–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AllAffiliatePro Alternatíva

All Affiliate Pro alternatívára van szüksége?

Tudja meg, miért a Post Affiliate Pro a legjobb AllAffiliatePro alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az AllAffiliatePro-ból?

Biztosan készen áll valami új tesztelésére, ha ebben a szakaszban van. Váltson a Post Affiliate Pro-ra, ha világszínvonalú társult marketingszoftvert szeretne. A Post Affiliate Pro segítségével munkafolyamata javulni fog, leányvállalatai jobb kiszolgálásban részesülnek, és megtérülése nő.

Olvasson tovább, hogy többet megtudjon a Post Affiliate Pro szolgáltatásról, vagy próbálja ki még ma ingyenes 30 napos próbaidőszakunkkal.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Robusztus AllAffiliatePro alternatíva

Tökéletes jelentések

Ahhoz, hogy meghatározza kampánya számára a legjobb társult marketingstratégiát, természetesen a jelentéseit kell használnia, amikor átfogó affiliate marketing megoldást keres. Így kereshet pénzt. A Post Affiliate Pro lehetővé teszi, hogy a korábbiakon túl bővítse képességeit. A lehetőségek gyakorlatilag végtelenek.

Az AllAffiliatePro alternatívája számos olyan funkciót biztosít a felhasználóknak, amelyek segítségével jobban megérthetik társult kampányaikat. Társvállalati megoldásunk eszközök közötti nyomon követést kínál, amely lehetővé teszi annak felmérését, hogy mely eszközök kapják a legnagyobb forgalmat. Az eszközök pontos meghatározásán túl a geotracking azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy lássák, hol kapcsolódnak le a legérdekesebbek a leányvállalataik. Ez egy nagyszerű eszköz a megtérülés miatt aggódó kisvállalkozások számára, mert nem kell olyan tömeges reklámozásba fektetni, amely esetleg nem hatékony.

Próbálja ki saját megoldásunkat, hogy megtapasztalja ezt a robusztus affiliate marketing megoldást. Egy 30 napos ingyenes próbaverzióval beállítjuk Önnek, hogy kiderüljön, megfelelő-e az Ön számára.

target and cart
manage affiliates

Többszintű értékesítés

Gondolkozott már azon, hogy társult programjait más leányvállalatokra is kiterjeszti? Ez lehetséges a Post Affiliate Pro segítségével. Az AllAffiliatePro alternatívája növeli a bevételszerzési potenciált azáltal, hogy lehetővé teszi a társult partnereknek, hogy saját leányvállalataikat toborozzák. Kövesse nyomon a társult vállalkozások eladásait és a társult jutalékokat az irányítópulton keresztül. Kínáljon többszintű jutalékot, hogy a legjobb leányvállalatai megkapják az eladások egy részét. Szoftverünk lehetővé teszi, hogy szalaghirdetéseket készítsen minden leányvállalata számára. Sőt, a forced mátrix funkciónk növeli az új és tapasztalt leányvállalatok motivációját.

A Post Affiliate Pro használatakor minden egyes leányvállalatnál 100 társulási szint áll rendelkezésre. Képzelje el, hogy termékeit egyszerre több ezer leányvállalat reklámozhatja. Ha egyszerre ilyen nagyságrendű leányvállalatokat ér el, akkor rengeteg bevételre tehet szert! .

Nincs extra díj a szolgáltatásért

Nem számít a vállalat mérete, olyan leányvállalatokat kezelő szoftvert keres, amely az Ön javára működik, nem ellene. Néhány társszoftver-megoldás homályos azzal kapcsolatban, amit kínálnak, és gyakran meglepnek, miután már elkötelezte magát. Ez nem így van a Post affiliate Pro-val. A legalapvetőbb tervünk használatakor már szinte mindennel fel van szerelve, ami a sikeres affiliate kampányokhoz szükséges.

Használjon kiváló nyomkövetési funkciókat, több jutalékcsomagot és promóciós anyagokat. A kuponkódokat és a közvetlen linkeket személyre szabhatja az irányítópulton azokhoz a kampányokhoz, amelyeket szemmel szeretne tartani. Ne aggódjon, ha nem tudja, hogyan kell ezt beállítani. Tudásbázisunk és Partnerakadémiánk felfedezésével saját maga is megtudhatja, hogyan. Vagy ha a személyes hívást részesíti előnyben, közvetlenül is kapcsolatba léphet velünk. Ügyfélszolgálati csapatunk készen áll kérdéseire. Lépjen kapcsolatba velük élő chaten, telefonon vagy e-mailben.

satisfied customer
services installation

Automatizálás az elfoglalt emberek számára

A cégtulajdonosoknak sok minden van a tányérjukon. Az automatizált folyamatok megkönnyítik a munkáját, és felszabadítják az idejét más tevékenységekre. A Post Affiliate Pro gyakorlatilag bármit automatizálhat a szoftverében, így ez egy nagyszerű AllAffiliatePro alternatíva. Amellett, hogy időt és pénzt takarít meg, ezek az automatizálások elégedettebbé teszik ügyfeleit is.

Az automatizálási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, beleértve a jutalékokat, az automatikus válaszokat, a hírleveleket és a rendszerfrissítéseket. Ezekkel az automatizálásokkal akár e-maileket is küldhet ügyfeleinek. Weboldalunkon ingyenes sablonokat kínálunk. Lehetőség van a kampányjelentések és a nyomon követés automatizálására is azok számára, akik pontosan tudják, milyen KPI-ket akarnak követni. Vannak olyan feladatok, amelyeket automatizálni szeretne? Nyugodtan küldje el ötletét ügyfélszolgálati csapatunknak. Csapatunk mindent megtesz ennek megvalósítása érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Átláthatóság

Nincsenek szerződések és nincsenek külön díjak ebből az affiliate vállalkozáskezelési megoldásból.

Tudásbázis

Tanuljon menet közben. Gyorsan választ kap a kérdésekre.

Ingyenes integráció

Több mint 200 integrációs lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Miért a Post Affiliate Pro?

A szakemberek évek óta a Post Affiliate Pro-t a legjobb partnermenedzsment szoftver megoldásnak tartják. Korlátlan számú kampányával és affiliate marketingesekkel azon kevés megoldások egyike, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy elérjék értékesítési céljaikat. Ezenkívül nyomon követési lehetőségeket biztosít a társult vállalkozások, a konverziós arányok, a műveletek, az előfizetések, a földrajzi elhelyezkedés és az eszközök számára.

A szoftver azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentéseket készítsenek, kuponkódokat, promóciós anyagokat, társult linkeket, e-mail-sablonokat testreszabjanak és bővítményeket keressenek. Ennek a megoldásnak az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy mindent ügyfélszolgálati csapatunk állít be Önnek. A Post Affiliate Pro segítségével nem veszíthet.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp

Frequently asked questions

 • Mitől válik a Post Affiliate Pro jó AllAffiliatePro alternatívává?

  Az AllAffiliatePro alternatívák listája hosszú, de csak néhány kínál átfogó partnerkövetési megoldást, rengeteg funkciót és integrációt elfogadható áron. E-mail kampányok, promóciós anyagok, lead generálás, automatizálás és többszintű marketing egyaránt kezelhető a Post Affiliate Pro segítségével.

 • Tudnia kell kódolni a Post Affiliate Pro segítségével?

  Nem, nincs szükség kódolásra. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével a Post Affiliate Pro könnyen integrálható webhelyébe. Ők segítenek Önnek a társult program futtatásának minden vonatkozásában.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

Related Articles to AllAffiliatePro alternatíva
A Post Affiliate Pro egy nagyszerű AffTrack-alternatíva, több mint 15 éve a piacon, és rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik projektje számára.

Alternatívát keres az AffTrack helyett?

The given text is about Post Affiliate Pro, an affiliate marketing software. It covers different aspects of the product, including pricing, features, integrations, and alternatives. The text also provides information on the company, such as awards, customer reviews, partner programs, and reseller lists. It mentions a knowledge base, member area, and changelog for support. The text ends with a message about the installation status of Post Affiliate Pro and a note about the website using cookies.

Tegye biztonságosabbá fiókját a kétlépcsős azonosítással, és akadályozza meg, hogy bárki hozzáférjen bizalmas adataihoz.

Kétlépcsős azonosítás

A Post Affiliate Pro az affiliate marketingben való adószabályozás és link nyomkövetés fontosságát hangsúlyozza. Ajánlja a Post Affiliate Pro-t, valamint a személyre szabott bannerek és a reklámozási csatornák nyomon követésének jelentőségét. A cikk kiemeli a kedvezményes kuponok hatékonyságát és a kereskedő és az affiliate vállalkozás közötti szerződés fontosságát. A Post Affiliate Pro támogatja a különböző típusú kép bannereket és számos más funkciót. Sales contacts elérhetőek.

Ha egy hatékony CJ Affiliate alternatívát keres, fontolja meg a Post Affiliate Pro-t. Az előnyökről itt olvashat bővebben.

CJ Affiliate alternatívát keres?

A Post Affiliate Pro többszintű funkcionalitást biztosít az e-kereskedelmi vállalkozások számára, lehetővé téve a szélesebb közönség elérését és a leányvállalatokkal való együttműködést. Ez segíti a termékek népszerűsítését az online platformokon.

A kedvezménykuponok offline vagy online marketingre is felhasználhatók. A kuponok hatékony módja annak, hogy jobb árat kínáljanak, és motiválják a partnereket.

Affiliate kedvezményes kuponok

Post Affiliate Pro offers the ability to create and import coupons and barcodes into business software or any payment processor. Partners can request coupons for campaigns or ads and print them directly from the service. Merchants can easily label campaigns and customize coupon designs with attractive ads for customers. The Post Affiliate Pro service automatically generates barcodes that correspond to each coupon identifier. Tracking coupons can provide valuable insight into activity, sales, and audience behavior. The service includes various coupon types and can track the use of all promotions and partners. The paid search advertising model is popular among advertisers, who bid on relevant keywords to make their ads more relevant and cost-effective. Post Affiliate Pro also offers promotional materials, including coupons and web replication, to increase customer spending and exposure.

A leányvállalatai számára generált szöveges link bannereket minden kereskedő személyre szabhatja az Ön igényei szerint.

Szöveges link bannerek

A szöveges link bannerek hatékonyak a vállalkozások számára, mivel állandóan erősítik a cégnév és vonzzák a potenciális ügyfeleket. A Post Affiliate Pro számos promóciós anyagot kínál ingyenesen.

A Post Affiliate Pro mindent kínál, amire szüksége van a jobb partnermarketing kampányokhoz, például ingyenes integrációkat, nyomkövetési funkciókat, promóciós anyagokat stb.

JROX alternatívára van szüksége?

Partnermarketing tools make affiliate marketing simple with an intuitive toolkit that assists businesses, subsidiaries, and networks. Post Affiliate Pro offers a comprehensive affiliate management solution with customizable features like email templates, campaign tracking, and various payment options. The software is ideal for individual subsidiaries and small to medium-sized businesses, and is available for a 14-day trial with customer support available 24/7. There are also advanced options for larger companies with more extensive affiliate needs.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása