Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AffiliateWP Alternative

AffiliateWP alternatívára van szüksége?

Fedezze fel, miért a Post affiliate Pro a legjobb AffiliateWP alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az AffiliateWP használatából?

Miért ne próbálná ki a Post Affiliate Pro-t? Partnerszoftverünk 2004 óta több ezer vállalkozásnak segített növelni bevételét, így a Post Affiliate Pro nagyszerű alternatíva és hatékony megoldás a társult program számára. A különféle eszközöket, hatékony funkciókat és zökkenőmentes integrációkat kínálva, amelyek az Ön vállalkozása igényeihez igazíthatók, a Post Affiliate Pro segíthet vállalkozása sikeresebbé tételében. Ráadásul elfogadható áron. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
microphone icon.svg

Előnyös

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AffiliateWP alternatíva, amely nem hagyja cserben

A Post Affiliate Pro használata nemcsak a társult program fejlesztésében segít, hanem pénzt takarít meg és növeli a ROI-t. Árazási terveink bármilyen méretű vállalkozásnak megfelelnek, és mindegyik lehetővé teszi, hogy korlátlan számú leányvállalatot kezeljen. Partnermarketing megoldásunk a legjobb alternatíva. Csak olyan tervet kell választania, amelyik megfelel Önnek.

tag_smile

társ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rengeteg jutalék lehetőség áll az Ön rendelkezésére

A Post Affiliate Pro különféle jutalék lehetőségekkel segíti a társult program kezelését és az affiliate eladások növelését. Szabja személyre a társult jutalék mértékét az Ön igényei szerint. Használja a leggyakoribb jutalék típusokat, mint például a bevételi százalékos jutalék, az átalánydíjas jutalék, az ismétlődő jutalék vagy a többszintű jutalék.

Azok számára, akik meg akarják tenni a plusz lépést, a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalékokat állítsanak be, például megosztott jutalékokat, hogy kifizessék az összes leányvállalatot, aki részt vett az értékesítésben, az idő lerövidül a leányvállalatok megfelelő díjazására a túltelített kampányokban, vagy platformjutalékok, amelyek jutalmazzák a leányvállalatokat, ha a vásárlók váltanak az eszközök között. Ezek a jutaléklehetőségek nagyobb kifizetési változatosságot és rugalmasságot biztosítanak leányvállalatai számára.

tag_smile

affiliate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Több mint 200 integrációs lehetőség

A Post affiliate pro egy teljesen testreszabható, fejlett affiliate szoftver. Csapatunk nem csak a Post Affiliate Pro alkalmazást tudja ingyenesen integrálni jelenlegi e-kereskedelmi webhelyébe, hanem bármelyik támogatott bővítményünket integrálni fogja, hogy növelje vállalkozása eladásait. Válasszon a több mint 200 lehetőség közül, és hozzon létre olyan társult marketing programot, amely biztosítja, hogy bevételt termeljen.

A konfigurálást és a tesztelést csapatunk végzi el, hogy Ön a lehető legkönnyebben dolgozhasson. Ezenkívül kérhet tőlünk különféle speciális testreszabási lehetőségek, például affiliate plugin-ok integrálását. A Post Affiliate Pro egyedi megoldássá válik, amelyet kifejezetten az Ön vállalkozására szabtak.

Kiváló biztonsági funkciók
(csalás elleni védelem)

A csalárd fiókokra való rábukkanás a munka szerencsétlen része. A csalók nemcsak pénzt veszítenek, hanem tönkreteszik a jelentéseket és a nyomon követési eredményeket is, megnehezítve a társult kampány következő lépéseinek meghatározását.

A Post Affiliate Pro segítségével megnyugodhat, ha tudja, hogy mi vagyunk a csúcson. Mivel a megoldás testreszabható, a társult marketing szakemberek különféle biztosítékokat állíthatnak be, hogy megvédjék őket a társult vállalkozások csalásától. A rendszer nem csak az ajánlási linkekkel, leadekkel, értékesítésekkel és társult fiókokkal védi meg partnerprogramjait a csalás ellen, hanem a feketelistán szereplő országokban lévő eszközöket is képes azonosítani.

tag_smile

affiliate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Többszintű Marketing

A Post Affiliate Pro alkalmazásban a marketing szakemberek használhatják a Multi Level Marketing szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy al-leányvállalatokat toborozzanak programjaikban való részvételhez. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a munkát, mivel a leányvállalatok más leányvállalatokat keresnek, hogy értékesítsék az Ön termékét. Ennek kiegészítéseként a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többszintű jutalékot állítsanak fel a társult vállalkozások kifizetésére, a Forced mátrix funkció pedig korlátozza a leányvállalatok által hivatkozott ajánlások mennyiségét.

A hatékony jelentéskészítési lehetőségek mélyreható kulcsfontosságú információkat nyújtanak a társult vállalkozások tevékenységéről, és korlátlan számú al-leányvállalati csatornára lebonthatók. Ez az egyedülálló funkció arra ösztönzi a leányvállalatokat, hogy keményebben dolgozzanak a vállalkozás bevételének növelése érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Egyszerű használat

Az automatizálási lehetőségek, a sablonok és a jelentési paraméterek egyszerűvé teszik az intuitív leányvállalati irányítópultunkat.

Robusztus nyomkövetés

A pontos partnerkövetési funkciók biztosítják, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki megoldásukból a konverziós arány javítása érdekében.

Bizonyított elégedettség

A Post Affiliate Pro ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, 24 órában segít Önnek beállítani az affiliate marketing eszközeit, és megválaszolni a kérdéseket.

AffiliateWP vs Post Affiliate Pro ránézésre

AffiliateWP vs Post Affiliate Pro Capterra comparison table

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro az első helyen értékelt affiliate marketing és affiliate hálózati szoftvermegoldás számos jó hírű webhely szerint. Társvállalatok nyomon követése, jelentések, kuponkód követés, promóciós anyagok és vizuális források, testreszabható e-mail sablonok, partnerhivatkozás sablonok, nagyszerű beépülő modul-választás és még sok más elérhető a szoftverben. Ráadásul a Post Affiliate Pro korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást tesz lehetővé, hogy segítse a vállalkozásokat értékesítési céljaik elérésében. A Post Affiliate Pro egy sokoldalú megoldás, amely szinte bármilyen eszközről elérhető, hogy ne maradjon le egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunk percek alatt el tudja indítani. Próbálja ki ingyen a Post Affiliate Pro-t és döntse el maga, hogy jobb-e, mint az AffiliateWP megoldása.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Nézze meg, miért váltanak a cégek a Post Affiliate Pro-ra

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Frequently Asked Questions

 • Milyen affiliate WP alternatívát válasszon?

  Manapság számos társult menedzsment szoftver létezik a piacon. Eltérnek az árban, a kialakításban, a testreszabásban, a funkciókban és a könnyű használatban. A megfelelő kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki az ingyenes próbaverziót, ha elérhető. Segít eldönteni, hogy melyik felel meg a legjobban cége igényeinek.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata az AffiliateWP-vel szemben?

  A Post Affiliate Pro használatának extra előnyei az AffiliateWP-vel szemben: megnövelt jelentési funkciók, korlátlan leányvállalatok, földrajzi elkerítés, többszintű jutalékok, csalás elleni védelem és promóciós anyagok.

Hasonlítson össze minket másokkal

  Related Articles to AffiliateWP alternatíva
  A Post Affiliate Pro szoftver számos funkciót kínál, mint az affiliate menedzsment, ügyfélszolgálat és cookie-k használata. Tara McCommons ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatáshoz, és személyes hívást is lehet foglalni.

  Tara McCommons

  A Post Affiliate Pro szoftver számos funkciót kínál, mint az affiliate menedzsment, ügyfélszolgálat és cookie-k használata. Tara McCommons ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatáshoz, és személyes hívást is lehet foglalni.

  Post Affiliate Pro kiterjedt listát kínál az affiliate partnerekről. Az affiliate menedzser számos iparágban jártas, és az országra összpontosítja tevékenységét. Az ügyfelek emailben, telefonon vagy űrlapon keresztül is felvehetik velük a kapcsolatot.

  Craig Andrews

  Post Affiliate Pro kiterjedt listát kínál az affiliate partnerekről. Az affiliate menedzser számos iparágban jártas, és az országra összpontosítja tevékenységét. Az ügyfelek emailben, telefonon vagy űrlapon keresztül is felvehetik velük a kapcsolatot.

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról szóló szöveg összefoglalása: A szövegben bemutatják a Post Affiliate Pro szolgáltatását és annak előnyeit vállalkozások számára. Emellett lehetőséget kínálnak személyes hívás leegyeztetésére és elérhetőségüket is megjelölik. Az üzenetváltáshoz cookie-k elfogadása szükséges.

  Lauren Soucy

  A Post Affiliate Pro szolgáltatásról szóló szöveg összefoglalása: A szövegben bemutatják a Post Affiliate Pro szolgáltatását és annak előnyeit vállalkozások számára. Emellett lehetőséget kínálnak személyes hívás leegyeztetésére és elérhetőségüket is megjelölik. Az üzenetváltáshoz cookie-k elfogadása szükséges.

  A Post Affiliate Pro átfogó listát kínál az affiliate kapcsolatokról, nyomon követi és automatizálja a vállalati affiliate műveleteket. A weboldal cookie-kat használ, és személyes kapcsolatfelvételi lehetőségeket is biztosít.

  Arkadzi Baravoi

  A Post Affiliate Pro átfogó listát kínál az affiliate kapcsolatokról, nyomon követi és automatizálja a vállalati affiliate műveleteket. A weboldal cookie-kat használ, és személyes kapcsolatfelvételi lehetőségeket is biztosít.

  Közösségi média, adatvédelem és affiliate marketing. A Post Affiliate Pro kínál szolgáltatásokat a vállalkozások számára, segítve az online értékesítést és konverziót. A felhasználók számára ingyenes fiókot biztosítanak, és széles körű támogatást nyújtanak.

  Rick Middlemass

  Közösségi média, adatvédelem és affiliate marketing. A Post Affiliate Pro kínál szolgáltatásokat a vállalkozások számára, segítve az online értékesítést és konverziót. A felhasználók számára ingyenes fiókot biztosítanak, és széles körű támogatást nyújtanak.

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR, AquaCure Partnerprogram menedzsere és Post Affiliate Pro előnyei. Kapcsolatfelvételi űrlap elérhető.

  George Wiseman

  Adatvédelmi cookie-kra vonatkozó szabályzat GDPR, AquaCure Partnerprogram menedzsere és Post Affiliate Pro előnyei. Kapcsolatfelvételi űrlap elérhető.

  Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

  ×

  Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

  Több időpontban is elérhetőek vagyunk

  Hívás lefoglalása
  Start Free Trial