Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Partnerprogram szoftver

Használja a piacon elérhető legjobb affiliate szoftvert a partnerprogram elindításához.

 
heroBanner img program software
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
program_icon
Partnerprogram szoftver

Dedikált partnerprogram szoftver

Megoldásunk a kulcsfontosságú funkciók széles skáláját kínálja, amelyek segítségével hatékonyan kezelhet mindent, az affiliate marketing kampányaitól és a partner vállalati jutalékoktól a promóciós kreatív eszközökig. Kezdje el még ma 30 napos próbaidőszakunkat, és nézze meg, mit tehet az affiliate platform az Ön marketing erőfeszítéseiért.

 
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light

Hogyan működnek a a partnerprogramok?

Az partnerprogramok egyszerű és hatékony módja a pénzkeresésnek
minden érintett fél számára

 
How does affiliate program work?
program_icon
Affiliate nyomkövető szoftver

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mi az a partnerprogram szoftver?

A partnerprogram szoftver megoldást kínál partnerkampányok létrehozására és kezelésére. Elképesztő funkciókat kínál, mint például a társult vállalkozások nyomon követése, a konverziókövetés vagy az egyéni jutalékok. Ezek a teljes funkcionalitású megoldások minden szükséges eszközt biztosítanak a kereskedőknek és a partnereknek.

 
Affiliate tracking in Post Affiliate Pro
Improve your earning with Post Affiliate Pro
chart

Nagyobb bevétel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjon el többet a Post Affiliate Pro segítségével

A Post Affiliate Pro segíthet a partner marketing programok elsődleges célközönségének meghatározásában, segít azonosítani a fájdalmas pontokat, vagy segíthet jutaléki struktúrák létrehozásában a partner vállalkozások számára. Maradjon naprakész programjaival egyetlen intuitív felületen keresztül, és javítsa konverziós arányát.

 
star
Alapvető funkciók

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Minden lényeges funkció egy helyen

Szoftverünk többféle nyomkövetési módszert használ annak biztosítására, hogy Ön mindig a legerősebb nyomon követést kapja. Online vállalkozásai profitálhatnak az olyan márkaépítési funkciókból, mint a szalaghirdetések és egyéb promóciós anyagok. A Post Affiliate Pro többszintű marketing funkciókat, fejlett nyomon követést és elemzést kínál.

Core features of Post Affiliate Pro

Mik az előnyei egy partner
programszoftvernek?

Easy affiliate management icon

Könnyű partnerkezelés

A Post Affiliate Pro segítségével kezelheti partnereit anélkül, hogy elveszítené a partner marketing erőfeszítéseiket.

 
Precise tracking features icon

Pontos nyomkövetési funkciók

Kövesse nyomon mindazt, amire szüksége van, és használja az adatokat egy kivételes, magasabb sikerarányú partnerprogram létrehozásához.

 
Marketing materials links icon

Marketing anyagok & linkek

Használjon promóciós anyagokat, hogy időt takarítson meg azáltal, hogy minden könnyen elérhető a partner menedzsment eszközeiben.

 
Commissions fraud detection icon

Jutalékok & csalások felderítése

Hozzon létre jutalékszinteket, és tartsa biztonságban partnereit a fenyegetésekkel szemben biztonsági funkcióink segítségével.

 

Fedezze fel a Post Affiliate Pro alapvető funkcióit

Vessen egy pillantást a testreszabható irányítópultunkon elérhető funkciók széles választékára.

chart icon
Partner nyomon követése

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Speciális követés

A sikeres partnermarketing programok teljesítményük mérésére a Post Affiliate Pro fejlett nyomkövetési funkcióira támaszkodnak. Kezdje el nyomon követni a partner vállalkozásokat, a promóciós anyagokat, a kattintásokat, a linkhasználatot és még sok mást a partnerprogramunk széles nyomkövetési funkciójával.

 
Affiliate tracking feature by Post Affiliate Pro
Post Affiliate Pro reports
reporting icon
Jelentések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jelentések és elemzések

A Post Affiliate Pro hozzáférést biztosít a jelentéskészítési és elemzési funkciókhoz, amelyek segítenek a partnerprogramok kezelésében. Kövesse nyomon a partner vállalkozások teljesítményét, és tájékozódjon a legjobban teljesítő partnerekről. Tekintse meg a földrajzi adatokat, érje el az auditnaplókat, vagy nézze meg, hogy mely kapcsolatok teljesítenek a legjobban az ügyfelekkel.

 
tag promo_materials icon
Promóciós anyagok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Egyedi szalaghirdetések & linkek

Biztosítson megfelelő promóciós anyagokat bármilyen alkalomra. A Post Affiliate Pro különféle típusú testreszabható bannereket és linkeket kínál. Partnerei mindig megtalálják a megfelelő eszközt a digitális marketing kampányokhoz anélkül, hogy máshol keresnének.

Post Affiliate Pro - banner manager
Automation feature by Post Affiliate Pro
icon_automation
Automatizált munkafolyamat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Automatizálások

A partnerprogramok kezelése könnyebbé válik, ha automatizálhatja az unalmas feladatokat. Ütemezze be az e-mailek küldését vagy a közösségi média közzétételét, és állítson be automatizált jutalékokat a jutalékstruktúrák alapján. Még a nyomkövetési funkciókat is automatizálhatja, így a különböző feladatokra összpontosíthat.

 

Okok, miért érdemes kezdeni a
partner marketinggel

Intuitív irányítópultunk testreszabható automatizálási lehetőségekkel, részletes jelentésekkel és még sok mással rendelkezik.

Affiliate értékesítés

Csatlakozzon a siker hullámához

Az affiliate marketing napról napra egyre népszerűbb. Csatlakozzon sikeres vállalkozásokhoz – növelje eladásait, elégítse ki ügyfeleit, és csökkentse marketing költségeit a Post Affiliate Pro segítségével. Funkcióink segítségével egyszerűen nyomon követheti, megtervezheti és javíthatja a partner vállalkozás kezelését.

 
 • Kezdjen el többet eladni, és takarítson meg többet az affiliate marketing segítségével
 • Építsen ki állandó pénzforgalmat, miközben új ügyfeleket szerez
Partnerprogram Szoftver

A marketingesek 80%-a

affiliate marketinget használ

Tanulmányok azt mutatják, hogy a marketingesek 81%-a támaszkodik a partnerprogramokra a marketing javítása érdekében, míg a kiadók 84%-a már használja ezeket.

 

Megnövekedett bevétel

Keressen többet minden elköltött pénzzel

Az affiliate marketing rendkívül költségtakarékos, és hatékonyan növeli a bevételt. Akár ötször többet is kereshet minden egyes partnerprogramjaira fordított Forint után. Kezdjen el keresni a Post Affiliate Pro segítségével, és adjon el többet partnerei megbízható ajánlásainak köszönhetően.

 
 • Építsen ki értelmes és gyümölcsöző kapcsolatokat az ügyfelekkel
 • Keressen akár ötször többet minden elköltött Forinttal
 
Partnerprogram Szoftver

$5.20

minden elköltött dollár után

Keressen többet, adjon el többet, és takarítson meg többet az affiliate marketinggel. Növelje bevételeit akár ötszörösére, és növelje üzletét online.

Márkaismertség

Márkaismertség kialakítása a közösségi médiában

A közösségi média az affiliate marketing kulcsfontosságú része. A Post Affiliate Pro különféle promóciós anyagoknak, például bannereknek vagy linkeknek köszönhetően segíthet a partnereinek, és hatékonyan értékesíthet. Engedje, hogy kapcsolatba lépjenek a közönségével, és szerezzen erős követőket a márka számára.

 
 • Használja ki a Post Affiliate Pro marketing anyagait
 • Lépjen kapcsolatba közönségével, és építsen erős márkaismertséget
 
icontabs_chart

A marketingesek 65%-a

használja a közösségi médiát

Az affiliate marketing szakemberek több mint 65%-a közösségi média platformokat használ a közönségükkel való kapcsolattartásra, és partnerei termékeinek értékesítésére.

Amit ügyfeleink gondolnak rólunk

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
Megfizethető megoldás

Megfelelő ár
a megfelelő eszközökért

A Post Affiliate Pro rendkívül kedvező árú, így nem kell attól tartania, hogy tönkreteszi a költségvetését. Válasszon csomagjaink közül, és indítsa el partnermarketing kampányait.

 
pro_pricing icon.svg

Affiliate Program

Pro

A legjobb egy egyszerű partnerprogram létrehozásához vállalkozása számára.

 

129$hónap

 

Ultimate

Ideális egy bonyolultabb partnerprogram létrehozásához.

Legnépszerűbb

249$hónap

 
Related Articles to Partnerprogram Szoftver

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial