–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Affiliate marketing taxes
  • Akadémia
  • Affiliate marketing adók – Minden, amit tudnia kell

Affiliate marketing adók – Minden, amit tudnia kell

Az affiliate marketing jövedelmező lehetőség lehet mindazok számára, akik online keresnek pénzt. Fontos, hogy megértse az affiliate marketing adózási vonzatait, mielőtt elindítja vállalkozását, mi pedig itt vagyunk, hogy segítsünk. Ebben a blogbejegyzésben megvitatjuk, hogy milyen adókkal jár egy társult webhely működtetése, és ezek hogyan befolyásolják bevételeit, valamint üzleti tevékenységét.

Ne feledje, hogy mennyi adót fizet és milyen módon fizeti be, az nagyban függ attól, hogy hol él és dolgozik. Bár ez a cikk remek kiindulópont, erősen javasoljuk, hogy egy új affiliate vállalkozás indítása előtt beszéljen egy professzionális adótanácsadóval vagy könyvelővel.

Affiliate marketing adók: lépésről lépésre

#1 Miért kell adót fizetnie a bevételei után affiliate marketingszakértőként?

Szinte minden országban létezik adóztatási rendszer a vállalkozások számára, beleértve a termékeket online értékesítő partnereket is. Ez azt jelenti, hogy ha affiliate marketinggel szeretne pénzt keresni, akkor gondoskodnia kell arról, hogy ne feledkezzen meg az adókról!

A jövedelemadó-rendszert úgy alakították ki, hogy mindenki kifizesse a rá eső részét. Ez azt jelenti, hogy hacsak nem a világ számos országának egyikében él, amelyek az online vállalkozások tulajdonosai számára „adóparadicsomként” vannak megjelölve, akkor fizetnie kell adóját, és be kell tartania az összes többi vonatkozó törvényt, amely az affiliate webhely működtetésével kapcsolatos, vagy online vállalkozás.

Miért fontosak az adók a saját vállalkozás működtetése során, beleértve az egyéni vállalkozói adót is?

A világ számos országában különböző adózási modellek léteznek, amelyek lehetővé teszik az önfoglalkoztatást. Mint bejegyzett cégtulajdonos, aki saját magának dolgozik, továbbra is különböző adókulcsokkal kell adót fizetnie. Noha ez eltérhet a hagyományos adózási modelltől, mégis fizetnie kell bizonyos adót az affiliate marketingből származó bevétele után.

Csak azért, mert nem sok alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásként dolgozik, ez nem csökkenti az adófizetési kötelezettségét. Sőt, kisvállalkozóként még nagyobb célpont lehet egy adóellenőrzésnél.

Azonban nem minden rossz. Kérhet adóbevallást, amivel valóban felszabadulhat némi pénz, amelyet egyébként költött volna.

#2 Milyen adókat kell fizetnie affiliate marketingszakértőként?

Először hárítsunk el egy dolgot az útból. Affiliate marketingesként önmaga számára dolgozik, tehát nem a hagyományos értelemben vett alkalmazott. Nincs olyan cég, amelynek dolgozik. Ehelyett saját céget kell alapítania, és ebből kifolyólag Ön felelős a saját adójának időben történő befizetéséért, valamint a nyugdíjba való befizetésért és az egyéb kapcsolódó díjakért.

A világ legtöbb országában létezik valamilyen keretrendszer, amely lehetővé teszi, hogy önállóan és önmaga számára dolgozzon. Ezt egyébként egyéni vállalkozásnak nevezik, és az online munkavégzés korában ez egy meglehetősen gyakori üzleti modell.

Például az Egyesült Államokban nem kell forgalmi adót fizetnie affiliate marketingszakértőként, mivel technikailag nem Ön ad el semmit; az a cég, amelynek termékeit értékesíti. Sőt, valószínűleg nem kell helyi adót fizetnie, hiszen ismét technikailag nem ad el semmit.

Mindazonáltal állami jövedelemadót, önálló vállalkozói adót és bizonyos esetekben szövetségi jövedelemadót kell fizetnie.

A különböző országokban eltérő szabályok és adókulcsok érvényesek, ezért még egyszer érdemes szakemberrel konzultálni, mielőttbele kezdene az affiliate marketingbe. Ha elkezdi, mindig jó ötlet felvenni egy könyvelőt, aki segít.

#3 A bruttó és a nettó jövedelem különbsége

A bruttó bevétel az affiliate marketingből származó teljes pénzösszeg, míg a nettó bevétel a bruttó bevétel mínusz a kiadások.

A bruttó nyereség az az összeg, amely azután marad, hogy levonja a bevételből az áruk költségét. A nettó nyereség az, ami megmarad, miután az összes üzleti kiadást eltávolította bevételéből.

A bruttó felárakat “bruttó bevételnek” vagy csak “bevételnek” is nevezik. Az online kereskedő által felszámított eladási ár plusz az egyes eladásokért fizetett díjak (más néven ajánlási díjak), csökkentve az egyes eladott cikkekért felszámított összeggel.

#4 Kiadások levonása a bevételeiből affiliate marketingesként

Csak azok a költségek minősülnek „kiadásnak”, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az affiliate marketing tevékenységéhez.

Például, ha van egy kiskereskedelmi üzlete, és az üzlethelyiséghez termékeket vásárol az affiliate vállalkozás marketingjéből származó pénzből, akkor ezek a vásárlások érvényes üzleti költségeknek minősülnek. Hasonlóképpen, az olyan alkalmazottakkal kapcsolatos munkaerőköltségeket, akik kifejezetten az Ön partnerének webhelyén dolgoztak, üzleti kiadásként kell elszámolni.

Affiliate marketingesként nem vonhatja le a személyes kiadásokat, például a saját használatra vásárolt ruhákat vagy ékszereket, amelyeket nem értékesített tovább az oldalon. Hasonlóképpen, a konferenciákon való kapcsolatteremtésre való utazásra fordított pénz is személyes kiadásnak számítana, mert nem vezet közvetlenül termékértékesítéshez, hacsak nem állítja ennek ellenkezőjét, és ezt bizonyítani tudja.

Az affiliate marketingszakemberek leggyakoribb levonásai közé tartozik a webtárhely, a szoftver-előfizetések és az online kutatás. Kiadásként számolhatja el órabérét is, mint üzleti egység, vagy azt, amit fizet egy alkalmazottnak azért, hogy a webhelyén dolgozzon.

Az affiliate marketing bevétellel kapcsolatos adóbevalláskor az adóköteles bevétel megállapításához minden költséget le kell vonni a bruttó keresetből.

Más szóval, nagyon oda kell figyelnie mindenre, amit keres, valamint azokra a dolgokra, amelyekre pénzt költ. Ha ezt a fókuszt minden hónapban fenntartja, nem csak azt biztosítja, hogy ne veszítsen pénzt, hanem sokkal könnyebbé teszi a törvényeknek megfelelő üzletmenetet is.

#5 Milyen adózási vonatkozásai vannak a nemzetközi partnereknek?

Az Ön vállalkozását érintő adózási vonzatok, beleértve a bevételek vagy kiadások jelentésének módját a társult marketing adókból, régiónként vagy országonként eltérőek.

Affiliate adó az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államok volt az egyik olyan ország, amely a legsürgősebben utolérte az affiliate adómodell szükségességét. 2008-ban új „affiliate kapcsolatokról szóló törvény” jelent meg, amely az adóbeszedés egyik módja volt, anélkül, hogy az áru eladójának fizikailag jelen kellene lennie abban az államban, ahol az árut értékesítik.

Lényegében a nexus egy kapcsolat az árukat vagy szolgáltatásokat előállító vállalkozás és az azokat értékesítő entitás között. Ha van kapcsolat a két különböző állam között, akkor az egyik képes megadóztatni a távoli értékesítést.

Az Egyesült Államokban nem minden államban léteznek kapcsolati törvények; de 30-ban van. Attól függően, hogy hol található a cég és hol található, különböző adókötelezettségei és adókulcsai lesznek.

Például, ha Alabamában tartózkodik, és egy kaliforniai vagy coloradói vásárlónak ad el, a kapcsolati törvények nem lesznek ugyanazok.

Összetettnek hangzik? Egyetértünk, ezért javasoljuk, hogy először olvassa el ezt a dokumentumot. Ezt követően érdemes felkeresni egy adószakértőt.

Affiliate adó az EU-ban

Ha bármilyen digitális terméket értékesít az Európai Unióban, akkor az áfafizetésre vonatkozó úgynevezett MOSS jogszabályok hatálya alá tartoznak. A Mini One Stop Shop rövidítése ezt a jogszabályt 2015-ben vezette be, hogy az Európai Unióban a digitális áruk értékesítése után gyorsan beszedjen adót.

Annak érdekében, hogy könnyebben koordinálhassa az affiliate marketing adókat, nem kell azokat a saját országában igényelnie. Ehelyett manuálisan kell benyújtania egy negyedéves MOSS-jelentést az áfáról, amely részletezi a különböző EU-országokban végrehajtott összes értékesítését. Így mindent egy menetben jelenthet és fizethet, egyetlen entitásnak.

Ha kizárólag az EU-ban értékesít, ez egy ügyes módja az adók egy menetben történő kezelésének minden tagország számára.

Adózási tippek azoknak, akik újoncok az affiliate marketing világában

#1 Ismerje meg adókötelezettségeit affiliate marketingesként

Fontos tudni, hogy milyen adókötelezettségei vannak a lakóhelye szerinti területen. Kulcsfontosságú, hogy tudjuk, milyen adókat kell fizetnie és be kell jelentenie!

Ha nem biztos a helyi törvényeit illetően, a legjobb, ha konzultál egy könyvelővel vagy egy ügyvéddel, aki az adott régió adójogára szakosodott.

Ha például az Európai Unióban tartózkodik, akkor konkrét szabályok vonatkoznak arra, hogy milyen adókat kell fizetnie, és mennyi pénzt lehet levonni az affiliate vállalkozás bevételeiből erre a célra. Fontos, hogy pontosan tudja, milyen folyamatok és eljárások befolyásolják személyes helyzetét.

Gyakran nagy a zűrzavar azzal kapcsolatban, hogy milyen adók vonatkoznak az affiliate marketingre, különösen, ha figyelembe vesszük az Ön által fizetett jutalékok típusait. Ez olyan adózási hibákhoz vezethet, amelyek elkerülhetők lennének, ha az emberek többet tudnának kötelezettségeikről és azok személyes hatásáról.

#2 Értse meg a különbséget a hobbi és az üzlet között

Az affiliate marketing szórakoztató lehet, de ne feledje, hogy ez adóköteles szórakozás, mivel pénzt termel, amelyet be kell jelentenie.

Vannak gyakori dilemmák, amelyek gyakran érintik az affiliate marketingben dolgozókat.

Sok affiliate marketingszakember nem keres elég pénzt ahhoz, hogy bejelentkezzen a kormánynál, vagy adót fizessen a webhelyén keresztül szerzett bevételei után. Szinte minden országban akkor számítják ki a jövedelemadót, amikor elér egy bizonyos %-os küszöböt, és igaz lehet, hogy az affiliate vállalkozás erőfeszítései alapján egyszerűen nem keres annyit, hogy belépjen az első adósávba.

Másrészt, ha olyan szerencséje van, hogy az affiliate marketing az éves marketingbevétele jelentősebb %-át adja, ügyeljen arra, hogy gondosan nyomon kövesse, hogy mit csinál vele, nehogy adócsalásba kerüljön!

Ezért fontos tudni, hogy mik a kötelezettségei, és ne hagyatkozzon másokra az útmutatásért, hacsak nem professzionálisak az adott területen (amint azt korábban említettük).

#3 Tanulmányozza az alapokat és az adózási szabályokat a környéken

Vállalata régiójától/formájától függően ügyeljen arra, hogy tisztában legyen minden teendővel és hogy mit nem szabad.

Például, ha Ön egyéni kereskedő, vagy olyan szolgáltató vállalkozást vezet, amely egyéni jogalanyként adózik (ellentétben egy korlátolt felelősségű társasággal), akkor a társult marketing adók benyújtásának folyamata más lesz, mint azoknak, akiknek saját cégük van.

Az affiliate marketinggel kapcsolatos szabályokat és előírásokat gyakran nem értik jól az iparágban újoncok. Ez elkerülhető problémákhoz vezet, ha időben tájékozódik a kötelezettségeiről, nem pedig utólag, amikor már késő lehet!

#4 Tanulja meg, hogy mi adóköteles és mi nem

Amikor egy affiliate marketing vállalkozás indítását tervezi, fontos, hogy tájékozódjon arról, hogy mit és kinek ad el.

Például a fizikai termékek továbbértékesítésére eltérő adókulcsok vonatkozhatnak, mint a szoftvertermékek értékesítésére. E termékek (viszont)értékesítésekor megfelelő számításokat kell végeznie; ehhez az eljáráshoz adókalkulátort használhat. Így biztosíthatja, hogy ne veszítsen pénzt, és hogy a nyereségből megfelelő összeget delegáljon az adókra.

Ha sokféle terméket és szolgáltatást értékesít számos országban és régióban, először feltétlenül végezzen kutatást. Mielőtt új terméket adna hozzá vagy új partnerrel kezdene dolgozni, először vizsgálja meg ennek a partnerségnek a következményeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék valóban adóköteles, és hogy mekkora százalékot kell fizetnie.

Hogyan kerülheti el a jövedelemadóval kapcsolatos problémákat, amikor online keres pénzt

#1 Legyen külön bankszámlája online bevételeihez

Ha van egy külön bankszámlája, amely nem kapcsolódik a napi pénzügyeihez, akkor könnyebben nyomon követheti az online munkából befolyó pénzt.

Egy másik hasznos tényező, hogy mivel ezek a számlák nem kapcsolódnak közvetlenül más pénzeszközökhöz vagy tranzakciókhoz, amelyek a háztartási számlákon stb. találhatók, így az adózási idő sokkal könnyebben kezelhető.

Így nyomon követheti mind a fizetendő összeget, mind az esedékesség időpontját, anélkül, hogy a jövőben bármilyen probléma adódna!

#2 Vezessen pontos nyilvántartást bevételeiről, szerződéseiről és kiadásairól

Fontos, hogy minden nyugtát megőrizzen, és pontos nyilvántartást vezessen vállalkozása bevételeiről és kiadásairól.

Ez megkönnyítheti az Ön dolgát az adózási idő alatt, valamint segítséget nyújthat abban az esetben, ha a jövőben felmerülne valami, ami miatt igazolásra lesz szüksége a bevételeiről, bizonyos dolgokra költött összegéről, vagy ha auditálják.

#3 Állítson be egy rendszert az adók (számlák, nyugták stb.) évente történő benyújtására.

Minden évben létre kell hoznia egy olyan rendszert, amely sokkal könnyebbé teszi az affiliate marketing adók bejelentését.

Ez olyan egyszerű lehet, mint egy könnyen megtalálható mappába vagy iratgyűjtőbe rendezni a nyugtákat és számlákat, ahol később könnyen megtalálhatja őket, amikor elérkezik az iktatás ideje.

Ha egy szervezett rendszerrel nyomon követheti az összes keresetét, az egyszerűsítheti a bejelentést, függetlenül attól, hogy vállalkozása egyéni vállalkozóként vagy korlátolt felelősségű társaságon keresztül működik.

#4 Vegye fontolóra egy ilyen típusú munkára szakosodott könyvelőt vagy adójogászt, hogy segítsen biztosítani, hogy minden zökkenőmentesen menjen a bejelentéskor

Ha problémái adódnak az adóbevallással a jövedelmi vagy vállalkozási típusaira vonatkozó speciális szabályozások és szabályok miatt, akkor érdemes lehet szakember segítségét kérni.

Ha olyan személyt keres, aki ilyen típusú munkára specializálódott, győződjön meg róla, hogy referenciákat vagy esettanulmányokat tud adni; példák más esetekre, amikor korábban segítettek az embereknek az adójukkal.

Egy könyvelő vagy adójogász segíthet a biztonságos és problémamentes bejelentésben, függetlenül a vállalkozás típusától (egyéni vállalkozó/kft.).

#5 Készítsen üzleti tervet affiliate marketingjéhez, és tartsa be azt

Fontos, hogy ez létrejöjjön, függetlenül attól, hogy milyen típusú affiliate marketing tevékenységet folytat, mivel a terv elkészítése sokkal egyszerűbbé teszi a folyamatot!

Ha helyesen csinálja, egy affiliate marketing vállalkozás nagyon kifizetődő és jövedelmező lehet.

Ha jó üzleti tervet dolgozott ki, az segíthet a szervezettség megőrzésében, valamint biztosítja, hogy bevétele egész évben állandó maradjon.

Fontos, hogy minden törvényesen történjen, különben ez a későbbiekben komoly problémákhoz vezethet.

A világon számos ország van, ahol illegális online üzletet működtetni adófizetés és az összes kapcsolódó törvény/szabályozás betartása nélkül.

Egyes emberek számára, akik olyan helyeken élnek, ahol ezek a szabályok érvényesek, vagy távmunkában dolgoznak az országukon kívüli cégeknél, nehéz lehet nyomon követni az összes vonatkozó törvényi előírást.

Ezért fontos, hogy minél többet kutasson, hogy a végén minden sikerüljön!

#7 Fontolja meg a biztosítás megkötését az affiliate marketing tevékenységéből eredő esetleges veszteségek fedezésére

Ha attól tart, hogy affiliate marketing vállalkozása esetleg nem hozza meg a kívánt eredményt, akkor érdemes megfontolni valamilyen biztosítás megkötését.

Ez az év során bármikor életbe léphet (nem csak az affiliate vállalkozások adójának bejelentésekor), és emellett nyugalmat biztosíthat annak tudatában, hogy ha bármi történne, azt a fennálló biztosítás fedezi.

Amint azt korábban említettük, egy jó terv segíthet az affiliate marketingszakembereknek abban, hogy mindenre készen álljanak, ezért fontos, hogy megvizsgálja a biztosítást, függetlenül attól, hogy milyen típusú vállalkozása van!

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “GYIKOldal”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Szükségem van könyvelőre vagy adóelőkészítőre, hogy bejelentsem affiliate marketing adóm?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Jóllehet mindenképpen érdemes megfontolni egy ilyen személy felvételét, különösen akkor, ha egyáltalán nem ismeri az adózást, de nincs feltétlenül szüksége könyvelőre vagy adóelőkészítőre az affiliate marketing adók benyújtásához. Használhat ingyenes online forrásokat, például adókalkulátorokat. Alternatív megoldásként használhat egy programot (például Turbotaxot) vagy egy táblázatot, amely automatikusan mindent kiszámol Önnek. Csak ügyeljen arra, hogy nyomon kövesse az összes bevételt és kiadást!” } }, { “@type”: “Kérdés”, “name”: “Vannak más módok arra, hogy pénzt takarítsak meg egyedül, amikor affiliate marketing adókról van szó?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Számos különböző adókedvezmény alkalmazható, ha affiliate marketingről van szó. Például, ha a blogját bevételszerzésre használja, akkor ez jogosult lehet az otthoni irodai levonásra (ha bizonyos követelmények érvényesek). Beszélnie kell egy könyvelővel, vagy találnia kell néhány online forrást, amelyek bemutatják, hogyan működnek ezek a levonások, és mi szükséges a jogosultsághoz.” } },{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Hogyan kezelje az adókat a blogjában?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Ha van blogja, akkor a legjobb, ha nyomon követi az összes bevételt. Ha lehetséges, próbáljon ki egy adókalkulátort vagy táblázatot, amely automatikusan mindent kiszámol Önnek. Így könnyen megállapítható lesz, hogy mit kell fizetni. ” } },{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Mik azok az affiliate marketing adók, és miért kell fizetnem?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Az affiliate marketing, mint minden más üzlet, magában foglalja a pénzszerzést. Mivel bevételnek számít, és költségeket kell fizetnie, adót is kell fizetnie. Meg kell fontolnia az összes pénzt, amit keres, és ennek megfelelően kell adót fizetnie. ” } },{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Honnan tudhatom, hogy a jövedelmem adóköteles-e vagy sem?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Ha pénzt kap a partnertől, az adóköteles. Ez azt jelenti, hogy ezen bevétel után adót kell fizetni! A lényeg: ha a bankszámláján egy hónap után több pénz van, mint korábban, akkor adót kell fizetni. ” } },{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Hogyan kell kiszámítani a becsült negyedéves adót?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Ha az Egyesült Államokban havi bevétele meghaladja a 600 dollárt, az IRS becsült negyedéves adófizetést ír elő. Ezt a T nyomtatvány kitöltésével teheti meg (negyedéves adók). Az űrlap kitöltésekor fontos nyomon követni az adott negyedévben befolyt teljes bevételt. Ezt követően levonhatja az adóköteles bruttó jövedelméből bizonyos támogatható költségeket (például otthoni üzleti használatra), mielőtt kiszámolná, mennyi adót kell fizetnie. Ha nem kell negyedévente adót fizetnie (mivel a havi partnervállalkozásból származó bevétele túl alacsony), akkor egyszerűen fizesse be az adott évre esedékes teljes összeget a következő év április 15-éig.” } },{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Miért fontos, hogy ne feledkezzünk meg az adókról, ha olyan cégeket használunk, mint az Amazon Associates vagy a Google Adsense?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Ha olyan céget használ, mint az Amazon Associates vagy a Google Adsense, akkor időnként pénzt küldenek a bankszámlájára. Ha ezeket az összegeket nem a megfelelő adóévben vallja be adóköteles jövedelemként (a beérkezés időpontja alapján), akkor komoly büntetésekre számíthat! A legjobb, ha nyomon követi az ehhez hasonló cégektől származó összes affiliate vállalkozási bevételt, és bejelenti bevételeként abban az adóévben, amelyben megkapta.” } },{ “@type”: “Kérdés”, “name”: “Mikor esedékes az adóm, és mi történhet, ha nem fizetem be időben?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Válasz”, “text”: “Jövedelembevallásának legalkalmasabb időpontja, amikor azt megkapja. Ha gyors megoldást keres, akkor a legegyszerűbb, ha minden negyedéven belül befizeti a becsült negyedéves adókat, amelyek kifizetést igényelnek (ha ez vonatkozik). Ez azt jelenti, hogy meg kell becsülni, hogy mennyi adót kell fizetnie negyedévente a korábbi értékek alapján, és kifizetve azt az összeget. Ha túlfizet, kedvezményt kap.” } }] }
Vissza az Akadémiára Hozzon létre fiókot INGYEN
Részletes cikkünkből megtudhatja, melyek az affiliate programok, és melyek rendelkeznek a legjobb kifizetésekkel. Ezenkívül ismerje meg előnyeit és hátrányait.

Mi az affiliate program?

Az affiliate programok előnyös lehetnek a vállalkozások számára, de lehetnek hátrányai is, például időigényes felépítés, magas kezdeti befektetés és korlátozott kifizetési lehetőségek. Ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki ebből a formából, érdemes az összehasonlításokat megvizsgálni, mint például a BigCommerce, Bluehost, és Udemy. Az előbbi akár 200%-os jutalékot is kínálhat az első havi fizetésre, míg a Bluehost 65 dollárt kínál minden eladásnál, és az Udemy pedig 10-15%-ot fizet minden eladásnál.

Tegye biztonságosabbá fiókját a kétlépcsős azonosítással, és akadályozza meg, hogy bárki hozzáférjen bizalmas adataihoz.

Kétlépcsős azonosítás

A kétlépcsős azonosítás egy biztonsági intézkedés, amely két különböző módszerrel vagy hitelesítő adatokkal igazolja a felhasználók személyazonosságát. Ez a Post Affiliate Pro alkalmazásban is elérhető, és a Google Hitelesítő alkalmazással használható. A kétlépcsős azonosítás előnye a biztonsági réteg, amely megvédi a fiókot. A regisztráció után a fiókhoz hozzáféréshez be kell jelentkezni a felhasználónévvel és jelszóval, valamint a hatjegyű kóddal.

A leányvállalatai számára generált szöveges link bannereket minden kereskedő személyre szabhatja az Ön igényei szerint.

Szöveges link bannerek

A leányvállalatai számára generált szöveges link bannereket minden kereskedő személyre szabhatja az Ön igényei szerint.

Map overlay jelentés

A Map Overlay jelentés lehetővé teszi a tranzakciók ország szerinti szűrését, és lehetőséget ad a csalás elleni védelem beállítására a látogató országától függően.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.