Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affise Alternatíva

Affise alternatívára van szüksége?

Fedezze fel, hogy a Post affiliate Pro miért a legjobb Affise alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat   
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az Affise-ból?

Az Affise használata azt eredményezheti, hogy hasonló alternatívákat szeretne megvizsgálni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a legjobb választás az Ön számára. Számos kifinomult, innovatív szoftvermegoldás áll rendelkezésre az affiliate marketinghez, beleértve a valós idejű jelentéskészítést, a szegmentálást és a mobil jelentéskészítést.

Az Affise mellett a kampányokat és az integrációt is fontos figyelembe venni. Próbálja ki a Post Affiliate Pro szolgáltatást egy 30 napos ingyenes próbaverzióval, és nézze meg, működik-e az Ön számára.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Affise alternatíva, amely nem hagyja cserben

Kampány kezelés

A Post Affiliate Pro kiváló alternatívája az Affise-nak, ha nyomon követésről, jelentéskészítésről és elemzésről van szó. Bármely méretű vállalkozás profitálhat a szoftverből, amely olyan eszközökkel van felszerelve, amelyek segítenek elérni értékesítési céljaikat.

A szalaghirdetések testreszabhatók, hogy bármilyen platformmal integrálhatók legyenek, így biztosítva, hogy több kattintást érjen el e-kereskedelmi vállalkozása számára. Lehetőség van a kuponkódok testreszabására is az egyes társult vállalkozásokhoz, hogy maximalizálják teljesítményüket. E-mail-sablonok széles választéka áll rendelkezésre, többek között az új előfizetőknek, az új leányvállalatoknak, az ajándékkupon-értékesítéseknek és az emlékeztetőknek.

A Post Affiliate Pro egyértelműen mindent átgondolt, ami elősegíti a vállalkozások sikerét, és mindezt egyetlen szoftvercsomagba helyezte, amely megkönnyíti a felhasználók életét.

services installation
target and cart

Többrétegű képességek

Mi lenne, ha a társult kampányait más leányvállalatokra is kiterjesztené? A Post Affiliate Pro éppen ezt teszi lehetővé. Azáltal, hogy lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy saját leányvállalataikat toborozzák, ez az Affise-alternatíva növeli a bevételszerzési potenciált.

Minden társult vállalkozással kapcsolatos információ kezelhető az irányítópulton keresztül, beleértve a társult vállalkozások számát, a társult vállalkozások nyomon követését és a társult jutalékot. Alkalmazza a többszintű jutalék opciókat annak biztosítására, hogy vezető leányvállalatai százalékos bevételt szerezzenek az új leányvállalatok eladásaiból. Szoftverünk segítségével készítsen szalaghirdetéseket minden leányvállalatának. Ezen túlmenően, mátrix funkciónkkal fokozza az új leányvállalatok és a tapasztalt leányvállalatok motivációját.

A Post Affiliate Pro használatakor minden egyes társult vállalkozásnál akár 100 társult szintje is lehet. Képzelje el, hogy termékeinket egyszerre több ezer leányvállalat reklámozhatja. Ha több ezer leányvállalatot tud elérni egyszerre, sok pénzt kereshet!

Funkció – Szegmentálás és Omni készülék támogatás

A szegmentálás minden társult program egyik legfontosabb jellemzője. Segít azonosítani, mely leányvállalatok keresik a legtöbb pénzt, és melyek nem. A Post Affiliate Pro segítségével több szegmenst hozhat létre különféle kritériumok alapján, például terméktípus, ország vagy akár affiliate szint alapján. A leányvállalatok szegmentálásának képessége lehetővé teszi, hogy azokra összpontosítson, akik jól teljesítenek, miközben figyelmen kívül hagyja azokat, akik nem.

A mai korban a fogyasztók sokféle eszközt használnak. Ennek az Affise-alternatívának egy másik kulcsfontosságú funkciója a mobil jelentéskészítés. Hozzáférést biztosít a társult programjával kapcsolatos adatokhoz útközben. Megtekintheti a társult programjaira vonatkozó statisztikákat okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén. Valós időben kaphat értesítéseket az új eladásokról, és figyelheti, hogyan nőnek bevételei a Post Affiliate Pro segítségével.

satisfied customer
target and cart

Közösségi média integráció

A közösségi média integrációja egy másik nagyszerű funkció az Affise alternatívában. Lehetővé teszi, hogy webhelye tartalmát közvetlenül megosszák a közösségi média platformjain. Ez azt jelenti, hogy amikor valaki az Ön webhelyére mutató hivatkozásra kattint, közvetlenül az Ön közösségi oldalára kerül, ahol láthatja, hogy mit tett közzé. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy nagyobb forgalmat vonzzon webhelyére.

A Post Affiliate Pro ingyenesen beállítható, és 30 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik. A kezdeti ingyenes próbaidőszak után havi előfizetési díj is jár, ami az összes szolgáltatást tekintve nagyon édes.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Könnyen használható felület

A felhasználóbarát felület lehetővé teszi, hogy gond nélkül gyorsan navigáljon a platformon

Átfogó nyomon követés

Kövesse nyomon a kattintásokat, a konverziókat és a műveleteket több csatornán, hogy a legjobb eredményeket érje el társult kampányaiban.

Ár

Megfizethető affiliate szoftver szerződések és rejtett díjak nélkül. Fizessen havonta, és bármikor lemondhatja.

Affise vs Post Affiliate Pro ránézésre

Affise vs Post Affiliate Pro comparison on Capterra review portal

Miért a Post Affiliate Pro??

A társult marketingszoftverek piacvezetőjeként a Post Affiliate Pro több mint 30 000 vállalattal integrálódott világszerte.

A társult vállalkozások nyomon követhetők, jelentések generálhatók, nyomon követhetők a kuponkódok, megtekinthetők a promóciós anyagok, létrehozhatók affiliate linkek, valamint intelligens linkek, személyre szabhatók az e-mail sablonok, és bővítmények is megtalálhatók ezzel a szoftverrel. Ezenkívül a Post Affiliate Pro egy Affise alternatíva, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy korlátlan számú társult kampányt és kampányt hozzanak létre.

A Post Affiliate Pro segítségével gyakorlatilag bármilyen eszközön egyszerűen ellenőrizheti eladásait. Győződjön meg róla, hogy egy ingyenes 30 napos próbaverzióval. Ügyfélszolgálati csapatunk segítségével az első lépések 1-2-3.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Milyen előnyei vannak a Post Affiliate Pro használatának az Affise-hoz képest?

  A Post Affiliate Pro használatának előnyei az Affise-hoz képest: kiváló jelentések, többszintű marketing, számos jutaléklehetőség, kiváló ügyfélszolgálati támogatás, automatizálási módszerek és több mint 200 integráció.

 • Miért érdemes Affise-ről Post Affiliate Pro-ra váltani?

  A Post Affiliate Pro többféle lehetőséget kínál az ügyfelekkel való kommunikáció során. A több integrációs lehetőség mellett a felhasználók egy leányvállalati akadémiával, promóciós anyagokkal, többszintű marketing lehetőségekkel és megbízható ügyfélszolgálattal is rendelkeznek. A platform tele van nagyszerű funkciókkal, amelyek megkönnyítik a munkafolyamatot, és lehetővé teszik, hogy egyidejűleg pénzt keressen.

Össze akar hasonlítani minket különböző szoftverekkel?

Hasonlítsa össze a Post Affiliate Pro-t versenytársainkkal az alábbiakban, és nézze meg, mi tesz minket a megfelelő választássá

  Related Articles to Affise alternatíva
  A Post Affiliate Pro szoftver számos funkciót kínál, mint az affiliate menedzsment, ügyfélszolgálat és cookie-k használata. Tara McCommons ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatáshoz, és személyes hívást is lehet foglalni.

  Tara McCommons

  A Post Affiliate Pro szoftver számos funkciót kínál, mint az affiliate menedzsment, ügyfélszolgálat és cookie-k használata. Tara McCommons ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatáshoz, és személyes hívást is lehet foglalni.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról szóló szöveg összefoglalása: A szövegben bemutatják a Post Affiliate Pro szolgáltatását és annak előnyeit vállalkozások számára. Emellett lehetőséget kínálnak személyes hívás leegyeztetésére és elérhetőségüket is megjelölik. Az üzenetváltáshoz cookie-k elfogadása szükséges.

  Lauren Soucy

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról szóló szöveg összefoglalása: A szövegben bemutatják a Post Affiliate Pro szolgáltatását és annak előnyeit vállalkozások számára. Emellett lehetőséget kínálnak személyes hívás leegyeztetésére és elérhetőségüket is megjelölik. Az üzenetváltáshoz cookie-k elfogadása szükséges.

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR, AquaCure Partnerprogram menedzsere és Post Affiliate Pro előnyei. Kapcsolatfelvételi űrlap elérhető.

  George Wiseman

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR, AquaCure Partnerprogram menedzsere és Post Affiliate Pro előnyei. Kapcsolatfelvételi űrlap elérhető.

  Az adatvédelmi irányelvek és a cookie-kra vonatkozó szabályzatok fontosak. A Post Affiliate Pro szolgáltatás segítségével könnyen kezelheti az affiliate tevékenységeit. A szolgáltatásról további információkat telefonon vagy e-mailben kaphat.

  Avi Nagossa

  Az adatvédelmi irányelvek és a cookie-kra vonatkozó szabályzatok fontosak. A Post Affiliate Pro szolgáltatás segítségével könnyen kezelheti az affiliate tevékenységeit. A szolgáltatásról további információkat telefonon vagy e-mailben kaphat.

  Adatvédelmi irányelvek és cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése, bejelentkezési adatok elküldése. Földrajzi fókusz és affiliate programok kezelése. Ingyenes próba, adatvédelmi irányelvek elfogadása.

  Steven Santo

  Adatvédelmi irányelvek és cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR. A Post Affiliate Pro szolgáltatás telepítése, bejelentkezési adatok elküldése. Földrajzi fókusz és affiliate programok kezelése. Ingyenes próba, adatvédelmi irányelvek elfogadása.

  Az Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR mellett a Post Affiliate Pro szolgáltatásról is olvashatunk a szövegben. A szöveg részletezi, hogyan lehet regisztrálni, hogyan működik a szolgáltatás, valamint milyen előnyökkel járhat vállalkozás számára. Az affiliate programok menedzselésére is kitér.

  Sarah Ziani

  Az Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR mellett a Post Affiliate Pro szolgáltatásról is olvashatunk a szövegben. A szöveg részletezi, hogyan lehet regisztrálni, hogyan működik a szolgáltatás, valamint milyen előnyökkel járhat vállalkozás számára. Az affiliate programok menedzselésére is kitér.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial