Hívás Ingyenes próbaverzió

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Affiliate marketing automatizálás

Automatizálja partner marketing programjaiban a feladatokat a Post Affiliate Pro segítségével.

heroBanner img automation
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Marketing automatizálás

Szabadítsa fel időbeosztását automatizálással

Egyre inkább túlterheli affiliate marketing feladatai? Automatizálja marketing erőfeszítéseit partnermarketing-automatizálási szoftverünkkel, és összpontosítson a fontosra. A Post Affiliate Pro segítségével kezelheti affiliate kampányait, és automatikusan nyomon követheti a partnereket. Építse fel affiliate programját anélkül, hogy attól félne, hogy bármiről is lemarad, vagy elhanyagolná a fontos feladatokat.

 
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light
Automation feature by Post Affiliate Pro
Affiliate marketing automatizálás

Mi az automatizálás az affiliate szoftverekben?

Egyre inkább túlterhelik affiliate marketing feladatai? Automatizálja marketing erőfeszítéseit partnermarketing-automatizálási szoftverünkkel, és összpontosítson a fontosra. A Post Affiliate Pro segítségével kezelheti partnerkampányait, és automatikusan nyomon követheti a partnereket. Építse fel affiliate programját anélkül, hogy attól félne, hogy bármiről is lemarad, vagy elhanyagolná a fontos feladatokat.

 
Nyomon követési előnyök

Miért használjon automatizálást affiliate programjában?

A hatékony automatizálás és az affiliate marketing eszközök csak a jéghegy csúcsát jelentik. Vessen egy pillantást arra, hogy a Post Affiliate Pro hogyan segítheti Önt affiliate marketing üzletágának fejlesztésében, és hogyan tud hasznot húzni hosszú távon. Szoftverünk 24 órás ügyfélszolgálatot, rendszeres frissítéseket, intuitív kezelőfelületet, díjnyertes eszközkészletet és még sok mást kínál. Fedezze fel az előnyöket, és nézze meg, miért a Post Affiliate Pro a megfelelő választás.

Post Affiliate Pro tracking benefits
Sokoldalú funkciók és rugalmasság
Továbbfejlesztett SEO rangsor
Egyszerű, gyors és ingyenes beállítás
Ingyenes 24 órás ügyfélszolgálat
100%-os stabilitás és követés
Felhőszoftver ingyenes frissítésekkel
170+ kész integráció
Legjobbra értékelt affiliate szoftver

Mit automatizálhat a
Post Affiliate Pro segítségével?

A jutalékok automatizálása

Egyszerűsítse a jutalékokat

A hatékony automatizálás és az affiliate marketing eszközök csak a jéghegy csúcsát jelentik. Vessen egy pillantást arra, hogy a Post Affiliate Pro hogyan segítheti Önt affiliate marketing üzletágának fejlesztésében, és hogyan tud hasznot húzni hosszú távon. Szoftverünk 24 órás ügyfélszolgálatot, rendszeres frissítéseket, intuitív kezelőfelületet, díjnyertes eszközkészletet és még sok mást kínál. Fedezze fel az előnyöket, és nézze meg, miért a Post Affiliate Pro a megfelelő választás.

Automate your commissions with Post Affiliate Pro
Automate your tracking with Post Affiliate Pro
Automatizálja a követést

Maradjon pontos a nyomkövetési automatizálással

A konverziók, a partner linkek, a kifizetések és minden más nyomon követése elengedhetetlen a partnerprogram futtatásakor. Hagyja abba a kézi követést, és kezdje el automatizálni a hétköznapi követési feladatokat. A Post Affiliate Pro a frissítések, a konverziók, a kifizetések, a csalási kísérletek automatikus nyomon követésének, a linkkövetésnek és egyebeknek köszönhetően segíthet Önnek, így nem marad le semmi fontosról.

 
Promóciós anyagok

Ügyeljen a kommunikációra

Maradjon kapcsolatban partnereivel, vagy ügyfeleivel a marketing automatizálási eszközök segítségével. Rendszerünk segíthet az e-mailek küldésének ütemezésében és a teljes névjegyzék elérésében emberi segítség nélkül. Eközben a kommunikációs stratégia hatékony kezelésére összpontosíthat, és vonzó üzeneteket készíthet a teljes közönség számára.

Automated workflow with Post Affiliate Pro
Automated workflow with Post Affiliate Pro
Automatizált munkafolyamat

Folytassa a fejlesztéseket valós idejű mérőszámokkal

Fontos, hogy lépést tartson a partnermarketing erőfeszítéseivel, és folyamatosan javítsa az affiliate marketing folyamatát. Tekintse meg az átlagos átkattintási arányt, mérje meg az affiliate tevékenységet, vagy tekintse meg az affiliate vállalkozások által leadott kattintások számát egy áttekintésben. A jelentések és az elemzések automatizálása lehet az egyik legjobb üzleti eszköz az Ön partnermarketing-stratégiájához és jövőbeli fejlesztéséhez.

 

Fedezze fel partnermarketing-
automatizálási
szoftverünket

Irányítsa hatékonyan online üzletét a megbízható partnerautomatizálási eszközöknek és a Post Affiliate Pro egyéb kulcsfontosságú funkcióinak köszönhetően.

Javítsa vállalkozását a partnermarketing
automatizálásával

Érjen el célokat

A marketing automatizálás hatékony és népszerű

A marketingesek többsége már használja az automatizálást céljainak elérése és a siker elérése érdekében. Az affiliate marketing automatizálása a sikerhez vezető út is lehet. Kezdje el az automatizálást, és összpontosítson a fontosra, miközben megszabadul az ismétlődő feladatoktól. A Post Affiliate Pro széles szolgáltatáskészletének köszönhetően minden lépésben segítségére lehet.

 • Érje el marketing céljait erőfeszítés nélkül
 • Takarítson meg időt a marketing automatizálással
Automatizálás

A marketingesek 84%-a

automatizálást alkalmaz legfőbb céljainak elérése érdekében

Automatizálja a kommunikációt

Az e-mail automatizálás elengedhetetlen

Az automatizálás megkezdésekor az e-mailben történő kommunikációnak nem kell egy fárasztó kézi feladatnak lennie. Világszerte a marketingesek több mint fele használja az e-mail automatizálást, hogy kiaknázhassa, és minden nagyobb erőfeszítés nélkül kapcsolatban maradjon a teljes levelezőlistájával. A Post Affiliate Pro segítségével pillanatok alatt elérheti partnereit és ügyfeleit.

 
 • Automatizálja az e-mail küldést és takarítson meg időt
 • Könnyedén elérheti a teljes levelezőlistát
Automatizálás

A marketingesek 65%-a

kihasználja az e-mail automatizálást

Segítsen az influencereknek

Az affiliate marketing leghatékonyabb eszköze

Az affiliate marketing szakemberek szerte a világon az automatizálást tartják a rendelkezésükre álló legértékesebb és leghatékonyabb eszköznek. A munkafolyamat javítása és az affiliate marketing megközelítésének megváltoztatása miatt első számúnak ítélték. Merítsen ihletet, és fejlessze teljes üzleti modelljét az affiliate marketing automatizálásának köszönhetően.

 • Szabaduljon meg az ismétlődő feladatoktól és automatizáljon
 • Koncentrálj a fontosra
 
Automatizálás

#1

marketing technika a tartalommarketing utáni automatizálás

Tekintse meg, mit mondanak
ügyfeleink rólunk

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Egyszerűen szórakoztató családok

  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Law of attraction singles

  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
Tisztességes árak

Fedezze fel méltányos árú csomagjainkat

Tekintse meg csomagjainkat és válassza ki az Ön vállalkozásának leginkább megfelelőt. Kezdje el ingyenes próbaidőszakunkat, és tapasztalja meg a Post Affiliate Pro-val való együttműködést!

 
pro_pricing icon.svg

Affiliate Program

Pro

A legjobb egy egyszerű partnerprogram létrehozásához vállalkozása számára.

 

129$hónap

 

Ultimate

Ideális egy bonyolultabb partnerprogram létrehozásához.

Legnépszerűbb

249$hónap

network_pricing icon.svg

Affiliate Hálózat

Halozat

Magánszemélyek számára, akik affiliate hálózatot szeretnének építeni.

 

599$hónap

Related Articles to Automatizálás

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása
Start Free Trial