–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Jobb affiliate szoftverre van szüksége?

Növelje értékesítését jobb affiliate szoftverekkel. Állítsa be saját társult programját percek alatt egy 14 napos ingyenes próbaverzióval. Koncentráljon partnerprogramjára, és engedje meg, hogy integráljuk jelenlegi e-kereskedelmi webhelyét a Post Affiliate Pro programmal.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Issue git 1

Erőteljes és funkciókban gazdag afffiliate szoftver

A Post Affiliate Pro a vezető affiliate szoftver, amely alulról felfelé irányítja a partnerprogramot. A társult szoftverek megfelelő részét kínálja, beleértve a hatékony nyomkövető rendszert egyedi nyomkövetési módszerekkel, különböző típusú jutalékokat, promóciós anyagokat és átfogó jelentéseket, mindezt egy csomagban. Jelenleg több száz társfunkció áll rendelkezésre, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa. A Post Affiliate Pro könnyen telepíthető, intuitív, és az üzleti igények méretéhez igazítható.

Támogatás 170+ CMS & fizetési átjárók

Integrálja Post Affiliate Pro fiókját bármely webhelyhez, e-kereskedelmi üzlethez vagy bevásárlókosárhoz, vagy használja előre elkészített csatlakozóinkat. Támogatjuk a piac legnépszerűbb megoldásait, beleértve a WordPress, Shopify, 2checkout, BigCommerce és még sok más integrációt. Maga az integráció a legtöbb esetben egyszerű feladat, egyszerű kód másolása és beillesztése, valamint a funkcionalitás tesztelése. Ha mindezt beállította, szabadon élvezheti az integráció további előnyeit. Tudjon meg többet az értékesítési integrációs módszerekről dedikált központunkban.

before making the integration check order
integration service how much does it cost

Élvezze a társult szoftvert korlátok nélkül

Megoldásunk nem korlátozza Önt a partnerek, a kampányok, a szolgáltatott jelentések vagy a preferált promóciós anyagok típusa és mennyisége tekintetében. A Post Affilaite Pro-t a méretezhetőség és a robusztus és fejlett affilaite funkciók figyelembevételével építettük meg. A szoftver az Ön vállalkozásával együtt növekszik.

Vessen egy pillantást a Post Affiliate Pro kedvenc funkcióira

Az intuitív irányítópult a kereskedők és a partnerek számára egyaránt megkönnyíti
a társprogramban való navigálást és kezelést.

Kampányok kezelése

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jutalékok követése

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Hatékony jelentések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Promóciós anyagok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattintson ide
Testreszabható felhasználói felület

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattintson ide
Previous
Next

Felhőalapú társszoftver

A partnerek kezelése egyszerűen

A Post Affiliate Pro intuitív, mégis hatékony és testreszabható felhasználói irányítópultja nagyszerű áttekintést nyújt partnerei vagy hálózata teljesítményéről (a kiválasztott csomag alapján). Gyorsan megtudhatja, kik a legjobban teljesítő tagok, és ennek megfelelően jutalmazhatja őket a társult vállalkozás kifizetésével.

Költséghatékony affiliate szoftver

Felhőalapú affiliate szoftverünk költséghatékony megoldás minden vállalat számára, az egyénektől, a kis- és középvállalkozásoktól a nagyvállalatokig. Átláthatóak vagyunk a díjak tekintetében, és nem számítunk fel felhasználóinknak rejtett díjat. Folyamatosan új funkciókat adunk hozzá, hogy relevánsak maradjanak és a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsák

Fiókja egy percen belül készen áll

A legjobb affiliate marketing szoftver kiválasztásának döntése időigényes tevékenység lehet, mivel több szempontot is figyelembe kell vennie, például a funkciókat, az integrációkat, a telepítést és a rendelkezésre állást. Maga a fiók létrehozása azonban kevesebb mint egy perc alatt megtörténik, ha a megfelelő eszközt választja – Post Affiliate Pro.

microphone icon.svg

kereskedő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Élvezze a társult szoftvert az ingyenes kiegészítő szolgáltatásokkal

Célunk, hogy egy extra mérföldet megtegyünk az Ön számára kivételes, mégis összetett társszoftverünkkel. Arra törekszünk, hogy olyan komplex partnerszoftver-élményt és megoldást nyújtsunk Önnek, amely megfelel az Ön elvárásainak, üzleti igényeinek és hibátlanul működik. Használja ki az alkalmat a társult program fellendítésére, és engedje meg, hogy a kezdeti lépések egy részét elvégezzük Ön helyett.

Első telepítés

Indítsa el társult programját, és engedje meg, hogy már az elején megfelelően beállítsuk új fiókját, hogy elkerüljük az esetleges technikai problémákat. Elkötelezett integrációs csapatunk készen áll az Ön igényeinek és követelményeinek kielégítésére.

Első integráció​

Nem tudja, hogyan integrálhatja megfelelően frissen létrehozott Post Affiliate Pro fiókját harmadik fél szolgáltatásaival, hogy a legtöbbet hozhassa ki az előfizetésből? Engedje meg, hogy kezeljük a folyamatot, és összpontosítson a partnerhálózat kiépítésére.

Jutalmazzon meg minden résztvevőt

Még a Post Affiliate Pro legalacsonyabb költségtervével is korlátlan számú kampányt határozhat meg, és nyomon követheti az online e-kereskedelmi üzletekben vagy webhelyeken futó kampányokat. Válasszon a jutaléktípusok széles skálájából, vagy használja ki a fejlett funkciók előnyeit, mint például a SplitCommission™, amely minden leányvállalatot megjutalmaz, aki részt vett egy adott eladáson. Határozza meg az igényeinek megfelelő jutalékstruktúrát, és válassza ki, hogy az első vagy az utolsó leányvállalat kapja-e a legtöbb jutalmat.

integration service do you need more
Coworkers doing business

Többnyelvű támogatás

Szeretné szolgáltatásait több nyelven nyújtani, és ezáltal elérhetőbbé válni partnerei számára? Számítson ránk, a Post Affiliate Pro gondoskodik Önről. Jelenleg több, mint 40 nyelvet támogatunk, és rendszeresen új fordításokat adunk hozzá. Arrivederci!

microphone icon.svg

hálózat tulajdonosa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ingyenes mobilalkalmazások

Maradjon kapcsolatban partnereivel, és kezelje társult programját akár az irodán kívül is. Nézze meg a forgalmat, a statisztikákat, és kapjon push értesítéseket az új partnereiről valós időben. Jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a társult vállalkozásokat útközben. A felület elérhető a kereskedők és a partnerek számára. Mindez a Post Affiliate Pro alkalmazással.

mobiles
integration icon

Korszerű biztonság és adatvédelem

A Post Affiliate Pro szolgáltatási infrastruktúra teljes mértékben GDPR-kompatibilis, és támogatja a HTTPS-titkosítást a gazdagép és a szerver között, Google OAuth-ellenőrzéssel rendelkezik, és ügyfelei adatait Tier III+ vagy IV vagy PCI DSS, SSAE-16 vagy ISO 27001 szabványnak megfelelő létesítményekben tárolja.

icon dolar

Megfizethető és egyszerű árak mindenki számára

A Post Affiliate Pro-t úgy építettük meg, hogy mindenki számára elérhető legyen. Ezért kínálunk minden ügyfelünknek freemium alapú modellt 14 napos ingyenes próbaverzión és vonzó árakon. A legalacsonyabb csomagunk mindössze 97 USD/hónapnál kezdődik

icon recurring

24/7/365 ügyfélszolgálat az Ön kezében

Az elérhető ügyfélszolgálat fontosságát manapság minden üzlet elkerülhetetlen elemének tekintik. Ügyfélszolgálati csapatunk az év bármely szakában elérhető e-mailben, élő chaten vagy közösségi oldalakon keresztül.

check icon

Díjnyertes affiliate szoftver

A Post Affiliate Pro-t több független szoftverpiac is vezetőnek nevezte az affiliate szoftverek kategóriájában. 2020-ban több mint 30 díjat kapott, köztük a „Legértékesebb társult marketingszoftver” és a „2020-as ügyfelek választása” díjat.

Miért érdemes csatlakoznia
affiliate programunkhoz?

man icon

Az affiliateket vagy partnereket szinte minden iparágban, üzleti területen vagy országban megtalálhatja. Az értékes kapcsolatok létrehozása több lehetőséget kínálhat az együttműködésre, például új marketing területekre való terjeszkedésre vagy a célországokba való behatolásra.

chart icon

Partnereinek marketing tevékenységei, leányvállalatai elérésének szélesítése és diverzifikálása a webhelyére érkező magasabb szintű ajánlóforgalomban tükröződik. Ahogy egyre többen keresik az Ön megoldását, úgy növelik a konverziós arányokat, valamint mind a közvetlen, mind az organikus forgalmat.

icon dolar

Az affiliate marketing szoftver segít megkülönböztetni bevételi forrását, és jó lehetőség további bevételekre. Kezdetben az egyetlen szükséges erőforrás az Ön ideje és a virágzó hálózat létrehozásának képessége.

icon_chart.svg

Ahogy hírneve lendületet vesz, és kezd növekedni, az online látogatók egyre jobban felismerik Önt és online áruházát. A megfelelő partnerekkel együttműködve, akik reklámozzák vagy értékelik az Ön termékeit, ezek a hatások csak megsokszorozódnak.

microphone icon.svg

kereskedő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Az ár megfelelő

A Post Affiliate Pro a legtöbbet értékelt és az első helyen értékelt társult marketingszoftver 2020-ban. Kezdje egy 14 napos ingyenes próbaverzióval, és frissítsen és fizessen, ahogy tetszik. Nincs szerződés, nincs beállítási díj, bármikor lemondhatja.

Díjcsomag neve

Pro

Ideális egyéni partnerek és kis- és középvállalkozások számára programjaik elindításához és kezeléséhez

97$ /hó
Díjcsomag neve

Ultimate

Teljes körű affiliate szoftver közepes és nagyvállalatok számára

197$ /hó
 • Karen Peterson
  Nem tudom kifejezni, milyen csodálatos volt a támogatásuk. A nap 24 órájában, a hét minden napján élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak, és nagyon képzett technikusokkal rendelkeznek, akik rendkívül türelmesek és alaposak. Szívből ajánlom őket. Még mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerű a partner marketing nyomkövető szoftverükkel dolgozni.
  Karen Peterson Egyszerűen szórakoztató családok
 • Brian Greenberg
  A Post Affiliate Pro rendelkezik a legtöbb lehetőséggel egy nagyszerű partnerprogram létrehozására az összes kipróbált affiliate szoftver szolgáltatás közül. A SEO link előnyei erős értékesítési pontnak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok a PAP teljesítményével, és nagyon ajánlom őket.
  Brian Greenberg True Blue Life Insurance
 • Rick Slot
  Mindössze két kivételes B2B-támogatást tapasztaltam szakmai pályafutásom során, és örömmel mondhatom, hogy a PAP felkerült a listára. Amit ezek a srácok csinálnak, az kivételes. A PAP az egyik legjobb affiliate-nyomkövető szoftver, és szívesen ajánlom újra és újra.
  Rick Slot Slotozilla
 • Chris Mastergeorge
  Nagyon lenyűgözött Martin Pullman képességei és eltökéltsége a támogató csapatában. Sikerült megoldania néhány nehéz telepítési problémát, és addig nem adta fel, amíg minden meg nem oldódott. Nagyon örülök az eredményeknek.
  Chris Mastergeorge Lindi Skin
 • Asle Skarpengland
  Sok éve használjuk a Quality Unit Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network és LiveAgent szoftverét. Vállalkozásunk e termékek megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően nőtt. A vállalat kitűnik ultragyors és releváns támogatásával.
  Asle Skarpengland Findex
 • Eli Pedelty
  A Post Affiliate Pro kiválasztása partnervállalkozás-kezelő szoftverünknek a legjobb döntés volt, amelyet a partnerprogramunkkal kapcsolatban hoztunk. Okleveles affiliate menedzserként nagyon ajánlom a PAP-ot mindenkinek, aki méretezhető, nyereséges partnerprogram elindítását tervezi.
  Eli Pedelty Law of attraction singles
 • Simon Renstrom
  2009-ben kezdtük el használni a Post Affiliate Pro alkalmazást. Továbbra is nagyon örülünk, hogy a Post Affiliate Pro szolgáltatásunkkal kezelhetjük partnereinket és kifizetéseinket. Különösen lenyűgözött minket a technikai támogatásuk, amely mindig kivételes.
  Simon Renstrom RebelBetting
 • Iris Mack
  A különféle szoftverek alapos kutatása után kollégáimmal a Post Affiliate Pro-t választottuk. A szoftver nagyon felhasználóbarát, és biztosítja az összes szükséges funkciót. Az ügyfélszolgálati csapat rendkívül segítőkész, és nagyon gyorsan válaszol kérdéseinkre.
  Iris Mack MathQED
 • Andrei Knight
  Nem tudok betelni ezzel a termékkel és a csapattal. Egy fantasztikus „Kezdő lépések” útmutató vezet végig a konfiguráción, és az élő chat-támogatás csak egy kattintásnyira van, ha segítségre van szüksége. A támogatás páratlan – gyors és valóban segítőkész.
  Andrei Knight FxKnight Trading Academy
 • Henk-Jan Bergevoet
  A Quality Unit Post Affiliate Pro-jával és a LiveAgenttel való munka öröm. Élő támogatásuk kiváló, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek és megtalálják a legjobb megoldásokat az igényeinknek megfelelően. Intelligens affiliate marketing szoftverük segít abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
  Henk-Jan Bergevoet Azurselect
 • Philipp Zurawski
  A Post Affiliate Pro-t a kiváló és gyors támogatásuk miatt választottuk. Tapasztalataink szerint a szoftver minden kívánságunkat teljesítette. Mi és regisztrált partnereink (kiadóink) készek vagyunk a PAP használatára, és fenntartások nélkül ajánljuk.
  Philipp Zurawski Handyreparatur123
 • Steven Aitchison
  1 éve használom a Post Affiliate Pro-t, és rendkívül előnyösnek találtam a cégem növekedése szempontjából. Nem csak a szoftver kiváló, de a támogatás is kiváló. Nem tudom eléggé ajánlani a Post Affiliate Pro-t.
  Steven Aitchison CYTguides

Jó kezekben lesz!​

Tudja, hogy mi a közös a Nike-ban, a Cloudways-ben, a ProtonVPN-ben, a Time Doctor-ban, a Webnode-ban és a FLYUIA-ban? Jól gondolta… a Post Affiliate Pro!

Próbálja ki most ingyenesen Bankkártya nem szükséges hozzá

GYIK

Mi az affiliate management rendszer?

A társult vállalatirányítási rendszer olyan eszköz vagy szoftver, amely lehetővé teszi a társult vállalkozások kattintásának, értékesítésének és regisztrációjának nyomon követését. A társult vállalkozás-kezelő rendszer lehetővé teszi a partnerek kezelését feladatok kiosztásával, kifizetések kiadásával és jelentések készítésével.

Mi az affiliate partner?

Az affiliate partner olyan harmadik fél partner, amely az Ön termékét vagy szolgáltatását jutalék ellenében reklámozza az Ön szolgáltatási szerződése alapján.

Mit csinál egy affiliate menedzser?

Az affiliate vállalkozás menedzsere napi feladatai közé tartozik többek között a függőben lévő társult vállalkozások jelentkezéseinek áttekintése, a jelenlegi és potenciális partnerekkel kapcsolatos kérdések megválaszolása, toborzás, szalaghirdetések létrehozása és frissítése, a megfelelőség ellenőrzése és a KPI-k jelentése.

Hogyan kapnak fizetést a partnerek?

Az affiliate marketingszakemberek fizetést kapnak, ha egy terméket vagy szolgáltatást ajánlanak követőiknek egy egyedi társult linken keresztül. Miután egy követő megvásárolja a terméket a linken keresztül, az affiliate marketingszakértő jutalékot kap az eladásért.

Weboldalunk cookie-kat használ. A folytatással feltételezzük, hogy Ön hozzájárulását adja a cookie-k telepítéséhez, ahogyan azt a mi részletezzük adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzat.

×

Egyeztessen le egy személyes hívást, és fedezze fel, hogy a Post Affiliate Pro milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Hívás lefoglalása