–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AffiliateWP Alternative

AffiliateWP alternatívára van szüksége?

Fedezze fel, miért a Post affiliate Pro a legjobb AffiliateWP alternatíva a piacon.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Elege van az AffiliateWP használatából?

Miért ne próbálná ki a Post Affiliate Pro-t? Partnerszoftverünk 2004 óta több ezer vállalkozásnak segített növelni bevételét, így a Post Affiliate Pro nagyszerű alternatíva és hatékony megoldás a társult program számára. A különféle eszközöket, hatékony funkciókat és zökkenőmentes integrációkat kínálva, amelyek az Ön vállalkozása igényeihez igazíthatók, a Post Affiliate Pro segíthet vállalkozása sikeresebbé tételében. Ráadásul elfogadható áron. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
microphone icon.svg

Előnyös

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AffiliateWP alternatíva, amely nem hagyja cserben

A Post Affiliate Pro használata nemcsak a társult program fejlesztésében segít, hanem pénzt takarít meg és növeli a ROI-t. Árazási terveink bármilyen méretű vállalkozásnak megfelelnek, és mindegyik lehetővé teszi, hogy korlátlan számú leányvállalatot kezeljen. Partnermarketing megoldásunk a legjobb alternatíva. Csak olyan tervet kell választania, amelyik megfelel Önnek.

tag_smile

társ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rengeteg jutalék lehetőség áll az Ön rendelkezésére

A Post Affiliate Pro különféle jutalék lehetőségekkel segíti a társult program kezelését és az affiliate eladások növelését. Szabja személyre a társult jutalék mértékét az Ön igényei szerint. Használja a leggyakoribb jutalék típusokat, mint például a bevételi százalékos jutalék, az átalánydíjas jutalék, az ismétlődő jutalék vagy a többszintű jutalék.

Azok számára, akik meg akarják tenni a plusz lépést, a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalékokat állítsanak be, például megosztott jutalékokat, hogy kifizessék az összes leányvállalatot, aki részt vett az értékesítésben, az idő lerövidül a leányvállalatok megfelelő díjazására a túltelített kampányokban, vagy platformjutalékok, amelyek jutalmazzák a leányvállalatokat, ha a vásárlók váltanak az eszközök között. Ezek a jutaléklehetőségek nagyobb kifizetési változatosságot és rugalmasságot biztosítanak leányvállalatai számára.

tag_smile

affiliate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Több mint 200 integrációs lehetőség

A Post affiliate pro egy teljesen testreszabható, fejlett affiliate szoftver. Csapatunk nem csak a Post Affiliate Pro alkalmazást tudja ingyenesen integrálni jelenlegi e-kereskedelmi webhelyébe, hanem bármelyik támogatott bővítményünket integrálni fogja, hogy növelje vállalkozása eladásait. Válasszon a több mint 200 lehetőség közül, és hozzon létre olyan társult marketing programot, amely biztosítja, hogy bevételt termeljen.

A konfigurálást és a tesztelést csapatunk végzi el, hogy Ön a lehető legkönnyebben dolgozhasson. Ezenkívül kérhet tőlünk különféle speciális testreszabási lehetőségek, például affiliate plugin-ok integrálását. A Post Affiliate Pro egyedi megoldássá válik, amelyet kifejezetten az Ön vállalkozására szabtak.

Kiváló biztonsági funkciók
(csalás elleni védelem)

A csalárd fiókokra való rábukkanás a munka szerencsétlen része. A csalók nemcsak pénzt veszítenek, hanem tönkreteszik a jelentéseket és a nyomon követési eredményeket is, megnehezítve a társult kampány következő lépéseinek meghatározását.

A Post Affiliate Pro segítségével megnyugodhat, ha tudja, hogy mi vagyunk a csúcson. Mivel a megoldás testreszabható, a társult marketing szakemberek különféle biztosítékokat állíthatnak be, hogy megvédjék őket a társult vállalkozások csalásától. A rendszer nem csak az ajánlási linkekkel, leadekkel, értékesítésekkel és társult fiókokkal védi meg partnerprogramjait a csalás ellen, hanem a feketelistán szereplő országokban lévő eszközöket is képes azonosítani.

tag_smile

affiliate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Többszintű Marketing

A Post Affiliate Pro alkalmazásban a marketing szakemberek használhatják a Multi Level Marketing szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy al-leányvállalatokat toborozzanak programjaikban való részvételhez. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a munkát, mivel a leányvállalatok más leányvállalatokat keresnek, hogy értékesítsék az Ön termékét. Ennek kiegészítéseként a Post Affiliate Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többszintű jutalékot állítsanak fel a társult vállalkozások kifizetésére, a Forced mátrix funkció pedig korlátozza a leányvállalatok által hivatkozott ajánlások mennyiségét.

A hatékony jelentéskészítési lehetőségek mélyreható kulcsfontosságú információkat nyújtanak a társult vállalkozások tevékenységéről, és korlátlan számú al-leányvállalati csatornára lebonthatók. Ez az egyedülálló funkció arra ösztönzi a leányvállalatokat, hogy keményebben dolgozzanak a vállalkozás bevételének növelése érdekében.

Okok, amelyek miatt a cégek átváltanak a Post Affiliate Pro-ra

Egyszerű használat

Az automatizálási lehetőségek, a sablonok és a jelentési paraméterek egyszerűvé teszik az intuitív leányvállalati irányítópultunkat.

Robusztus nyomkövetés

A pontos partnerkövetési funkciók biztosítják, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki megoldásukból a konverziós arány javítása érdekében.

Bizonyított elégedettség

A Post Affiliate Pro ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, 24 órában segít Önnek beállítani az affiliate marketing eszközeit, és megválaszolni a kérdéseket.

AffiliateWP vs Post Affiliate Pro ránézésre

AffiliateWP vs Post Affiliate Pro Capterra comparison table

Miért a Post Affiliate Pro?

A Post Affiliate Pro az első helyen értékelt affiliate marketing és affiliate hálózati szoftvermegoldás számos jó hírű webhely szerint. Társvállalatok nyomon követése, jelentések, kuponkód követés, promóciós anyagok és vizuális források, testreszabható e-mail sablonok, partnerhivatkozás sablonok, nagyszerű beépülő modul-választás és még sok más elérhető a szoftverben. Ráadásul a Post Affiliate Pro korlátlan számú kampányt és társult vállalkozást tesz lehetővé, hogy segítse a vállalkozásokat értékesítési céljaik elérésében. A Post Affiliate Pro egy sokoldalú megoldás, amely szinte bármilyen eszközről elérhető, hogy ne maradjon le egy akcióról. Ügyfélszolgálati csapatunk percek alatt el tudja indítani. Próbálja ki ingyen a Post Affiliate Pro-t és döntse el maga, hogy jobb-e, mint az AffiliateWP megoldása.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni leányvállalatok és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

129$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

249$ /hó

Nézze meg, miért váltanak a cégek a Post Affiliate Pro-ra

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges

Frequently Asked Questions

 • Milyen affiliate WP alternatívát válasszon?

  Manapság számos társult menedzsment szoftver létezik a piacon. Eltérnek az árban, a kialakításban, a testreszabásban, a funkciókban és a könnyű használatban. A megfelelő kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki az ingyenes próbaverziót, ha elérhető. Segít eldönteni, hogy melyik felel meg a legjobban cége igényeinek.

 • Milyen extra előnyökkel jár a Post Affiliate Pro használata az AffiliateWP-vel szemben?

  A Post Affiliate Pro használatának extra előnyei az AffiliateWP-vel szemben: megnövelt jelentési funkciók, korlátlan leányvállalatok, földrajzi elkerítés, többszintű jutalékok, csalás elleni védelem és promóciós anyagok.

Related Articles to AffiliateWP alternatíva
Affiliate Manager - Tara Mccommons Hu

Tara McCommons

Affiliate Manager - Tara Mccommons Hu

Affiliate Manager - Craig Andrews Hu

Craig Andrews

Affiliate Manager - Craig Andrews Hu

Affiliate Manager - Lauren Soucy Hu

Lauren Soucy

Affiliate Manager - Lauren Soucy Hu

Affiliate Manager - Arkadzi Baravoi Hu

Arkadzi Baravoi

Affiliate Manager - Arkadzi Baravoi Hu

Affiliate Manager - Rick Middlemass Hu

Rick Middlemass

Affiliate Manager - Rick Middlemass Hu

Affiliate Manager - George Wiseman Hu

George Wiseman

Affiliate Manager - George Wiseman Hu

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása