–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Halozat

Társult hálózati szoftver

Erősítse meg partnermarketingjét hatékony automatizálásokkal, társult vállalkozások nyomon követésével és elemző eszközökkel a mai naptól kezdve.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ 24/7 Ügyfélszolgálat    
network_animation
network_header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg

A Post Affiliate Network
három típusú felhasználót támogat

icon_chart

Olyan kereskedő, aki teljes ellenőrzést gyakorol az összes partner és kereskedői fiók felett.

icon_chart

A kereskedők partnerprogramok tulajdonosai. A hálózathoz hozzáadható kereskedők száma nincs korlátozva.

icon_chart

A partnerek olyan marketing szakemberek, akik termékeket és szolgáltatásokat hirdetnek kereskedők és hálózattulajdonosok számára.

microphone icon

hálózat tulajdonosa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Csináljon többet rövidebb idő alatt

Használjon hatékony automatizálási funkciókat a termelékenység növelése érdekében. Fedezze fel, milyen egyszerű az alacsony értékű forgalmat csökkenteni, kiküszöbölni az ismétlődő feladatokat, jutalmazni partnereit, és növelni a jövedelmezőséget a Post Affiliate Network segítségével.

 • Egyéni automatizálási szabályok
 • Automatizált kifizetések (jutalékok, bónuszok)
 • Automatizált műveletek (IP blokkolás)
Issue git 1. 2
Issue git 4
microphone icon

kereskedő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Élvezze az egyedi integrációkat

Egyszerűsítse munkafolyamatait személyre szabott integrációkkal. Ön elmondja nekünk, mit szeretne elérni, és milyen eszközzel, mi pedig mindent megteszünk ennek érdekében.

 • Fejlesztés akár 24 munkaórán belül
 • A kérelmeket e-mailben vagy élő chaten lehet benyújtani
 • 100%-os elégedettségi garancia
microphone icon

társ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használja ki a korszerű funkciókat

Szerezze meg a versenyelőnyt, amire szüksége van eszköztárunkkal és speciális szolgáltatásainkkal. Használja ki a promóciós forrásokat, az intelligens linkeket, a többszintű támogatást, a többnyelvű irányítópultokat és még sok minden mást.

 • Több pénznemben történő értékesítés nyomon követése
 • Egyéni céloldalak és webhelyreplikáció
 • Tagsági előfizetés-kezelő
Coworkers doing business
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.

erőteljes támogatás

Megbízható globális támogatási csapat

Minden nagyszerű cég mögött egy fantasztikus ügyfélszolgálati csapat áll! Ha bármilyen kérdése van, ügyfélszolgálati csapatunk éjjel-nappal segít Önnek.

 • 24/7/365 többnyelvű támogatás
 • Élő chat, e-mail, telefon
 • Kiterjedt tudásbázis
gird_pattern
Related Articles to Hálózat
Szeretné még tovább fejleszteni affiliate szoftverét? Tekintse meg a Pinnacle Cart integrációját a Post Affiliate Pro számára.

Pinnacle Cart

The article discusses the availability and partnership opportunities of Post Affiliate Pro, a software for affiliate marketing. It includes instructions on integrating the software with XtCommerce and snippets for tracking sales. The article concludes with links to related resources and an invitation to create a free account.

Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, miért kell elismernie a affiliate teljesítményét, és hogyan teheti ezt hatékonyan.

A hatékony affiliate elismerése

The article discusses affiliate marketing and the role of affiliate networks in facilitating partnerships between publishers and merchants. It offers tips on crafting effective communication with partners and suggests templates for subject lines and content. The concept of residual income in affiliate marketing is also highlighted, as well as the different forms of affiliate marketing and revenue models. The Post Affiliate Pro is recommended as an alternative to AffiliateWP, as it provides efficient solutions for affiliate programs.

Szeretné még tovább fejleszteni affiliate szoftverét? Tekintse meg a Post Affiliate Pro PayPal Smart gombjait.

PayPal Smart buttons

The text discusses various affiliate programs, each with different rules and considerations for accepted countries and traffic sources. Offerings include banner ads and text link banners, with a fixed commission structure and minimum payment threshold. The Post Affiliate Pro software and free 14-day trial are available for use. The Tenping Partnerprogram offers one-tiered commission structures with monthly payouts via PayPal, and their affiliate manager is James Jo. Additionally, the text offers contact information for sales and support, a product overview, and company information.

A megfelelő társprogram szoftver létfontosságú vállalkozása sikeréhez. További információk a Post Affiliate Pro-ról itt.

Kezdje el társprogramunk szoftverével még ma

A cikk bemutatja a sikeres társvállalati marketing programok különböző elemeit, ideértve a világos feltételek fontosságát mind a kereskedők, mind az affiliate partnerek számára, valamint a tétlen partnerek motiválását és a sikeresek elismerését. Emellett kiemeli az affiliate programok termékek és szolgáltatások frissítésének előnyeit, hatékony kommunikációt a partnerekkel, valamint azáltal kérvények kezelését növekvő jutalékokra.

Szeretné még tovább fejleszteni affiliate szoftverét? Tekintse meg a Post Affiliate Pro Netbilling integrációját.

Netbilling

The Post Affiliate Pro platform offers a variety of integrations, including PlugnPay and CoreCommerce, for tracking sales and commissions in affiliate marketing. The platform also provides free tools for tracking website activity, such as a tracking software with affiliate codes. The integration process involves adding a JavaScript code or image to the confirmation page, replacing it with Total Cost, Order ID and Product ID parameters. Netbilling accounts need to be configured with the correct Postback CGI URL parameter to work with the buttons.

Szeretné még tovább fejleszteni affiliate szoftverét? Tekintse meg a Post Affiliate Pro OpenCart 2 integrációját.

OpenCart 2

Post Affiliate Pro is a service that offers an affiliate program. The product includes pricing, features, integrations, and alternatives. The support offered includes a knowledge base, member area, change log, and performance status. The company information includes awards, customer reviews, partner program, and reseller list. The learning aspect includes a blog, templates, academy, and an affiliate program directory. Customers can subscribe to newsletters and follow the company on social media. The service also has terms and conditions, safety and privacy policies, and uses cookies. The focus is currently on building the Post Affiliate Pro dashboard and installation progress updates will be sent via email. The website uses cookies and by continuing, the user agrees to the privacy and cookie policy.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása