogy mely eszközök kapják a legnagyobb forgalmat. Az eszközök pontos meghatározásán túl a geotracking azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy lássák, hol kapcsolódnak le a legérdekesebbek a leányvállalataik. Ez egy nagyszerű eszköz a megtérülés miatt aggódó kisvállalkozások számára, mert nem kell olyan tömeges reklámozásba fektetni, amely esetleg nem hatékony.

Próbálja ki saját megoldásunkat, hogy megtapasztalja ezt a robusztus affiliate marketing megoldást. Egy 30 napos ingyenes próbaverzióval beállítjuk Önnek, hogy kiderüljön, megfelelő-e az Ön számára.

target and cart
manage affiliates

Többszintű értékesítés

Gondolkozott már azon, hogy társult programjait más leányvállalatokra is kiterjeszti? Ez lehetséges a Post Affiliate Pro segítségével. Az AllAffiliatePro alternatívája növeli a bevételszerzési potenciált azáltal, hogy lehetővé teszi a társult partnereknek, hogy saját leányvállalataikat toborozzák. Kövesse nyomon a társult vállalkozások eladásait és a társult jutalékokat az irányítópulton keresztül. Kínáljon többszintű jutalékot, hogy a legjobb leányvállalatai megkapják az eladások egy részét. Szoftverünk lehetővé teszi, hogy szalaghirdetéseket készítsen minden leányvállalata számára. Sőt, a forced mátrix funkciónk növeli az új és tapasztalt leányvállalatok motivációját.

A Post Affiliate Pro használatakor minden egyes leányvállalatnál 100 társulási szint áll rendelkezésre. Képzelje el, hogy termékeit egyszerre több ezer leányvállalat reklámozhatja. Ha egyszerre ilyen nagyságrendű leányvállalatokat ér el, akkor rengeteg bevételre tehet szert! .

Nincs extra díj a szolgáltatásért

Nem számít a vállalat mérete, olyan leányvállalatokat kezelő szoftvert keres, amely az Ön javára működik, nem ellene. Néhány társszoftver-megoldás homályos azzal kapcsolatban, amit kínálnak, és gyakran meglepnek, miután már elkötelezte magát. Ez nem így van a Post affiliate Pro-val. A legalapvetőbb tervünk használatakor már szinte mindennel fel van szerelve, ami a sikeres affiliate kampányokhoz szükséges.

Használjon kiváló nyomkövetési funkciókat, több jutalékcsomagot és promóciós anyagokat. A kuponkódokat és a közvetlen linkeket személyre szabhatja az irányítópulton azokhoz a kampányokhoz, amelyeket szemmel szeretne tartani. Ne aggódjon, ha nem tudja, hogyan kell ezt beállítani. Tudásbázisunk és Partnerakadémiánk felfedezésével saját maga is megtudhatja, hogyan. Vagy ha a személyes hívást részesíti előnyben, közvetlenül is kapcsolatba léphet velünk. Ügyfélszolgálati csapatunk készen áll kérdéseire. Lépjen kapcsolatba velük élő chaten, telefonon vagy e-mailben.

satisfied customer
services installation

Automatizálás az elfoglalt emberek számára

A cégtulajdonosoknak sok minden van a tányérjukon. Az automatizált folyamatok megkönnyítik a munkáját, és felszabadítják az idejét más tevékenységekre. A Post Affiliate Pro gyakorlatilag bármit automatizálhat a szoftverében, így ez egy nagyszerű AllAffiliatePro alternatíva. Amellett, hogy időt és pénzt takarít meg, ezek az automatizálások elégedettebbé teszik ügyfeleit is.

Az automatizálási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, beleértve a jutalékokat, az automatikus válaszokat, a hírleveleket és a rendszerfrissítéseket. Ezekkel az automatizálásokkal akár e-maileket is küldhet ügyfeleinek. Weboldalunkon ingyenes sablonokat kínálunk. Lehetőség van a kampányjelentések és a nyomon követés automatizálására is azok számára, akik pontosan tudják, milyen KPI-ket akarnak követni. Vannak olyan feladatok, amelyeket automatizálni szeretne? Nyugodtan küldje el ötletét ügyfélszolgálati csapatunknak. Csapatunk mindent megtesz ennek megvalósítása érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Átláthatóság

Nincsenek szerződések és nincsenek külön díjak ebből az affiliate vállalkozáskezelési megoldásból.

Tudásbázis

Tanuljon menet közben. Gyorsan választ kap a kérdésekre.

Ingyenes integráció

Több mint 200 integrációs lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Miért a Post Affiliate Pro?

A szakemberek évek óta a Post Affiliate Pro-t a legjobb partnermenedzsment szoftver megoldásnak tartják. Korlátlan számú kampányával és affiliate marketingesekkel azon kevés megoldások egyike, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy elérjék értékesítési céljaikat. Ezenkívül nyomon követési lehetőségeket biztosít a társult vállalkozások, a konverziós arányok, a műveletek, az előfizetések, a földrajzi elhelyezkedés és az eszközök számára.

A szoftver azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentéseket készítsenek, kuponkódokat, promóciós anyagokat, társult linkeket, e-mail-sablonokat testreszabjanak és bővítményeket keressenek. Ennek a megoldásnak az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy mindent ügyfélszolgálati csapatunk állít be Önnek. A Post Affiliate Pro segítségével nem veszíthet.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Frequently Asked Questions

 • Mitől válik a Post Affiliate Pro jó AllAffiliatePro alternatívává?

  Az AllAffiliatePro alternatívák listája hosszú, de csak néhány kínál átfogó partnerkövetési megoldást, rengeteg funkciót és integrációt elfogadható áron. E-mail kampányok, promóciós anyagok, lead generálás, automatizálás és többszintű marketing egyaránt kezelhető a Post Affiliate Pro segítségével.

 • Tudnia kell kódolni a Post Affiliate Pro segítségével?

  Nem, nincs szükség kódolásra. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével a Post Affiliate Pro könnyen integrálható webhelyébe. Ők segítenek Önnek a társult program futtatásának minden vonatkozásában.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to AllAffiliatePro alternatíva
  Aji Dwi Wicaksono is an affiliate manager specializing in various industries and focuses affiliate activities on a specific country. He uses different affiliate software for daily tracking, reporting, and automation. The text provides information about Post Affiliate Pro, its functions, registration, and the use of website cookies. Contact options are also mentioned.

  Aji Dwi Wicaksono

  Aji Dwi Wicaksono is an affiliate manager specializing in various industries and focuses affiliate activities on a specific country. He uses different affiliate software for daily tracking, reporting, and automation. The text provides information about Post Affiliate Pro, its functions, registration, and the use of website cookies. Contact options are also mentioned.

  Post Affiliate Pro offers a comprehensive list of affiliate contacts and a wide range of partner programs. They use various affiliate software for tracking, reporting, and automation. Contact them for more information.

  Közeli Partnerprogram

  Post Affiliate Pro offers a comprehensive list of affiliate contacts and a wide range of partner programs. They use various affiliate software for tracking, reporting, and automation. Contact them for more information.

  Próbálja ki ingyenes Kikötés nélkül a Post Affiliate Pro-t. Regisztráljon, válasszon nevet, és kezdje el fiókját. Különféle affiliate szoftvereket használnak a vállalati műveletek nyomon követésére. Általuk kezelt affiliate programok a Földrajzi fókuszban.

  Nguyen Huynh

  Próbálja ki ingyenes Kikötés nélkül a Post Affiliate Pro-t. Regisztráljon, válasszon nevet, és kezdje el fiókját. Különféle affiliate szoftvereket használnak a vállalati műveletek nyomon követésére. Általuk kezelt affiliate programok a Földrajzi fókuszban.

  Az Adatvédelmi irányelvek cookie-kra vonatkozó szabályzata GDPR védett. A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak a partnerprogramok menedzselésére. Az affiliate menedzser személyes segítséget nyújt a programokkal kapcsolatban. A szoftver átfogó lehetőségeket kínál az affiliate tevékenységek nyomon követésére és automatizálására. A vállalat képes személyes konzultációkat biztosítani a vállalkozások számára. A cég által kezelt affiliate programok és partnerek listája is elérhető. Az Adatvédelmi irányelvek elfogadását követően lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére vagy élő chat kezdeményezésére.

  Pradeep Jena

  Az Adatvédelmi irányelvek cookie-kra vonatkozó szabályzata GDPR védett. A Post Affiliate Pro szolgáltatás lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak a partnerprogramok menedzselésére. Az affiliate menedzser személyes segítséget nyújt a programokkal kapcsolatban. A szoftver átfogó lehetőségeket kínál az affiliate tevékenységek nyomon követésére és automatizálására. A vállalat képes személyes konzultációkat biztosítani a vállalkozások számára. A cég által kezelt affiliate programok és partnerek listája is elérhető. Az Adatvédelmi irányelvek elfogadását követően lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére vagy élő chat kezdeményezésére.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról, adatvédelemről és cookie-kra vonatkozó szabályzatokról, valamint a Cheapflights Partnerprogramról és az affiliate menedzser életrajzáról szóló információkat tartalmazó szöveg. Az szolgáltatásokkal kapcsolatos elérhetőségeket is bemutatja.

  Cheapflights Partnerprogram elérhetőség

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról, adatvédelemről és cookie-kra vonatkozó szabályzatokról, valamint a Cheapflights Partnerprogramról és az affiliate menedzser életrajzáról szóló információkat tartalmazó szöveg. Az szolgáltatásokkal kapcsolatos elérhetőségeket is bemutatja.

  A Post Affiliate Pro szoftver számos funkciót kínál, mint az affiliate menedzsment, ügyfélszolgálat és cookie-k használata. Tara McCommons ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatáshoz, és személyes hívást is lehet foglalni.

  Tara McCommons

  A Post Affiliate Pro szoftver számos funkciót kínál, mint az affiliate menedzsment, ügyfélszolgálat és cookie-k használata. Tara McCommons ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatáshoz, és személyes hívást is lehet foglalni.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial