–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Integráció ellenőrzés

Nem biztos abban, hogy a Post Affiliate Pro integrációja megfelelően működik-e? Integráció-ellenőrzési szolgáltatást kínálunk a nyomon követés elemzéséhez és a követőkód módosításához, ha szükséges. Az integrációs ellenőrzési szolgáltatás ára 50 USD (kivéve, ha az Ultimate verzióval rendelkezik, ahol az integrációs ellenőrzési szolgáltatás ingyenes). Felhívjuk figyelmét, hogy élő csevegés közben nem végezzük el az integráció ellenőrzését, csak e-mailben kérve.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
before making the integration order

Mielőtt leadná
a rendelést

Javasoljuk, hogy saját maga végezzen integrációs ellenőrzést, és ellenőrizze az eseménynaplókban a problémát. Ha segítségre van szüksége, használja az integrációs ellenőrzési útmutatót, amely lefedi a legszükségesebb lépéseket. Ha ez túl bonyolultnak tűnik, forduljon hozzánk és továbbléphetünk a fizetős megoldásra.

Az integrációs ellenőrzés megrendelése

Az integrációs ellenőrzés megrendelésének 2 különböző módja van. Ha megvásárolta a Post Affiliate Pro Pro csomagját, az integrációs csekk 50 USD szolgáltatási díj ellenében fizetett szolgáltatás. Az integrációs ellenőrzés szolgáltatást itt rendelheti meg. Ha megvásárolta a Post Affiliate Pro Ultimate vagy Network csomagját, az integrációs szolgáltatás ellenőrzését ingyenesen tartalmazza az előfizetés.
ordering integration check
successful integration check

Mire van szükségünk a sikeres integrációs ellenőrzéshez?

Az integrációs csekk szolgáltatás sikeres befizetése után kérjük, küldje el nekünk rendelési azonosítóját e-mailben. Javasoljuk, hogy e-mailben adja meg, hogy milyen típusú üzletet/fizetési átjárót vagy API-t használ, valamint küldje el annak az üzletnek/webhelynek a cél URL-jét, ahol az eseményeket követi. Adja meg a nyomon követéshez használt társult linket is. Az integrációs módszere alapján kérjük, küldje el nekünk a szükséges hozzáférést (PAP kereskedői panel, bolt vagy webhely adminisztrátori hozzáférése vagy hozzáférés fizetési átjáró, FTP vagy cPanel hozzáférés az üzlet vagy webhely telepítőfájljaihoz). Az Ön hitelesítő adatait nem adjuk át harmadik félnek, ahogyan az a Használati feltételekben szerepel. Ha API-t használ az integrációhoz, küldje el nekünk a teljes kódot. Kérjük, küldje el a fenti információkat a support@postaffiliatepro.com címre a zökkenőmentes kiszolgálás érdekében. Miután megkaptuk az összes fenti információt, technikusaink 24-48 órán belül e-mailben visszaigazolják, és ezt követően megkezdik az integráció ellenőrzését.
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei-ben, a BMW-ben, a Yamahában és az O2-ben? Jól gondolta … a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya megadása nem szükséges
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp
Related Articles to Integráció ellenőrzés
A Post Affiliate Pro lehetőséget ad arra, hogy több kereskedő adminisztrátor legyen ugyanabban a társult programban. A szoftver elválasztja a kereskedői számlákat.

Számos kereskedő adminisztrátor

The conversion rate, affiliate network software, and ZOHO subscriptions are all important in affiliate marketing. The affiliate network acts as a mediator between publishers and merchants, and offers a range of advertising possibilities. Choosing the right network requires considering fees, customer service, and quality partners. The Post Affiliate Network offers effective automation, tracking, and analysis tools for marketing partners, with no setup fees and a free trial available. Integrating the Post Affiliate Pro module and webhook is necessary for integrating with ZOHO subscriptions, and automating lifecycle invoicing. Increasing the conversion rate requires more effective campaigns.

Post Affiliate Pro provides a large number of integrations in the form of plugins. Check out all the available integration solutions right now.

Integrációk

This TEXT lists various e-commerce and website management tools, including J2Store, JReviews, Lime Light, Magento, MailChimp, and OpenCart. These tools offer services such as shopping cart integration, online booking systems, form creation, and payment processing. Most of them are open source and cater to small and large businesses alike.

A Post Affiliate Pro számos biztonsági funkciót hozott létre annak érdekében, hogy ügyfeleink adatai mindig védve legyenek. További információ a Post Affiliate Pro biztonságáról itt.

Biztonsági adatvédelmi szabályzat

A Post Affiliate Pro cég biztonságos és megbízható partnerprogramokat és képzéseket kínál ügyfeleinek. Adatbiztonsági intézkedéseket alkalmaznak, hogy a vállalkozások adatai védettek legyenek. A szerverek PCI DSS, SSAE-16 és ISO 27001 kompatibilis létesítményekben vannak elhelyezve. A GDPR irányelveinek is megfelelnek.

Szeretné még tovább fejleszteni affiliate szoftverét? Tekintse meg a Pinnacle Cart integrációját a Post Affiliate Pro számára.

Pinnacle Cart

The article discusses the availability and partnership opportunities of Post Affiliate Pro, a software for affiliate marketing. It includes instructions on integrating the software with XtCommerce and snippets for tracking sales. The article concludes with links to related resources and an invitation to create a free account.

A Post Affiliate Pro több mint 30 000 partnerprogramhoz biztosít szoftvert, és ez a szám folyamatosan bővül. Regisztráljon egy 14 napos ingyenes próbaverzióra, és próbálja ki az összes funkciót.

Try Our 14-Day Free Trial

The text contains information about the state of the Post Affiliate Pro service and its features, including its support, knowledge base, members' area, blog, templates, academy, and affiliate program. The company also provides information about itself, such as awards and customer reviews, and offers a partner program and reseller list. The focus is on the installation process of the service and the building of the user's dashboard. The company's terms of service, security, and data privacy policies are also mentioned.

A Post Affiliate Pro egy intuitív alternatíva más értékesítéskövető szoftverekhez. Tekintse meg a társult program alapvető funkcióit, amelyekkel rendelkeznie kell.

Post Affiliate Pro islegjobbnak értékelt affiliate szoftveres alternatíva

The Text discusses the benefits of Post Affiliate Pro as a társvállalati megoldás. It highlights the software's features that are essential for affiliate programs and emphasizes its intuitive alternative compared to other sales tracking software. The text also briefly touches on effective reporting, managing campaigns, and tracking commissions.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása